• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek embriyo sayısı

Bence kesinlikle yaptırın benim görüntüsü güzel olan emrbiyolarımdan 1 i mozaik geldi yüzde 80. Belki de onu transfer olacaktım göndemeseydik. Pgt yi ben tavsiye ediyorum
Çok haklısınız gerçekten her ihtimali göz önğnde bulundurmak lazım çok saolun🌸

Bana 10 gün dediler 6 oldu bekliyorum, 12000 tl ödedim, sanırım 3. Gün embriyosundan alınca riskli 5. Günde sprun olmuyor genelde
Bizim hastanede tanesini 21bine yaptırmış tanıdığım. çok fiyat farkı varrr çok şaşırdım

Gayet iyi merak etmeyinn olgunluk durumları hakkında bişey dendi mi? Benim 8 toplanmıştı sadece 6sı olgun çıktı. İnşallah hepsi güzel ilerler seçeneğiniz bol olur🌸
Olgun olmayanı zaten direkt atıyorlqr döllenmez, benden 3 aldılar biri olgun değilniş çöp oldu, ikisi döllendi, biri ilerlemedi, tek embriyoya kaldık😅

Olgun olmayanı zaten direkt atıyorlqr döllenmez, benden 3 aldılar biri olgun değilniş çöp oldu, ikisi döllendi, biri ilerlemedi, tek embriyoya kaldık😅
Ay maşallah ama sizin tek embriyo da çok güzel ilerlemiş🧿 işte sadece az olunca strest katlanıyor yoksa az yumurtayla da güzel sonuç alınıyormuş çok şükür.
Benim 4 yumurta 2.güne çıkamayınca şok olmuştum

Merhaba arkadaşlar ben de Şehir hastanesinde yaptırıyorum 21 yumurtam toplandı beş tane embriyo oluştu bana da az gelmişti Dr sayının önemi olmadığını söyledi inşallah beş tane den ilk transfer tutar

beyazkasimpati beyazkasimpati B Bahar Aslan kızlar ya doktor aradı pgt için karar vermemiz lazımmış bugün. Tanesi 500dolar bir tane mi gönderelim iki tane mi çok kararsızım( ikisinin de 5. Güne çıkacağının garantisi de yok tabi de) zaten biri geriden geliyorsa iyi gidene odaklanıp tek onu mu istesek.öbürünüm de iyi gelişme imkanı olur mu of ya

beyazkasimpati beyazkasimpati B Bahar Aslan kızlar ya doktor aradı pgt için karar vermemiz lazımmış bugün. Tanesi 500dolar bir tane mi gönderelim iki tane mi çok kararsızım( ikisinin de 5. Güne çıkacağının garantisi de yok tabi de) zaten biri geriden geliyorsa iyi gidene odaklanıp tek onu mu istesek.öbürünüm de iyi gelişme imkanı olur mu of ya
Canım şimdi şöyle. Bizim merkezde ikisinden de biyopsi alıp bekletiyorlardı dondurmadan önce. Cunku donduktan sonra tekrar çözdürmeye sıcak bakmıyorlardı. Eğer öyleyse bi konuş ikisinden de örnek alıp önce birini çalışsınlar ama yok o an aldık aldık yoksa bi de çözdürmeyiz denirse ikisini de gönder bence. Kalitelerine takılma hangisinin sağlıklı geleceği belli olmuyor benim güzel görünen mozaik geldi

Canım şimdi şöyle. Bizim merkezde ikisinden de biyopsi alıp bekletiyorlardı dondurmadan önce. Cunku donduktan sonra tekrar çözdürmeye sıcak bakmıyorlardı. Eğer öyleyse bi konuş ikisinden de örnek alıp önce birini çalışsınlar ama yok o an aldık aldık yoksa bi de çözdürmeyiz denirse ikisini de gönder bence. Kalitelerine takılma hangisinin sağlıklı geleceği belli olmuyor benim güzel görünen mozaik geldi
Çok saolun sorayım ama hiç bahsetmediler yine de sorayım. Evet ne olacağı da belli olmuyor ki

Acele ediyorlar 5. Güne geldiği garanti olunca sorulur,bana 290 dolar dexiler,kazıkçılar

Acele ediyorlar 5. Güne geldiği garanti olunca sorulur,bana 290 dolar dexiler,kazıkçılar
Gerçekten öyle ya çok fahiş geldi fiyat. Sakınıyorum diye vicdan da yaptım ama insan olumsuz ihtimali ve sonrasını da düşünmek zorunda. Yarın netleştirip haber verelim demiştim yok bugün öğleden sonraya kadar haber vermeniz lazım dediler
Arayıp bilgi istedim sorucam. Bir de yani iki pgt istersem olaki biri en düşük kalite çıktı onu da mı yollayacaklar. En azından orta kaliteyse yollamak isterim sonuçta o parayı başka opuya harcarım.

Gerçekten öyle ya çok fahiş geldi fiyat. Sakınıyorum diye vicdan da yaptım ama insan olumsuz ihtimali ve sonrasını da düşünmek zorunda. Yarın netleştirip haber verelim demiştim yok bugün öğleden sonraya kadar haber vermeniz lazım dediler
Arayıp bilgi istedim sorucam. Bir de yani iki pgt istersem olaki biri en düşük kalite çıktı onu da mı yollayacaklar. En azından orta kaliteyse yollamak isterim sonuçta o parayı başka opuya harcarım.
Kaliteyle çok alakası yok çok gördüm düşük kalitenin saplam geldiği iyi kalitenin kötü geldiği olmuş, çok değşl zaten ödenir gider yapacak bir şey yok ikisini de gönderin siz bence hayatta bir kere yapılacak şey.

Back
X