2022 agustosta dogum yapacak tüp bebekler:))

lingolingo

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
112
59
18
45
merhaba kizlar..
ben kasim ayinda gordugum tedavi sonucunda hamileyim. suan itibariyle 4 haftalik ve kismetse agustosta dogum
sizlerle bilgi paylasimi yapalim istedim.

hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin
baska gelenlerde olsa keske de daha cok paylasimda bulunsak.

Selam bende tüp bebekle hamile kaldım doktor 2 Ağustos dedi doğum için nasipse. Geçen hafta kese bebek gördük şükür

hayirlisi olsun saglikla sihhatle insallah
suan ne asamadasiniz dr yaptirdigi tahlil vs bisiler var mi?? tam olarak kac haftaliksin?
Amin inşallah şu an 5+6 oluyor son adet takvimime göre henüz bir şey istemedi cuma günü 5+2 iken keseyi gördük çok şükür bu cuma da insallah kalp atışını duycaz

bugun benimde 5+2 ve sabah keseyi gormeye gittik alttan bakildi ama tam bir kese göremedi doktorlarim. bir sey var ama sekli tam bir kese gibi degilmis
persembe gunu yani tam 6. haftada tekrar kontrole cagirdilar. bugun tekrar kan verdim betaya da bakmak istediler. biraz moralim bozuldu acikcasi. zaten 1 haftadir hep regli olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar hissediyorum bu da pek normal gelmiyor zaten bana
sizce ne olabilir bu durum??

sabah erken saat itibariyle kanamam basladi ve regli oldum ne yazikki
benim macerem burda sona erdi, cok üzgunum
sizler insallah saglikli hamilelikler gecirip saglikla, mutlulukla bebeklerinizi agustos ayinda kucaginiza alirsiniz
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…