• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız adeti geçen arkadaşlar durumlar nasıl var mı belirtiler
Kızlar bu arada ben de biraz belirtiler olmaya başladı ama tek tük bakalım belirtiler dogru çıkacak mı
Gögüslerim aşırı şişti ve Dokununca acıyor arasında batma oluyor böyle elektrik çarpmış gibi kasık ve karnımda adet olacakmışım gibi agrı normalde kolay uyuyan biriyim ama uyku tutmuyor şuan bir de yanağımda ergenler gibi bir tane sivilcem çıktı bakalım bu belirtiler adete mi dönecek bebege mi :dua: :dua:
Ben de benzer şeyler yaşıyordum canım hatta aynısı sadece uyku kısmı hariç.. Göğüs hassasiyeti de aşırı.. dayanamadım verdim bugün kan nolur dua edin. İnşallah canım gebeyizdir. Artık çok üzülüyorum. Allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

Ben de benzer şeyler yaşıyordum canım hatta aynısı sadece uyku kısmı hariç.. Göğüs hassasiyeti de aşırı.. dayanamadım verdim bugün kan nolur dua edin. İnşallah canım gebeyizdir. Artık çok üzülüyorum. Allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah.
Canım m benim inşallah hayırlı haberlerin olsun inşallah gebesindirr ayyyy kendim kadar heyecanlandım ne zaman çıkacak sonuç hemen bize de ver güzel haberi

Canım m benim inşallah hayırlı haberlerin olsun inşallah gebesindirr ayyyy kendim kadar heyecanlandım ne zaman çıkacak sonuç hemen bize de ver güzel haberi
Şimdi çıkmış 1.2 malesef negatif :( bata 6 gün var.. 1.2 artar mı acaba çok üzüldüm.

Canım öncelikle bu topik sana hayırlı gelirde burda sende hamiş haberini paylaşırsın reflünün olması hamileliğin engel degil ben ülserken hamile kalmıştım bir arkadaşım 90 kilo ile hamile kaldı ve oglunu dünyaya getirdi troit için hemen bir muayene ol ve ilaçlarına başla ki troidle hamile kalan burda bile çok arkadaş var safra kesesi in de engel teşkil edeceğini sanmıyorum hadi inşallah güzel gelişmelere hoş geldin bu arada
Çok teşekkür ederim hoş bulduk canım inşallah güzel habrler alırız hepimiz ıcin dua ediyorum

Back
X