Merhabalar bende 1.5 yillik evliyim 1 yildir olmuyordu esimle testlerimiz yapildi ikimizde de bir sıkıntı yok cok şükür ilk tedavimde klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ama onda olmadi malesef 1 ay ara verdik sonra bu ay asilama yapıldı asilamam cok garip oldu benim gonal f kullandim yaklasik 10 gun ondan sonra catlatma ignesi vuracakken benim yumurtam kendiliginden çatlamis hemde ikisi birden sonra beni erteso gun hemen asilamaya aldilar ama pek umitli değilim cunku yumurtamin ne zaman catladigini bilemiyoruz birde cok erken catladi bakalim hakkimizda hayirlisiMerhaba hanımlar . 2.5 yıllık evliyim 2defa hamile kaldım ve düşük oldu. Kanımda pıhtılaşma olduğunu anlaşıldı. 1 seneye yakın hamile kalamadim.rahim flimi çektirdim ve hiç bir sıkıntı çıkmadı.. doktorum eşimin de bı problemi olmadığını söyledi. Aşılama yaptım . 11ocakta aşılama yaptım. 25ocakta test yapacağımı söyledi doktor . Heyecanla bekliyoruz. Sizde sonuç ne oldu acaba gebelik oluşan oldu mu ? İlerleyen günler de belirtileri ne oldu ?
Nur hanım belirtiler başladı mı süreç nasıl ilerliyo?Merhaba hanımlar . 2.5 yıllık evliyim 2defa hamile kaldım ve düşük oldu. Kanımda pıhtılaşma olduğunu anlaşıldı. 1 seneye yakın hamile kalamadim.rahim flimi çektirdim ve hiç bir sıkıntı çıkmadı.. doktorum eşimin de bı problemi olmadığını söyledi. Aşılama yaptım . 11ocakta aşılama yaptım. 25ocakta test yapacağımı söyledi doktor . Heyecanla bekliyoruz. Sizde sonuç ne oldu acaba gebelik oluşan oldu mu ? İlerleyen günler de belirtileri ne oldu ?
Göğüslerde belirti var sadce. Arada kasıklarda ağrı oluyor . Ama öyle çok belirti yok . Yanlız benim adetime 1 hafta kalasiya yüzümde hep sivilce çıkar. Yara olucak şekilde . Şuan yüzümde de sivilce varNur hanım belirtiler başladı mı süreç nasıl ilerliyo?
Sivilce çıkması da bir belirti içinizi ferah tutunGöğüslerde belirti var sadce. Arada kasıklarda ağrı oluyor . Ama öyle çok belirti yok . Yanlız benim adetime 1 hafta kalasiya yüzümde hep sivilce çıkar. Yara olucak şekilde . Şuan yüzümde de sivilce varbunlar beni çok üzdü . Çok ümitliydim. Doktor ve laboratuvar doktoru çok olumlu konuşmuslardi. Bilmiyorum bakalım pazar günü akşamı test yapicam . Hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Gerckten öyle mi düşünüyorsunuzzSivilce çıkması da bir belirti içinizi ferah tutun
Gerckten öyle mi düşünüyorsunuzzinşallah öyledir ama ben nedense sizin gibi düşünemedim. Çünkü her ay düzenli adet okurken 1 hfta kalasiya sivilcelenme oluyordaa
İçinizi ferah tutun çünkü bu dönemde daha çok dikkat ediyoruz yememize içmemize belki yediklerinizden kaynaklıdır bi yerde okumuştum şuan o yazıyı bulamıyorum sivilcelenme de belirtidir diye ☺Gerckten öyle mi düşünüyorsunuzzinşallah öyledir ama ben nedense sizin gibi düşünemedim. Çünkü her ay düzenli adet okurken 1 hfta kalasiya sivilcelenme oluyordaa
İçinizi ferah tutun çünkü bu dönemde daha çok dikkat ediyoruz yememize içmemize belki yediklerinizden kaynaklıdır bi yerde okumuştum şuan o yazıyı bulamıyorum sivilcelenme de belirtidir diye ☺
Muhakkak haber verin bizede umut olursunuz belki☺Ayyyy inşallah inşallah öyledir . Merakla pazar gününü bekliyorum
Muhakkak haber verin bizede umut olursunuz belki☺
Sizin ki ne zaman belli oluyor acaba ? Belirtiler varmiMerhabalar bende 1.5 yillik evliyim 1 yildir olmuyordu esimle testlerimiz yapildi ikimizde de bir sıkıntı yok cok şükür ilk tedavimde klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ama onda olmadi malesef 1 ay ara verdik sonra bu ay asilama yapıldı asilamam cok garip oldu benim gonal f kullandim yaklasik 10 gun ondan sonra catlatma ignesi vuracakken benim yumurtam kendiliginden çatlamis hemde ikisi birden sonra beni erteso gun hemen asilamaya aldilar ama pek umitli değilim cunku yumurtamin ne zaman catladigini bilemiyoruz birde cok erken catladi bakalim hakkimizda hayirlisi
Haber var mı acabaaTabiki inşallah olumlu yada olumsuz haber aldığım zaman haber ederim
Haber var mı acab
Kan tahlili mi verdinEvet sabah test yaptım 0,585 çıktı. Doktorumla konuştum . Hamilelik görünmüyor dedi.
Evet kan tahlili. Yapacak bir şey yok. Tüp bebek başvurusu yapacağızKan tahlili mi verdin
Ya gerçekten mi regl oldunuz mu. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahEvet kan tahlili. Yapacak bir şey yok. Tüp bebek başvurusu yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?