2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

30 yaş
10 aralik transfer
5.gun 5aa 5bc
20 aralik test gunu :)

Yaaa belirti dersek eğer çok özür dilerim ama gazım vardi benim onu da burada okudum ilaclar gaz yapıyormuş, o gaz bazen sıkıştırınca kasığım ağrıyordu ama surekli bir ağrı falan yoktu (=
Dün hastaneye gitmek zorunda kaldım su gaz sıkışması yüzüne iki büklüm oldum gerçekten çok kötü bı gaz sancısı yaşadım

benımde çok agrım olmustu toplamaya yakın

Valla kuzum hemen hemen her gün içtim hala da korkuyorum az az içiyorum çok şükür hiç kabız olmadım
Çok teşekkür ederim canm denyceğğm bende diğer transferimde duphalac yazmıştı doktor yine yazacaktır sanırım ben alıp içeyim bugğn
Gun kurusu ve 1 kasik zeytinyagida ise yariyor.
Teşekkür ederimm deneyeceğim

benide ekleyin buraya inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. 26 aralık transfer

Dün çok fena karın agrim kasık ağrısı oldu hastaneye gittim iki büklüm kaldım yani belirti mi bu bilmiyorum ama hala regl olcakmisim gibi kasik ağrım var
Canım benim bi önceki transferim pozitifti ve 4. Gün çok şiddetli kramplarım olmuştu kesin tutunuyor demiştim hatta. Gerçekten öyleydi 2 gün sonra testim pozitifti inşallah seninkide tutunmadandır

Kızlar yarın transfer olacağım ama bende afedersiniz çok hafif kabızlık var sizce bi sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım
Kabız olmaman lazım canım sancı yapar bu defa ıkınmak zorunda kalma. Hemen bugün kuru kayısı ye gecede yatmadan ye transfer olunca her sabah kuru kayısını ye bol bol su iç transfer sonrası evde saat başı yürürsün bağırsakların da hareketlenir ve içebiliyorsan kefir iç ben kayısı sayesinde hiç kabız olmadım çok şükür

Canım benim bi önceki transferim pozitifti ve 4. Gün çok şiddetli kramplarım olmuştu kesin tutunuyor demiştim hatta. Gerçekten öyleydi 2 gün sonra testim pozitifti inşallah seninkide tutunmadandır
Benımde 3 kere cok şiddetli kramp girmişti tutunuyo heralde dedım ve pozitifi gordum, ama hiç bişey hissetmeden poziti gorenlerde var o yuzden krampa odaklanmım dıyorum

Ay inşallah dün eşime gerçekten yoruldum artık ilacindan ignesinden stresinden dedim de olumlu olacaksa çekmeye raziyim bu durumu 9 ay gerekirse çok sağol melekler duysun sesini

Merhaba
29 yaş
22.12.2022
2 tane 5.gün 5ab

Canımmm çok teşekkür edermmm tavsiyler için kuru kaysım yok alcam birazdan gidip♥ ben bide transferin ertesi günü tatile gidiyorum eşimle yolda saatte bir durup yürüyecekmişim zaten doktorum dedi
Ay inşallah dün eşime gerçekten yoruldum artık ilacindan ignesinden stresinden dedim de olumlu olacaksa çekmeye raziyim bu durumu 9 ay gerekirse çok sağol melekler duysun sesini
canım ben hep diğer transferimdede bundada şöyle düşündüm “bunlar beni çocuğuma kavuşturacak araçlar çok şükür bu imkanım var çocuğum bu iğneler sayesinde bana tutunacak” diyerek hep dua ede ede yaptım ve gerçekten hafifliyor yaşadıklarım böule düşününce

Gerçekten bunu böyle düşünmekten başka da çare gelmiyor elden Allah yardımcımız olsun ne diyelim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…