• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 agustosta dogum yapacak tüp bebekler:))

lingolingo

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
112
59
18
45
merhaba kizlar..
ben kasim ayinda gordugum tedavi sonucunda hamileyim. suan itibariyle 4 haftalik🙏🙏🙏 ve kismetse agustosta dogum🙏🙏
sizlerle bilgi paylasimi yapalim istedim.

hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin🙏🙏
baska gelenlerde olsa keske de daha cok paylasimda bulunsak.

Selam bende tüp bebekle hamile kaldım doktor 2 Ağustos dedi doğum için nasipse. Geçen hafta kese bebek gördük şükür

hayirlisi olsun saglikla sihhatle insallah🙏🙏
suan ne asamadasiniz dr yaptirdigi tahlil vs bisiler var mi?? tam olarak kac haftaliksin?
Amin inşallah 🤲 şu an 5+6 oluyor son adet takvimime göre 😊 henüz bir şey istemedi cuma günü 5+2 iken keseyi gördük çok şükür bu cuma da insallah kalp atışını duycaz 🤲

bugun benimde 5+2 ve sabah keseyi gormeye gittik alttan bakildi ama tam bir kese göremedi doktorlarim. bir sey var ama sekli tam bir kese gibi degilmis😔😔
persembe gunu yani tam 6. haftada tekrar kontrole cagirdilar. bugun tekrar kan verdim betaya da bakmak istediler. biraz moralim bozuldu acikcasi. zaten 1 haftadir hep regli olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar hissediyorum bu da pek normal gelmiyor zaten bana😔😔
sizce ne olabilir bu durum??

sabah erken saat itibariyle kanamam basladi ve regli oldum ne yazikki😔😔
benim macerem burda sona erdi, cok üzgunum😔
sizler insallah saglikli hamilelikler gecirip saglikla, mutlulukla bebeklerinizi agustos ayinda kucaginiza alirsiniz🙏🙏
sevgiler💐

Back
X