2022 Aralık Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.788
2.659
aralık22.jpg


Koç Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Sürprizlere hazırlıklı olun. Hiç bir şeyden korkmuyorsunuz. Çevrenizi etki altına almayı çok kolay başarıyorsunuz. Birçok işle aynı anda uğraşırken, çok yönlü düşünmeniz gerekiyor. 8 Aralık'ta Dolunay, iletişim evinizde doğuyor. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve size destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler yaşayacaksınız. Mesleki olarak yeni bir proje çalışmanız varsa, uygun bir dönem. Size para kazandıracak ekibinizi kurabilirsiniz. Çevrenizde sizi sevecekler ve sayacaklar. Bu ay çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecek. Fakat bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Küçük duyguların bir anda büyüdüğünü görebilirsiniz. Çevre ilişkilerinizde oldukça akıllısınız. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Her konuda, dalgınlıklara meydan vermeyecek şekilde dinamik olun. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. Egonuzun yüksek olmasından dolayı kişisel istekleriniz ön planda olacak. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.


Boğa Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Jüpiter ve Neptün bilinçaltı evinizde ilerliyor. Duygusal takıntılarınız kafanızı meşgul edebilir. Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. 14 Aralık'ğa kadar Mars karşıt evinizde ilerliyor. Aşk yaşamınızda yoğun bir etkileşim içine gireceksiniz. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde, resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir. Uranüs ve Neptün geri giderken geçmişte tanıdığınız bir kişi yepyeni şartlarla yeniden karşınıza çıkabilir. Korkusuzca söylediğiniz cümlelerden karşınızdaki kişiler ister istemez etkilenecekler. Doğal dengenizi daima korumalısınız ve size uymasa da, politik olmak zorundasınız. Duygusal takıntılarınız kafanızı meşgul edebilir. Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Yine bu dönemde eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bazı tartışmaların ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin inisiyatifiniz dışında gelişen bu tür ortamlarda, düşüncelerinizi gizlemekte yarar var. 11 Aralık'a kadar dikkatli olmalısınız. Küçük ev kazalarından sakının. 11 Aralık'ta sağlık gezegeniniz Venüs ve ona eşlik eden Merkür, Oğlak burcunda size uyumlu açılarla destekliyor. Olumlu etkiler almanıza rağmen, bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.


İkizler Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

6 Aralık'ta Dolunay kişisel evinizde gerçekleşiyor. Birlikte ortak projeler içinde olduğunuz kişileri sınayacak ve disiplinli çalışmalar sağlamak adına onları motive edeceksiniz. 21 Aralık'a kadar Neptün destek veriyor ve kariyer eviniz güçlü seyrediyor. Güçlü beraberlikler kuracaksınız. Her şeyin en mükemmelini yapmak istiyorsunuz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerle önce arkadaşlık daha sonra, aşka dönüşen beraberlikler gündeme gelecektir. Kariyer eviniz Balık burcunda ilerleyen Neptün'le Güneş iletişim içinde olacaklar. Hatta eski hayallerinizin canlanması sizin için zorlayıcı olacaktır. Hayaller ve gerçekler arasında yaşayacağınız medcezirlerin, aslında yaşamınızı renklendirmek adına evrenin size sunduğu küçük hediyeler olduğunu unutmayın. 11 Aralık'tan sonra Karşıt finans evinizde Merkür ve Venüs ilerlemeye başlayacak. Hiçbir şeyden korkmayın. Paranın kokusunu uzaktan hissetmelisiniz. Daha atak ve çevik olmak için, her türlü destek sizden yana, unutmayın. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın.


Yengeç Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca 12. Ruhsal evinizde Mars geri gidiyor. Geçmiş duygularınızla içsel hesaplamalar söz konusu. Karamsar olmamaya çalışın. Kimseyle paylaşmadığınız içsel savaşlarınız, size kısır döngüler yaşatacak. Söylenecek çok şeyiniz olmasına rağmen, yapmanız gereken işlerde farklı bir şekilde davranabilirsiniz. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu ay Karşıt ilişkiler evinizde Güneş, Venüs, Merkür birlikte hareket ediyorlar. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Bazıları, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Çünkü, bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz. Özellikle, fikir ve düşünce bazında anlaşacağınız kişinin özel olması gerekiyor. Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek. Bu ay entelektüel konularda toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha sevecen bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Bilinçaltınız çok yoğun. Sağlığınızı düşünerek diyet yapmaya başlayabilirsiniz. Kendi sağlığınız açısından zararlı olan konuların farkındasınız. Her şey sezgileriniz doğrultusunda olmayabilir.


Aslan Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın büyük kısmı Merkür ve Venüs çalışma evinizde ve size başarı veriyor. Bazıları da meslekleriyle alakalı değişimlere hazır olmalıdırlar. Ani yükselişler ve iş potansiyelinizdeki sorumluluk artışı karşısında bocalayabilirsiniz. Uğraş verdiğiniz konularla ilgili öne çıkma telaşı içinde olacaksınız. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Dostlarınız ve çevrenizi sınamak ve önemli fırsatları görmek için tam zamanı. Durgunlaşan ilişkilerinizde görmeniz gereken detayları yakalayacaksınız. İstekleriniz konusunda çelişkiler yaşamanız mümkün. Alışkanlıklarınız ve yenilikler konusunda aşırı uçlar yaşayabilirsiniz. Güvensizlik duygularınız sizi başkalarının onayına muhtaç duruma sokabilir. Aşk ve sosyal evinizde ilerleyen Güneş, 22 Aralık'a kadar sizi uçurmaya hazırlıyor. Her konuda kendinize güveneceksiniz. Uranüs ve Plüton hayatınızda sürpriz gelişmeleri ortaya çıkaracak. Ailenizin hedefleri doğrultusunda büyük bir içtenlikle başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. 21 Aralık'tan sonra Mars ve Jüpiter sizi coşturuyor. İlişkilerinizde cazip bir konumdayken; prestij kazanacak, arkadaş çevrenizde olumlu katkılar sağlayacak kişilerle bir arada bulunacaksınız.


Başak Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Neptün'den olumlu destek alacaksınız. Yeniliklere açık bir yapınız var. Önünüze gelen olayları reddetmeden önce, sağduyunuzu kullanıyorsunuz. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bu ay, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Her zaman çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması, yeni olayları da beraberinde getirecek. İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz. Güneş, 22 Aralık'a kadar aile ve yuva evinizde ilerleyecek. Ailenizin hedefleri doğrultusunda büyük bir içtenlikle başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. 22 Aralık'tan sonra Güneş, Venüs ve Merkür hayatınıza renk getiriyor. Değişim düşünceleri içinde hareket ediyorsunuz. Bilinmeyen bir yaşam sizin için çok önemli. Derin düşünceler içinde olmanız aşkı ciddiye almanıza neden olacaktır. Ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyona, ruhsal faaliyetlere, mistik konulara ilgi duymaya başlayabilir; bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, her zaman pozitif insanlar olmasına özen gösterin.


Terazi Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Merkür, Venüs ve Plüton ay boyunca aile ve yuva evinizde ilerliyor. Geçen aydan beri çatışma potansiyeli mevcut olan aile içi ilişkilerde anlaşmazlıklar, kuzenler ve kardeşler arasında sürtüşmeler ortaya çıkacaktır. Söz konusu olan hisseli bir mirasınız ile ilgili olarak paylaşım yoluna gidebilirsiniz. Beklediğiniz desteklerde sorunlar çıkacak, ilgili kişilere öfkeleneceksiniz fakat kendinizi kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz. Plüton geri hareketini yaparken evinize daha fazla vakit ayıracak, eşyalarınızla ilgileneceksiniz. Aile büyükleri ile duygusal ilişkilerinizde artışlar olacak. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aileniz size destek olurken, kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. 21 Aralık'ta Jüpiter, Karşıt ilişkiler evinizde ilerleyecek. Orijinal dostluklar ve arkadaşlıklar gündeme gelecek. Henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu bir kişilik sergileyeceksiniz. Sürpriz evlilikler ve boşanmalar olacaktır. 8 Aralık'ta Dolunay, ruhsal evinizde gerçekleşirken; aynı evde Mars da bulunuyor ve Karşıt evinizde Jüpiter yer alıyor. Orijinal fikirlere ve paylaşıma hala hazırsınız. Çevrenizdeki koşulları istediğiniz gibi kullanacaksınız. Sosyal konularda, arzu ettiğiniz halde şimdiye kadar yapamadığınız aktiviteler üzerinde yoğunlaşmalısınız. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız. Bazılarınızın sansasyonel ilişkileri olacak. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmayacak ve iç disiplininizin bozulmasına izin vermeyeceksiniz.


Akrep Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Aşk, etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Bu tür ortam konuşmalarınızda gündemi belirleyecek popüler konulardan bahsedin. 23 Aralık'a kadar Güneş finans evinizde. bulunacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Duygusal zekanız, yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen işlerden büyük paralar kazanabilirsiniz. Maddesel konularda kendinizi güçlü hissedecek ortamları tercih edeceksiniz. Akıcı konuşmalarınızla, bulunacağınız ortamlarda sözcülük yapabilir ve hakkınızı aramanız gereken konularda ağırlığınızı koyabilirsiniz. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor. Neptün geri giderken gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. Sağlığınız konusunda bu ay özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor.


Yay Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Aralık ayında hedefleriniz doğrultusunda hareket etmenin avantajlarını kullanmalısınız. Birçok olumlu pozisyon sizi bekliyor. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz. Yenilikler ve arzularınız doğrultusunda hareket etmeyi amaçlarken, çevrenizdeki arkadaşlarınızla kuracağınız iş birlikleri de önem kazanacak. Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olacaksınız. 8 Aralık'ta Dolunay, Karşıt evinizde gerçekleşiyor. Enerjinizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarınız da güçlenecek. Karşı görüşteki insanlarla, tartışmacı bir tavır içinde olacaksınız. Venüs, Merkür ve Plüton, finans evinizde size radikal değişimler veriyor. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. 23 Aralık'ta Yeniay finans evinizde doğuyor. Kariyerinizi güçlendirmek için maddi konularla ilgili uygun aylardan birindesiniz. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bu dönem kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz. Her işin belli bir sistemi var ve aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşamanız, sadece sizin hatanız. Bu ay stresten uzak kalmalı ve tartışmalardan sakınmalısınız. Sinir sisteminizi güçlendirecek mineral ve vitaminlerinizi almalısınız. Bu dönemde unutkanlığınız artarken, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı daha uyanık olmalısınız. Beslenme ile ilgili konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize özen gösterin. Sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın. Katılacağınız davetlerde hiçbir konuda aşırıya kaçmamalı ve kontrollü gitmelisiniz.


Oğlak Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın ilk haftası Güneş, Merkür ve Venüs ruhsal 12. evinizde olacak. Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. 11 Aralık'ta Venüs ve Merkür birlikte hareket ediyor. 22 Aralık'ta Güneş de eşlik edecek. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Jüpiter, iletişim evinizde ilerliyor. Derin düşünmeniz kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Plüton, Neptün, Satürn birlikte iş hayatınızı destekliyor. Ay boyunca Satürn, para evinizden size destek vermeye devam edecek. Sosyal evinizdeki Uranüs, eski ve yeni şartlarınızı düzenlemeniz için bol fırsat sunuyor. Rekabet tanımayan yapınızla iş yaşantınızda spekülasyonlara neden olabilirsiniz. İnatçı yönleriniz olumsuz gibi görünse de, sizi başarıya götüreceği kesin. Uranüs ve Plüton el ele vererek olumlu açılarla size güzel oluşumlar hazırlıyor. Sürpriz fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Kendinizi özgür bırakmanın keyfini yaşamalısınız. Ay boyunca Mars, sağlık evinizde bulunuyor. Küçük sakarlıklar söz konusu olabilir. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.


Kova Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Ağır gezegen etkisi sizi daha da güçlendirecek. Bu ay ilginç durumlar söz konusu. Kendinizden daha yaşlı kişilerin fikirlerinden yararlanacak ve onların desteğine gerek duymadığınız halde yararlanmayı bileceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Cazip ve çekici bir konumdasınız. Gözler sizin üzerinizde, bulunduğunuz ortamlarda ilginç konuşmalar yapıyor ve çevrenizi kolayca etki altına almayı başarıyorsunuz. Entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Güneş, arkadaş çevrenize destek verecek. Özellikle, kendinizden büyük kişilerden olumlu destekler alacaksınız. Aynı zamanda, Jüpiter, Satürn ve Neptün'ün Güneş'le yaptığı olumlu açının kozmik etkisi de sizi etkileyecek. 21 Aralık'a kadar Neptün ve Jüpiter, finans konusunda çeşitli fırsatlar veriyor. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin yararınıza olacak. Sevdiklerinizle birlikte ortak çalışmalar yapacak ve eski dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Sabırlı bir şekilde, başlatacağınız tempoya hazırlıklı olmalısınız. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmanız ve çevre ilişkilerinizi olumlu bir şekilde kullanma yeteneğiniz, amaçladığınız yolda işinizi kolaylaştıracak. Sağlığınız bu ay özellikle 21'inden sonra oldukça hassas gelişecek. Özellikle bedensel zorlanmaların fiziksel ve ruhsal problemlere neden olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.


Balık Burcu – Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın ilk haftasında Güneş, Merkür ve Venüs, kariyer evinizde bulunacak. Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayacak; zor şartlarda kazanma koşullarını sağlaması konusunda öğretici etkiler verecektir. Kozmik enerjilerin size verdiği desteklerle, entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. 22 Aralık'a kadar Güneş, kariyer evinizde kalacak. Kariyer ve sosyal hayatınızı destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Para sizin için değerli olacak. Duygusal yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak birçok kişi olacak. 8 Aralık'ta aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. 11 Aralık'ta Venüs, Merkür ve Plüton, 11. evde birlikte hareket ediyorlar. Sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Bu ay duygusal konularda eski alışkanlıklarınızı özleyebilirsiniz. Bu dönemde sevdiklerinize daha fazla vakit ayıracak, özel işlerinizle ilgileneceksiniz. Plüton ve Venüs, geçmiş aşklara özlem duymanıza neden olacak. Bu dönemde karşınıza çıkacak kişilere karşı tedbirli olmalısınız. Sizin duyarlı ve sevecen yapınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Sosyal statünüz güçleniyor. Arkadaş toplantıları sosyal aktiviteler sizin için önemli olacak.






Filiz Özkol
 
aralık22t.jpg


Koç & Yükselen Koç Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Koçlar için iletişimi yoğun ve kariyer konularının ön planda olduğu bir ay olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte kariyer ve iş alanında iletişim, görüşmeler, konuşmalar ve odak artıyor. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde evlilik konuları da olabilir bazı Koçlar için bu tabi ki bireysel haritadaki hikâyeye bağlı…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile bazı haberler yolunuza gelecek, bir iş ile ilgili karar, bir projenin tamamlanması söz konusu olabilir… Yine iş ve iletişim alanı hareketlendiğinden beklediğiniz haberler de gelebilir… Kardeşler, kuzenler ve bazı yakın akrabalarla ilgili konularda bugünlerde ilginizi isteyebilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi sizin hayatınızı ve işlerinizi de hareketlendiriyor! Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de bu geçiş ile hem kariyer hem de parasal konularda güzel haberler ve gelişmeler de olabilecek. Bir aşk konusunu herkese duyurmak ve düşüncelerinizin de netleşmesi ve ciddileşmesi mümkün…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ederek Koçlara şans dağıtıyor. Şans gezegeni yılda 12 yılda 1 burcunuza gelir bu fırsatı kaçırmayın, detaylı etkilerini yıllık yorumunuzda anlattım incelemek isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz…

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartlar başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile kariyer alanınızda yeni kararlar ve yeni başlangıçlar olabilir ama Mars gerilemesinin devam ettiğini düşünürsek yepyeni bir konu ise dikkatli olun, eski bir iş veya pozisyon ile ilgili konu ise ilerleyin…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…





Boğa & Yükselen Boğa Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Boğalar için bu ay parasal konular ön planda olurken bir yandan da eğitimler, hukuksal konular ve uzaklar, yurtdışı ile ilgili konular aktif olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte uzaklar, seyahatler, iletişim, hukuksal konular ve eğitimlerle ilgili konular odağınıza geliyor… Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde uzaklar, yurtdışı veya yabancı bir firma ile iş yapma da olabilir…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile bazı haberler yolunuza gelecek, özellikle parasal konular, bu konularda haberler ve iletişim yoğunlaşacak… Beklediğiniz bazı parasal konular bu dönemde gelebilir!

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi sizin hayatınızı ve işlerinizi de hareketlendiriyor! Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de yayıncılık, internet üzerinden yapılan işler ve seyahatler alanı özellikle yükselen Boğalar için son derece aktif olacak…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi bir süre Boğalar için bir iyileşme dönemini getirirken, kapalı kapılar ardında konuşmalar ve hazırlık yapılması için iyi etkiler getiriyor. Yine şifalanmak, iyileşmek ve korkularınızla yüzleşmek için de iyi bir dönem olacak…

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile bir eğitim konusuna adım atmak, yurtdışı veya yabancı firmalar gibi işlerle ilgili yeni başlangıçlar mümkün olabilecek… Yine bir hukuksal konu için adım atmakta söz konusu olabilir…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…





İkizler & Yükselen İkizler Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! İkizler için yatırım konuları, beklediğiniz haberlerin gelmesi için iyi bir ay olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte ortak işler, ailenin – eşin parası ile ilgili konular, yatırımlar ve bankalarla ilgili konular odağınızda olacak… Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde ortak bir işe adım atmak veya paranızı değerlendirmek için yeni yollar denemek olabilir, borsa gibi…

8 Aralık’ta burcunuzda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile bazı haberler yolunuza gelecek, burcunuzda geri giden Mars’ı düşünürsek konular daha çok eskiyle ve eski işlerle alakalı olabilecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber gelebilir ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de parasal konular, finans ve yatırım konularında güzel haberler olabilir. Bu haber bir miras konusu ile ilgili de olabilir…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi İkizler için hayal ettiğiniz şeyler için çeşitli şanslar getirecek. Bu etkiyi 2023 yılı yorumlarında detaylı anlattım!

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile ortak bir işe başlamak, iş, parasal konular ve yatırımlarla ilgili yeni adımlar atmak mümkün olacak…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…





Yengeç & Yükselen Yengeç Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Yengeçler ikili ilişkiler, evlilik ve beraber iş yaptığınız kişilerle ilgili konular aktif olacak, beklediğiniz haberlerin gelmesi için iyi bir ay…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte ikili ilişkiler, beraber iş yaptığınız kişiler veya evliliğiniz ile ilgili konular, odağınızda olacak… Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde ortak bir işe adım atmak veya ilişkinizle ilgili bazı kararlar ve gelişmeler olabilecek…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu bilmediğiniz bir konunun, dedikodunun veya arkanızdan çevrilen işin ortaya çıkması olabileceği gibi sağlık konularında bazı gelişmeler de olabilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabiiki güzel etkiler getirir bu yüzden de ikili ilişkiler, ortak iş yapma, finans konuları özellikle yükselen Yengeçler için son derece aktif olacak..

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Yengeçler ’in kariyer alanını hareketlendiriyor… Önümüzdeki dönemde bir iş değişimi, yükselme veya evlilik konuları ile ilgili önemli gelişmeler mümkün Yengeçler için…

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile ikili ilişkiler, iş alanında birebir çalıştığınız kişilerle ilgili durumlar, evlilik konuları ön planda olacak ve yeni adımlar atmak için iyi bir dönem olacak… (sadece mars gerilemesini unutmayın zira arkanızdan iş çeviren birileri olabilir)

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…





ASLAN & Yükselen Aslan Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Aslanlar için iş, çalışma, üretme modunun yüksek olacağı günlerdeyiz…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte iş, çalışma, üretme ve sağlık konularına doğru odağınız dönecek. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde işle ilgili konularda ciddi kararlar almakta bu ayın gündeminde yer alacak…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Hayal ettiğiniz ve hep olmasını istediğiniz bir konu ile ilgili gelişmeler ve bazı sonuçlanmalar olabilir. Yine sosyal çevre, arkadaşlar ve derneklerle ilgili bazı konular ve gelişmeler de gündeminizde yer alabilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de iş, çalışma ortamı, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanması mümkün…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Aslanların uzaklar, seyahatler, eğitimler, başvurular ve seyahatler alanını pozitif olarak etkileyecek. Genişleme, yurtdışından veya yabancı yerlerden gelecek şanslar veya bir eğitime başlamak için ideal bir dönem olacak…

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile iş, çalışma, üretme alanında yeni bir başlangıç ve bazı değişimler olabilir… (sadece mars gerilemesini unutmayın çok köklü bir değişim için doğru dönem olmayabilir)

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…






Başak & Yükselen Başak Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Başaklar için hobiler, iş, çocuklarla ilgili konular ve aşk konuları ön planda olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte hobi gibi, proje bazında yapılan işler, çocuklar ve aşk konularına doğru odağınız dönecek. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde hem iş, hem aşk, hem de çocuklarla ilgili konularda daha ciddi ve uzun vadeli düşünüyor olacaksınız..

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay kariyer alanında olacağından iş ve kariyer konularında önemli gelişmeler, bir karar verme hatta bir projenin bitişi söz konusu olabilir. Yine bir evlilik veya önemli iş birliği ile ilgili bir karar anı da gelebilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de aşk, keyif, eğlence, çocuklar ve hobiler alanında hem güzel etkiler olacak hem de bazı kararlar gerekecek…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Başakların ortak para, yatırımlar, finans konuları, borsa, bankalar, ailenin – eşin parası ve miraslar alanında olacağından takip eden 5 aylık süreçte bu konularda güzel ve şanslı gelişmeler olması mümkün!

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile bir projenin bitişi yeniye başlama, yeni bir ilişki başlangıcı, önemli bir projeye başlama veya hobi gibi gördüğünüz şeyler için adım atmak söz konusu olabilecek…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…





Terazi & Yükselen Terazi Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Teraziler için ev, aile, alım – satım konular ve bazı başvurulardan sonuç almak ve seyahatler için iyi bir dönem olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte odağınız ev, aile, evin içinde yapılacak işler ve bazı ailevi konulara dönecek. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde hem ev hem de köklenme, sabitlenme ve uzun vadeli bazı kararlar vermek olacak…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay sizin uzaklar, seyahatler, başvurular, hukuksal konular ve yurtdışı ile ilgili alanınızda olacağından bu konularda beklediğiniz bazı haberlerin gelmesi, başvurulardan sonuç almak ve bazı şeylerin tamamlanması – bitmesi söz konusu olabilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de evinizde, ailenizde güzel gelişmeler ve haberler olabilir bu dönemde… Evinizi güzelleştirmek ve dekorasyon değişikliği içinde güzel bir dönem…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Terazilerin tam karşıt alanında olacağından ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş konuları şans alanları arasında. 2023 Yılı burç yorumlarında bunu daha detaylı anlattım en alta linkini bırakıyorum!

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile ev, aile, alım – satım konuları ile ilgili konularda yeni bir başlangıç yapmak veya adım atmak mümkün olacak… Yeni bir eve taşınma, yeni bir yer almak için iyi bir etki tek dikkat etmek gereken Mars gerilemesi ama buna karar vermek için bireysel haritadaki duruma bakmak ve sonrasında ilerle veya ilerleme demek mantıklı olacaktır…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…






Akrep & Yükselen Akrep Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Akrepler için hem parasal konularda gelişmeler ön planda olacak, hem beklediğiniz haberler gelebilecek hem de yeni iş bağlantıları yapabileceksiniz Aralık ayında…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte odağınız iletişim, seyahatler, görüşmeler ve iş birlikleri alanında olacak. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı düşünme ve uzun vadeli planlar yapmak getirecek bu konuların içinde hem yeni bir iş bağlantısı yapmak hem de birçok görüşme yapmak olabilecek…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay sizin ortak para, finans, yatırımlar alanınızda olacağından bu konularda beklediğiniz haberler bu dönemde gelebilir. Bir yatırımın dönüşü, bir işbirliğinin sonuçlanması ve para konularında beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün!

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabi ki güzel etkiler getirir bu yüzden de iletişim, kardeşler, kuzenler, yakın akrabalarla ilgili konularda güzel gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Akreplerin iş, çalışma, üretme alanında olacağından bol çalışmalı ama karşılığını alacağınız bir dönemi getiriyor.

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile yeni bir işe başlamak, bir imza atmak, yeni işbirliği, müşteriler, seyahatler mümkün. Bir eğitime başlamak içinde yılın en iyi yeni ayı olacak… Dikkat etmek gereken Mars gerilemesi ama buna karar vermek için bireysel haritadaki duruma bakmak ve sonrasında ilerle veya ilerleme demek mantıklı olacaktır…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…






Yay & Yükselen Yay Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Yaylar için ikili ilişkiler, beraber iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı durumlar ve parasal konular ön planda olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte odağınız parasal konulara dönecek. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı ve uzun vadeli düşünme getirecek bu konuların içinde parasal konular, yatırımlar ve uzun vadeli yatırımlar olacak…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay sizin ikili ilişkiler alanınızda olacağından bu konularda eskiden gelen bir konunun çözülmesi eski bir işbirliği veya ilişki ile ilgili bazı beklenmedik gelişmeler ve kapanış yapmak gereken durumlar söz konusu olacak… Sizin hakkınızda konuşan bazı kişilerle ilgili bazı ortaya çıkışlar ve yüzleşmeler de olabilir!

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Venüs girdiği yere tabiiki güzel etkiler getirir bu yüzden de parasal konularda beklediğiniz haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Yayların proje bazında yapılan işler, aşk, hobiler, çocuklarla ilgili konular ve eğlence alanında olacağından bu konularda güzel ve şanslı gelişmelerin olacağı 5 aylık bir süreç başlayacak!

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor, artık tam olarak Oğlak zamanı ve çetin kış şartları başlıyor. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile yeni bir işe başlamak, bir para kazanç kapısının açılması, bir teklif veya para konularında yeni adımlar atmak mümkün olacak…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…






Oğlak & Yükselen Oğlak Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Aralık ayında Oğlakların zamanı başlıyor, şimdiden doğum gününüzü kutlarım, unutmayın doğum gününüze özel bireysel harita danışmanlıklarında indirim var!

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte iletişiminiz ve hayatınız hareketleniyor. Merkür Oğlak burcunda daha mantıklı ve uzun vadeli düşünme getirecek bu konuların içinde hayatınız ile ilgili birçok konu olabilecek…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu konularda bazı gelişmeler, bir bitiş veya iş ortamında, ekiplerde bir değişim olabilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Sizin için ise ekstra güzel bir etki oluyor ki Venüs’ün bu alana gelişi sizin hayatınıza hem güzellik, hem aşk hem de para getirebilecek…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Oğlakların ev, aile ve gayrimenkul alanında olacağından bu konularda önümüzdeki 5 ay boyunca şanslı etkiler devrede olacak. Bu arada sevmediğiniz bir evde, ortamda ya da evlilikte iseniz sizi bu konulardan özgürleştirebilir de bu geçiş…

22 Aralık sabahında Güneş burcunuza geçiyor ve sizin döneminiz başlıyor! Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde burcunuzda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile hayatınızın her alanında bir yenilenme ve yeni kararlar almak mümkün olacak. Kararları hemen uygulamaya başlamasanız da içsel ve radikal kararlar almak mümkün! Üzerine fazlaca sorumluluk alan Oğlakların belki artık bazı sorumluluklardan özgürleşme ve paylaşma vakti gelmiştir…

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…






Kova & Yükselen Kova Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Aralık ayı Kovalar için biraz yavaşlama, içe dönme zamanı sizin zamanınız Ocak ayında başlayacak ve hızınız 20 Ocak sonrasında artacak!

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş sizin haritanızın kapalı bir alanında olduğundan kendi içinizde bazı şeyler düşünmek, kararlar almak veya kendi kendinize bazı şeyler üzerinde çalışmak için iyi bir dönem olacak… Konuları ve bazı işleri henüz dışarıya açmaya hazır değilsiniz…

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler ve projeler alanınızda olacağından beklediğiniz bir haberin gelmesi, iş konularında bazı gelişmeler veya eski bazı konularla ilgili bazı haberler söz konusu olabilir…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Sizin için ise bu etki yine kapalı bir alanda olduğundan aşk ve para konularında herkesten gizli hareket etmeyi getirebilir. Konuştuğunuz bazı işlerin olması ve bunu daha dışarıya açıklamaya hazır olmamak mümkün!

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Kovaların iletişim alanında olacağından çok yeni çevrelere girmek, yeni işbirlikleri yapmak, eğitimlere başlamak bu dönemde mümkün olacak (özellikle yükselen Kovalar)

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve yine içsel ve iyileşme odaklı bir dönemi başlatıyor.. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde burcunuzda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile hayatınızla ilgili yeni kararlar almak mümkün olacak. Kararları hemen uygulamaya başlamasanız da içsel ve radikal kararlar almak mümkün!

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…





Balık & Yükselen Balık Burcu:

Aralık ayında tutulmaların etkisini hissetmeye devam edeceğiz, bu ay Mars gerilemesi de devam edecek ve ayın sonunda Merkür de gerilemeye başlayacak! Aralık ayı Balıkların hayallerine odaklanma ve ev, aile konularında gelişmeler elde etme zamanı olacak…

7 Aralık’ta iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçiyor, bu geçiş sizin sosyal çevre, hayaller, dernekler, kulüpler gibi konuları anlatan alanınızda olacak ve bu geçiş ile birçok etkinliğe katılma ve sosyalleşme fırsatı sizinle olacak!

8 Aralık’ta İkizler burcunda Mars katkılı bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile beklemediğiniz ve şaşırtıcı bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bu dolunay sizin ev, aile, gayrimenkul ve alım – satım alanınızda olacağından bu konularla ilgili önemli bazı gelişmeler ve haberler olabilir. Aile içinde bazı eski konularla ilgili kapanış yapma, bir evden taşınma veya eskiden yaşadığınız bir yere dönüş kararı olabilir… Yine bir alım – satım konusu da gündemde olabilir ama Mars gerilemesini düşünürsek iyice düşünmek ve sonra hareket etmek doğru olacaktır…

10 Aralıkta Venüs Oğlak burcuna geçiyor, gezegenlerin Oğlak burcuna geçişi hayatlarımıza daha sabitlik ve azim getiriyor. Sizin için ise bu etki yine sosyal çevre, arkadaşlar, hayaller ve etkinlikle alanında olacak ve bu konularda güzel gelişmeler getirebilecek…

20 Aralıkta Jüpiter tekrar Koç burcuna geçiyor ve Mayıs ayına kadar burada hareket ediyor. Şans gezegeninin bu hareketi Balıkların para alanında olacağından bu konularda şanslar getirebilecekken bir yandan da gelen paranın gitmesi ve aşırı harcamaya sizi çekebilir…

22 Aralık sabahında Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve yine sosyal çevre alanına ışık saçıyor.. Mücadele, yapılandırma ve uzun vadeli düşünme dönemi başlıyor ki hemen arkasından, 23 Aralık öğlen saatlerinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşanıyor. Bu yeni ay ile hayatınızla ilgili yeni kararlar almak mümkün olacak, özellikle de hayal ettiğiniz şeyler yolunda hareket etmek için iyi bir dönem. Ertelediğiniz bazı konular varsa bu yolda atım atmak için iyi bir etki olacak! #Aralık Ayı Burç Yorumları

29 Aralıkta Merkür Oğlak burcunda geri harekete başlıyor, bu gerileme 18 Ocağa kadar devam edecek ve iletişim konularında bizi yavaşlatırken, bazı eski konuları odağımıza getirecek… Yeni şeylere imza atmak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olmayacak… Yılın son ayında eski konuları toparlamak ve yeniye başlamadan önce kapanışlar yapmak iyi olacaktır… Güzel bir ay olmasını dilerim…







Güliz Kına
 
X