Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yeni batını giriyorum hayırlısı olsun bir gün bizim de yüzümüz gülecek
Amin canım inşallah. İsteyen her kadın anne olsun.Tamam canım yeni batını giriyorum hayırlısı olsun bir gün bizim de yüzümüz gülecek
Tamam canım hayırlı haberlerin olsun
Var mı hiç belirtin falan
En önemli belirti adet bugünde yokTamam canım hayırlı haberlerin olsun
Var mı hiç belirtin falan
Kan testi ver hcg salgilamadiysa testte çıkmıyormuş kesin çözüm kanEn önemli belirti adet bugünde yokama testte negatif kafayı yemek üzereyim sanırım ,koku hassiyeti var halsizlik uyku hali kasıklarım normalde adet olduğum zaman ya da 1 gün önce ağrır bundan üç gün önce çok hafif ara ara ağrı benzeri şeyler oldu ama şuanda o da yok
Verdim bugün sonuç yarın çıkacakmışKan testi ver hcg salgilamadiysa testte çıkmıyormuş kesin çözüm kan
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah var bebisinizVerdim bugün sonuç yarın çıkacakmış
Amin Allah razı olsun inşallah ümidim kalmadı gibi oldu testlerden sonra ama bilemiyorum hayırlısıHadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah var bebisiniz![]()
Allahtan ümit kesilmez vardır bence yaAmin Allah razı olsun inşallah ümidim kalmadı gibi oldu testlerden sonra ama bilemiyorum hayırlısı![]()
Yarın olsun artıkAllahtan ümit kesilmez vardır bence ya
HAyırlısı olsun inşallahErken oluyorum ama siz 4 Şubat yazın
Tamam canım ekliyorum hoş geldinBeni de ekler misiniz regl oldum bugünbat 5 Şubat
Hadi inşallah hcg sonucun güzel çıkar bu ayın ilk müjdesi sen olursunEn önemli belirti adet bugünde yokama testte negatif kafayı yemek üzereyim sanırım ,koku hassiyeti var halsizlik uyku hali kasıklarım normalde adet olduğum zaman ya da 1 gün önce ağrır bundan üç gün önce çok hafif ara ara ağrı benzeri şeyler oldu ama şuanda o da yok
Çıktı mı canım sonucunVerdim bugün sonuç yarın çıkacakmış
Yarın gündüz gidip öğrenicem e nabızdan düşmemişHAyırlısı olsun inşallah
Tamam canım ekliyorum hoş geldin
Hadi inşallah hcg sonucun güzel çıkar bu ayın ilk müjdesi sen olursun
Çıktı mı canım sonucun
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım dua et bu gece yatmadan test fal m yaptın mı hiçYarın gündüz gidip öğrenicem e nabızdan düşmemişinşallah
güzel haberler olur
Yaptım negatif çıktı diye zaten kan verdimHadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım dua et bu gece yatmadan test fal m yaptın mı hiç
Kızlar sonucum bugün çıktı negatif, doktordan geldim adet oldumAnladım canım hayırlısı diyelim o zaman
Inşallah canım benim inşallahHamileler
@Fatmazell74
@Tugba220
@Aygolge
@Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@karadenizkizi1982 1 Ocak
@Hayatlarrr 2
Ocak
@yncmst 7 Ocak
@yncmst 8 Ocak
@yakamoz-91 9 Ocak
kelebek3333 9 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
@balkabagi21 16 Ocak
ELIF7007 17 Ocak
S Seven003 20 Ocak
@FitnatAsel 22 Ocak
@rayiha87 22 Ocak
S Seven003 23 Ocak
D denizzz5900 23 Ocak
Tweety22 24 OCAK
@karavil 28 Ocak
@Kesek 31 Ocak
@Hafize2511 4 Şubat
@yncmst 4 Şubat
@kullaniciadimne 4 Şubat
G gcss 5 Şubat
T There is Hope 10 Şubat
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erken yumurtluyor olabilirsin cnmKızlar adetime 8 9 gün var ama üstümde ağırlık halsizlik hep yatma isteği hafif adet sancısı gibi agrı var sol tarafımda agrı var neden acaba
Bu ay yumurtlamam oldu değerlendirdik adetime yakın oldu bunlar ama dağ 8 gün varErken yumurtluyor olabilirsin cnm