2022 Burç Yorumları

yıllık 12 (1).jpg
yıllık 12 (2).jpg
yıllık 12 (3).jpg
yıllık 12 (4).jpg
yıllık 12 (5).jpg
yıllık 12 (6).jpg
yıllık 12 (7).jpg
yıllık 12 (8).jpg
yıllık 12 (9).jpg
yıllık 12 (10).jpg
 

Başlangıçlar, Bitişler ve Yeniden Doğuşlar: 2022 Yılında Burçları Neler Bekliyor?​


tumblr_146c771b4aa11d5c533bc174fab726c8_a0ffd9c1_1280.png


1. Koç​

2020 burç yorumları içeriğimize Koç burçların ile başlıyoruz. Koç burçları için 2021 yılı yeni başlangıçlar yaptıkları ve iş/yaşam dengesini sağladıkları bir yıldı. Bu yıl ise “yeniden başlama” kavramının üzerine düşündükleri, hayatlarındaki kilit noktalarda tekrara düşüp düşmediklerini sorgulama yılı olacak diyebiliriz. 16 Ocak’ta Mars gezegeninin Yay burcuna geçmesiyle Koçlar için finans açıdan olumlu bir dönem başlayacak. İşlerini büyütmek isteyenler, yatırım yapmak isteyenler ya da terfi bekleyenler için bu tarihin önemli olduğunu belirtelim. Öte yandan Jüpiter’in 13 Nisan’da Balık burcunda geçişi, akademik çabalarınızda başarılı olmanıza yardımcı olacak. Satürn gezegeni bu yılın büyük bölümünde onuncu evinizde bulunduğundan, başarı elde etmek için öncekinden daha çok çalışmanız gerekecek.

2022 yılının başlangıcı, Koç burçlarının hayatlarına bazı zorluklar getirebilir. 2022’nin başından Mart’a kadar olan Satürn ve Merkür kavuşumu, küçük sağlık sorunlarına davetiye çıkarabilir. Mayıs ortasından ağustos ayına kadar Mars’ın Balık burcunda geçişinin bir sonucu olarak sindirimle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel önlemler almanız ve beslenmenizi takip etmeniz gerekir. Mars’ın kendi burcunuzda olması aile hayatınızı büyük ölçüde etkieyebilir, dikkatli olmakta fayda var.

Bu yıl için öneriler: Aynı kararları alıp farklı sonuçlar beklemekten vazgeçmeli, btünü görebilmeli ve yaratıcı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz dünyaya ve yaptığınız işte neye değer verdiğiniz konusunda net olun, ne zaman taviz vermeniz gerektiğini fark edin. İş ve yaşam dengesini kurarak, hayatınızı ön plana çıkarın.









2. Boğa​

2021 yılının en şanslı burçlarından biri şüphesiz Boğalardı. Boğalar için 2021 yılı oldukça pozitif ve enerjik bir yıl olarak öne çıktı. 2022 yılında ise yine yeni kararlar ve başlangıçlar sizleri bekliyor. Bazı hikayeler eylemle başlar ve öğrenilen bir dersle biter. Ancak bu yıl, yazmayı bıraktığınız bir hikaye, kendiniz ve ait olduğunuz dünya hakkındaki bir hikaye ile başlıyor. Bu durum özel yaşantınızla ilgili olabilir.

2022 yılında Boğa burçları hayatın çeşitli yönlerinde ortalama sonuçlar elde edecekler. 16 Ocak’ta Mars’ın Yay burcunda geçişi ile şans, hayatınızın önemli yönlerinde size yardımcı olacak. Kariyer alanında olumlu sonuçlar alacaksınız ve profesyonel yaşamınız çiçek açacak. Ayrıca, burcunuzdan onuncu eve yerleştirilen Satürn ile birden fazla gelir kaynağı ortaya çıkabilir. Nisan ayında gerçekleşen birkaç gezegen hareketi ile para biriktirebileceksiniz. Bununla birlikte, bu yıl Ağustos ve Ekim ayları arasında mali durumunuzda birkaç iniş ve çıkış görülecek. 2022 yılının son üç ayı olan Ekim, Kasım ve Aralık ayları ise çocuk yapmak isteyenler ya da çocuklarıyla ilgili kararlar vermek isteyenler için en uygun zaman.

Bu yıl için öneriler: Sizi rahatsız eden, yarım kalan durumları bitirmekten korkmayın. Unutmayın eskisiyi bırakmazsanız yenisi gelmez. Herhangi bir konuya ikinci şansı vermeden önce birkaç kez düşünün. Yaşadıklarınızdan ders çıkarın. Zor kararlar almanız gerekse bile cesaretle bunu sahiplenin.









3. İkizler​

2022 burç yorumları listemize İkizler burcu ile devam ediyoruz. 2021 yılı İkizler için bol bol kendileriyle hesaplaştıkları ve dersler çıkardıkları verimli bir yıldı. Bu yıl ise sizleri çeşitli zorluklar ve fırsatlar bekliyor olacak. Bu yıl da öğrenecek ve hem diğer insanlar hem de kendiniz hakkında keşfedeceğiniz birçok şey var. Artık hayatınızı düzene sokmaya hazırsanız, evren bu kararınızda yanınızda olacak.

Ocak-Mart ayları arasında sekizinci evde kendi burcunda olan Satürn, sağlık sorunlarının yanı sıra finansal kayıpları da beraberinde getirebilir. Bu süreç İkizler burçları için zorlu olabilir. 17 Şubat tarihinden Nisan ayına kadar ekrem ağrısı, öksürük, soğuk algınlığı gibi çeşitli sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Bununla birlikte, Nisan ortasından sonra on birinci evdeki değişim, İkizler burçlarının yaşamlarında bazı olumlu değişiklikler yaratabilir. Jüpiter’in Balık burcuna ve onuncu eve geçişi Nisan ve Temmuz ayları arasında akademik anlamda bir hedef belirleyen İkizler burçları için yaşamlarında istedikleri sonuçları elde etmelerine olanak tanıyabilir. Ancak 27 Nisan’dan sonra burcunuzdan dokuzuncu eve geçen Satürn, rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarı elde etmek için daha uzun süre beklemeleri gerektiğini gösterebilir. İş arayanlar ise Mayıs ve Ağustos ayları arasında bekledikleri fırsatı yakalayacaklar.

Bu yıl için öneriler: Bu yıl kendi içinize dönmenizde, tutkularınızı, hırslarınızı keşfetmenizde fayda var. Sezgilerinize kulak verin. Sezginiz, izin verdiğiniz kadar güçlüdür. Unutmayın; daha önce kimse sizin hayatınızı yaşamadı ve bu yüzden hayatınız hakkındaki en doğru kararları siz verebilirsiniz.





4. Yengeç​

2021 yılı Yengeç burçları için oldukça keyifli bir yıldı. Maddi anlamda rahatladılar, çözümlemeleri gereken konuları çözümlediler ve kendilerini keşfettiler. 2022 yılı ise Yengeç burçları için aşk yılı olacak diyebiliriz. Kalbi boş olan Yengeçler hayatlarının aşkıyla tanışabilir. İlişkileri olanlar ise ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyabilir. Öte yandan gezegenler, bu yılın başında yedinci evinizde Satürn’ün varlığının hayatta birçok soruna yol açabileceğini söylüyor. Ancak 16 Ocak’ta Mars’ın Yay burcunda geçişi ile kendinize olan güveniniz artacak ve birçok problemden anında kurtulabileceksiniz.

Nisan ayı ise birçok gezegen geçişi ve hareketinin gerçekleştiği bir ay olacak. Nisan sonundan Temmuz ortasına kadar Kova burcunda geçiş yapan Satürn, finansal hayatınızı büyük ölçüde etkileyecek, ardından Nisan’dan Ağustos’a kadar geçen süre verimli olacak. Nisan ortasında burcunuzdan dokuzuncu evde Jüpiter gezegeninin geçişinden sonra durumlar iyileşecek. Bu durum Yengeç burçlarının Eylül ayına kadar iyi bir gelir elde etmelerine olanak tanıyacak bazı istihdam olanakları yaratacak.

Bu yıl için öneriler: Herhangi bir yaşta hayatınızı değiştirebilirsiniz. Farklı yollara gidebilirsiniz. Kim olursanız olun hak ettiğinizden daha azıyla yetinmeyin. Hayatınızda çözmeniz gereken birkaç gerilim var. Bu gerilim kolay değil ama sizin için her zaman bir kapı aralığı olduğunu unutmayın.





5. Aslan​

2022 burç yorumları listemize Aslan burcu ile devam ediyoruz. 2021 yılı aslanlar için çeşitli zorluklarla geçti. Aşk hayatları ise son derece renkliydi. 2022 yılı ise aslanlara bolluk ve bereket getirecek. Güneş’in yılın başında beşinci eve geçişi ile finansal koşullar iyileşecek. Ocak sonundan Mart ayına kadar Mars’ın geçişi ise sağlık konularında olumlu gelişmeler yaşatacak, şifa arayanlar bulacak. 26 Şubat’ta burcunuzdan altıncı evde bulunan Mars, şans ve kısmet evine açı verirken profesyonel hayatınızda büyük başarılara imza atacaksınız. Bununla birlikte, gezegensel kavuşumlar ve hareketler olumsuz olabileceğinden, Aslan burçlarının Şubat ve Nisan aylarında biraz dikkatli olmaları gerekiyor.

Nisan ayı ise Aslan burçları için beklenmedik olaylarla dolu olacak. 12 Nisan’da Koç burcundaki gezegen geçişi, yani burcunuzdan dokuzuncu ev bazı sağlık sorunlarına yol açabilir, bu nedenle dikkatli olun. Jüpiter 13 Nisan’dan Ağustos’a kadar Balık’ta, beşinci eve tam olarak açı verirken Aslanlar için bu dönem şanslı olacak. Sonuç olarak, orta öğretime devam eden öğrenciler akademik çabalarında arzu edilen başarıyı elde edeceklerdir. Bunu takiben, 12 Nisan’dan sonra ise profesyonel anlamda başarılar yakayabilirsiniz. İşyerindeki itibarınız artabilir, terfi alabilir ya da yeni iş teklifleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Nisan ve Eylül aylarında ise ilişkiler ön plana olacak. partnerinizle aranızda uzun zamandır devam eden sorunlar varsa aşabilir, birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Bekarsanız bu dönemde yeni biriyleriyle tanışabilirsiniz.

Bu yıl için öneriler: Kendinizi dinleyin. Neye ihtiyacınız olduğunu tam olarak anlamak için yalnız kalmanız gereken zamanlarda yalnız kalmaktan çekinmeyin. Geçmişi serbest bırakın ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın.





6. Başak​

2021 yılının en şanslı bir başka burcu da başaklardı. Başaklar istediklerini elde ettikleri ve başarılarıyla adlarından söz ettirdikleri bir yıl geçirdiler. Bu yıl da refah ve bolluk onları bekliyor, tabii doğru adımları atabilirlerse. Ocak ayında Mars’ın Yay burcuna geçişiyle Başak burçları 2022’nin başında büyük bir zenginlik ve finansal refah yaşayacaklar. Bununla birlikte, küçük sağlık sorunlarından muzdarip olabilirler. Nisan, Haziran ve Eylül ayları da sağlık açısından endişe verici görünüyor. Kendinizi dikkat etmenizde, iyi beslenmenizde ve ihtiyacınız olduğunda dinlemenizde fayda var. 26 Şubat’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile iş hayatında ya da akadamik anlamda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Mart ayının başında, beşinci evdeki Satürn, Mars, Merkür ve Venüs gibi dört büyük gezegenin ve Oğlak burcunun kavuşumuyla yeni gelir kaynakları ortaya çıkabilir ya da bir yatırım yapmak isteyenler için uygun finansal koşullar sağlanabilir. Nisan sonundan Temmuz ortasına kadar Kova burcundaki altıncı evinizdeki Satürn transiti ile aileleyle ilgili problemler meydana gelebilir.. Öte yandan, yurt dışına giderek eğitim almak isteyen Başak öğrencileri için Eylül ve Aralık sonu arasındaki süre oldukça uygun olabilir. Bununla birlikte Ekim ayıyla birlikte ilişkiler konusunda bir canlanma yaşayabilirsiniz. Bekar Başakların hayatına birileri girebilir, ilişkisi olanların ise ilişkileri güçlenip, derinleşebilir.

Bu yıl için öneriler: Bir işi yapabileceğinizden emin olmanız, onu yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu yıl kendi sınırlarınızı test etmek ve sürekli olarak bir yarış halinde olmak yerine hayatı biraz akışa bırakmayı deneyin. Standartlarını çok yükseltmektense ortalamada tutun. Evet, mükemmeliyetçi bir burç olarak her şeyin en iyisini yapabilirsiniz ama buna gerçekten gerek var mı?









7. Terazi​

2021 yılı teraziler için bol bol tecrübe edindikleri, yeni dostluklar kurdukları, yeni işlere atıldıkları bir deneyim yılıydı. 2022 yılında ise Terazi burçlarını bekleyen şey başarı. 2022’nin başlangıcı Terazi burçları için hem fiziksel hem zihinsel olarak olumlu etki yaratacak. Kariyer hedefleri varsa buna ulaşacaklar. Ancak aile hayatlarında sıkıntılar olabilir. Mars’ın Ocak ayının ortasında Yay burcunda geçişi, olumlu finansal sonuçlar ve kârlar getirecek.

Jüpiter’in Nisan ayında Balık burcunda geçişi ise eğitim alanında umut verici gelişmelere olanak tanıyacak. Yurt dışına gitmek isteyenler, iş ve eğitim hayatını planlamaya çalışanlar için Mayıs ve Kasım arasındaki dönem oldukça verimli olacak. Bu sürede planlarınızı yapabilir ve gerçekleştirebilirsiniz. 26 Şubat’ta burcunuzdan dördüncü evde Mars’ın geçişi, öğrenciler için verimli akademik sonuçlar doğuracak. Nisan ayında partneri olan Terazi burçlarının hayatlarında büyük değişimler olabilir. Bekar olanlar ise Ekim ve Kasım 2022 arasında hayatlarının aşkıyla tanışabilirler.

Bu yıl için öneriler: Kendinize ya da başkalarına karşı kayıtsız kalmayın. Sizi kendinizden uzaklaştıran şeyleri keşfedin, bunun için yapmanız gereken şey içinize dönmek. Önünüzdeki engelleri aşabilir, kaldıramam dediğiniz ne varsa kaldırabilirsiniz. Yalnızca kendinizi ve içinizdeki gücü keşfedin.





8. Akrep​

Akrepler için 2021 mücadelelerle geçti. Zihinleri oldukça doluydu, yeni başlangıçlar yapmak zorunda kaldılar, zaman zaman kendilerini yalnız hissettiler. Bu yıl da onları karışık mücadeleler bekliyor. 2022 burç yorumları diyor ki; akrepler bu yıl özellikle maddi konulara çok dikkat etmeli. 2022 başından Nisan ayına kadar gereksiz harcamalar yapabilirler. Nisan ayının sonunda, Satürn gezegeninin Kova burcunda geçişi, kariyerinizde, finansal ve aile hayatınızda karışık durumlar yaratabilir. Nitekim Jüpiter’in Nisan ortasındaki hareketi ile finansal koşullarınızda büyük bir iyileşme olacak. Ancak bu rahat bir nefes alabilirsiniz demek değil. Yine de harcamalarınıza dikkat etmeli, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Bununla birlikte, Nisan ayında kendinizi çok stresli hissedebilirsiniz. Bu stres hayatınızın pek çok alanını etkileyebilir.

Olumlu gezegen koşullarının bir sonucu olarak Mayıs ve Eylül ayları arasında maddi anlamda bolluk içinde olacaksınız. Bu kazanımları yatırıma dönüştürebilir, kenara bir miktar para koyabilirsiniz. Ağustos-Ekim ayları arasında ise hem ailenizde hem de yakın çevrenizde sağlık konusunda sorun yaşanabilir, dikkatli olun.

Bu yıl aşk hayatınız da inişli çıkışlı. Yine Nisan aylarında sevgilinizle aranızda küçük meseleler yüzünden tartışmalar çıkabilir. Ancak, ilişkinize güvenmeniz ve büyük kavgalara yol açabilecek tüm sorunları çözmeniz gerek. İlişkiler için en ideal zaman ise Eylül ve Kasım ayları.

Bu yıl için öneriler: Kendinizle ilgili çözemediğimiz konularla artık yüzleşme vakti geldi. Gerçek kişiliğinizi görmezden gelmeyin. Sorunlarınızı başkalarıyla maskelemek yerine onlarla yüzleşin. Bunu yapabilecek güce sahipsiniz. Kendinizle barışmadığınız sürece mutlu olamazsınız.

9. Yay​

2022 burç yorumları listemize Yay burçları ile devam ediyoruz. 2021 Yay burçlarını derin düşünmeye sevk etti, Bazıları geçmişe takılı kaldı bazıları ise 2020 yılında yakaladığı ivmeyi bırakmadı ve hız kesmeden hayatına güzellikleri çekmeye devam etti. 2022 yılında ise Yay burçlarını yüzleşme bekliyor. 2022 yılının ilk birkaç ayında Yay burçları kim dost kim düşman görecekler. Hayatlarından bazı insanları çıkarmak zorunda kalabilirler, bu durum onları duygusal olarak yıpratabilir. Ancak kendilerini toparlamaları çok da uzun sürmeyecek çünkü bu yıl finansal anlamda onlar için son derece olumlu olacak. 2022 yılının başında Ocak ayında Mars gezegeni Yay burcuna geçiş yapacak. Bu durum koşullarınızı iyileştirmenize yardımcı olacak. Öğrenciler ve akademik kariyer yapmak isteyenler için de yine yılın başlangıcı iyi bir zaman. Şubat’tan Haziran’a kadar sıkı çalışırsanız sonucunu alacaksınız.

Mars’ın bu yılın başında Yay burcunda geçişi zihinsel endişelere ve strese yol açabileceği gibi, Mars’ın yedinci evde olması aile hayatında tartışmalara neden olabilir. Evlilik ve aşk hayatınız hakkında ise, Ocak ayında Güneş’in Oğlak burcunda geçişi ve aynı burçta Satürn ile kavuşum yaratması, siz ve sevgiliniz arasında sorunlara ve yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kendinizi kontrol etmeli, düşünmeden konuşmamalısınız.

Nisan ve Haziran ayları arasında Jüpiter’in kendi burcundaki Balık’ta geçişi işleri tersine çevirebilir. Haziran’dan 20 Temmuz’a kadar evlilik hayatınızda büyük gelişmeler yaşayacak ve bunun sonucunda Jüpiter gezegeni burcunuzdan dördüncü evde konumlandığı için 2022’nin son evresinde evlilik mutluluğunun tadını çıkaracaksınız. Profesyonel hayatınızdan bahsetmişken, Kasım ayından itibaren yeni istihdam kaynakları ortaya çıkacak. Sağlık açısından, Haziran ayında altıncı evinizde Venüs’ün geçişi nedeniyle, Ekim ayına kadar herhangi bir büyük hastalığa yakalanmamak için dikkatli olmalısınız.

Bu yıl için öneriler: Yay burçları, tutkulu ve şanslı kişilersiniz. Kendi çıkarlarınız için cesur hamleler yapmaktan korkmamalısınız. İyimserliği ve fedakarlığı bırakmanız gereken bir nokta var. Kalıplarınızın dışına çıkmaktan korkmayın.





10. Oğlak​

2022 burç yorumları listemize Oğlak burçları ile devam ediyoruz. Bu yıl Oğlak burçları için her şeyin iyi gittiği bir yıl olacak. Sosyal çevreniz değişecek, işinizde ve ikili ilişkilerinizde mutluluğu bulacaksınız. Nitekim bu hiç sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu yıl inişler ve çıkışlar yaşayacaksınız. Nisan ayındaki transit hayatın çeşitli yönlerinde zorluklar getirebilir. Eğer iyice düşünüp, mantıklı kararlar verebilirsiniz krizleri fırsata çevirebilirsiniz.

Mars’ın burcunuzdan 12. evde geçişi, para biriktirmede engellere yol açabilir. Ancak iş insanları ve tüccarlar için Eylül ayından yıl sonuna kadar geçen süre verimli görünüyor. Nisan ayında Satürn’ün Kova’daki geçişi küçük sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle beslenmenize dikkat edin ve sporu hayatınızın bir parçası haline getirmeye çalışın. Ayrıca Eylül ve Kasım ayları arasında sindirim veya mide ile ilgili herhangi bir sorunu göz ardı etmeyin ve gerekirse tıbbi yardım alın. Öğrenciler için Ocak ayı boyunca Mars geçişi, ekstra sıkı çalışma ve çaba ile sonuçlanabilir. Öte yandan bu yılın başında bazı ailevi sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Nisan ayında ise hem ilişkisi olanlar hem de bekar olanlar için ufak tefek sorunlar doğabilir. Ancak ağustos ayından itibaren ikili ilişkileriniz tek kelime ile harika olacak. Bu dönemde eşinizle birlikte bir seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

Bu yıl için öneriler: Bu yıl sizin için aydınlanma yılı. Kadere inanmalı, kendinizi akışa bırakmalı ve hayatın size sunduklarını değerlendirmelisiniz. Kısacası olmuyorsa zorlamayın.







11. Kova​

Kova burçları 2021 yılında birçok açıdan dönüm noktasına yaklaştı. Şimdi ise bu gelişmeleri tamamlama zamanı. 2022 yılı Kova burçları için sorumluluk yılı olacak. Bu yıl pek çok sorumluluk üstlenecekseniz, ekonomik açıdan bereketli bir yıl sizi bekliyor. Ocak ayında Mars’ın geçişi size finansal olarak fayda sağlayacak. Dört büyük gezegenin, yani Satürn, Mars, Merkür ve Venüs’ün Mart ayının başında bir araya gelmesi, çabaladığınız konularda başarılı olmanıza destek olacak. Bununla birlikte, Nisan ayının ortasındaki gezegen hareketleri sebebiyle dürtüsel kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Bu dönemde fevri davranmamaya dikkat edin. Sağlık açısından iyi bir yıl geçireceğinizi söyleyebiliriz. Ancak zihinsel olarak stres yaşayabilirsiniz. Şubat’tan Mayıs’a kadar olumsuz gezegen hareketleri sonucu dış sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kariyer ve profesyonel yaşamdan bahsetmişken, Mars’ın Ocak ayında Yay burcuna geçmesi iş hayatında büyük başarılar sağlayacak. Ancak Eylül ayından Kasım ayına kadar kıdemlileriniz ve patronunuzla ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu burcun mensubu öğrenciler için ise bu yıl verimli geçecek. Evli kovalar için bu yıl karışık olacak diyebiliriz. Bu yılın ilk günlerinde eşiniz ve onun akrabalarıyla tartışabilirsiniz ve Nisan ayına kadar durumlar düzelmeyebilir. Evli olmayanlar, Jüpiter’in burcunuzdan ikinci evde, yani Nisan ayında Balık’ta geçişi sonucu yeni ilişkilere başlayabilirler.

Bu yıl için öneriler: Bazı şeyleri kaybetmekten korktuğun için doğru adımları atmamak seni yıpratır. Kendin için en doğru kararları vermeli ve cesaret göstermelisin. Hayatındaki sorunları ancak böyle çözebilirsin.









12. Balık​

2022 burç yorumları listemizin son sırasında ise Balıklar var. Balık burçları bu yılın en şanslıları arasında. Özellikle finansal anlamda toparlanacağınız bir yıl, uzun süredir devam eden sorunlardan kurtulacaksınız. Nisan ayında Satürn’ün on birinci evden onikinci eve yerleşmesi yeni gelir kaynaklarının ortaya çıkmasını sağlayabilir. Ağustos ve Ekim ayları arasında sürekli değişen gezegen yerleşimleriyle, hayatınızda birçok finansal iniş ve çıkışlara tanık olacaksınız. Kariyer açısından, Balık burçları istedikleri şeyi elde edecekler. Jüpiter’in Nisan ayında Balık burcunda geçişi, meslektaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır. Terfi alabilir ve arzu edilen bir gelir artışı elde edebilirsiniz.

Rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrenciler, sıkı çalışırlarsa sınavlarında başarılı olacak. Aile hayatı açısından, Nisan ayının son günlerinde onikinci evdeki Satürn’ün burcunuzdan geçişi, ailenizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Mayıs-Eylül ayları arasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

İlişkiler konusunda ise bu yıl oldukça parlak. Bu yılın başından Mart ayına kadar evli çiftler için son derece iyi geçecek. 21 Nisan’dan sonra evli çiftler arasında bir yenilik duygusu hakim olacak. Hayatında biri olmayan balıklar ise aniden hayatlarının aşkıyla tanışabilir.

Bu yıl için öneriler: Bu yıl kendinizi akışa bırakır ve içinizdeki sesi dinlerseniz her şey sizin için güzel olacak.






Duru Görgülü​

 
yıllık ft (21).jpg


Koç

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde Kariyer, iş ve gayrimenkul konuları sizin gündeminizi belirleyecek gibi durmakta. Bu anlamda özellikle çok büyük, radikal değişimler içinde kendinizi bulmanız söz konusu olabilir. İşlerinizi ve paranızı değerlendireyim derken asıl var olanı korumanız daha büyük bir önem kazanacak. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise artık ipleri aldığınız ve liderlik vasfınıza oturacağınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu anlamda özellikle kendiniz için yapacağınız hemen hemen her şey yerini bulabilir. Keza bu tip şeylere kalkışmadığınız taktirde de zaten bir şekilde hayat size uyarısını mutlaka yapacak diyebiliriz. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında bir anda her şeyi sil baştan alıp yenilemek için bir gayret içine girebilirsiniz. Bu noktada yeni insanlarla yollarınız kesişebilir ve bu tanışmalardan da duygusal ilişkilerde dahil güzel birliktelikler çıkabilir. Ve 2022’in son üç ayında özellikle şubat ayında hayatınıza aldığınız veya çıkardığınız bütün maddi manevi değerler tekrar değerlendirmeye almanız için önünüze gelebilir. Fırsatları kaçırmazsanız başarılı bir yıl sonu yaşamış olacaksınız.







Boğa

Ocak, Şubat, Mart döneminde kendinizi daha çok yurtdışı, akademik konular gibi meselelerde ve özellikle iletişim, eğitim konularında hareket alırken bulabilirsiniz. Eğer kalkıştığınız işler bu dönemde olmuyorsa çok ısrarcı olmamaya gayret edin. Maddi anlamda bir kayıp yaşamak istemezsiniz. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise sizin için ektiklerinizi biçme dönemi gibi geçecek dememiz yerinde. Özellikle Haziran aylarında var olan durumu değiştirmek adına taşınmalar, iş değişikliği gibi durumlar önünüze çıkarsa şaşırmayın. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında dışarısı vur patlasın çal oynasın bir halde de olsa siz vakur pozisyonunuzu koruyacaksınız gibi görünmekte. Masraflarınız artabilir ve yeni yatırımlar, alım - satım yapmak, evinizde değişiklik yapmak ve hatta evlenip çoluk çocuk mevzuna da girişmeniz olası durmakta. Ve 2022’in son üç ayında hayatınızı tamam artık her şey benim kontrolümde dediğiniz an tekrar bütün yaptıklarınızı kontrol etmek veya tekrarlamak zorunda kalabilirsiniz. O nedenle mayıs, ağustos arası yerine getirmeniz gerekenleri tam ve eksiksiz yapmaya gayret edin.







İkizler

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde tam da Türkiye’nin gündemi içinde kendinizi bulacaksınız dersem abartmamış olurum. Bu noktada para akışı ve maddi değerler anlamında biraz kriz yönetiyor olabilirsiniz. Ana konunuz bu üç ay da para ve ruh sağlığınız olacakmış gibi durmakta. Her ikisini de korumaya gayret edin. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise yıldızınızın parlamaması için hiçbir neden yok dememiz mümkün. Bu anlamda özellikle kendinizi parlatmak adına elinizden geleni yapmanızda fayda var, fırsatları kaçırmayın. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında tam bir koşturma içinde olabilirsiniz ve bu süreç sizi fazlasıyla yorabilir. Ve fakat hayatınızın renkleneceğini de söylemeden edemeyeceğim. Yurtdışı kapıları önünüzde açılabilir. Ve 2022’in son üç ayında en gerilimli dönemden geçeceksiniz diyebilirim. Kazalara dikkat etmeniz gerekecek, bu üç Ay sizin en çok korunmanız gereken zamanları anlatmakta. Bunu unutmayın olur mu?





Yengeç

Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olan sevgili astroloji severler. 2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde en önemli konunuz ikili ilişkiler, mahkemeler ve kendinizle ilgili kararlar olacak gibi görünmekte. Bu süreçte vereceğiniz kararlarda ne kadar duygularınızla hareket etmezseniz o kadar iyi. Resmi işlerde ise daha dikkatli olmanızda her zaman fayda var. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise gökyüzü size tamamen işlere gömüleceğinizi ve bu anlamda sıkı bir mücadele içinde olabileceğinizi söylemekte. Gerekli çalışmayı doğru bir biçimde yaparsanız 2022 sonu, 2023’ün ilk aylarında meyvelerini toplarsınız. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında biraz kontrolsüz oradan oraya savrulduğunuzu hissettiğiniz zamanlardan geçecek olabilirsiniz. Çevreniz ile olan ilişkileriniz sınava tabi tutulabilir. Bu aylarda biraz daha sabırlı olmanız gerekecek. Ve 2022’in son üç ayında iletişiminiz ve yine hareketliliğiniz ciddi bir biçimde artabilir ve bu noktada hayatınız sanki kontrolünüzde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Ve fakat bu size iyi gelecektir.







Aslan

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde daha çok hayatınızda sağlığınız ve çalışma koşullarınız etkin olacak gibi görünmekte. Bu süreçte özellikle hizmet aldığınız ve verdiğiniz konularda fazla dediğim dedik davranışlara maruz kalabilir veya siz yapabilirsiniz. Keza bütçenizde bazı kısıtlamalara gitmenizde gerekebilir. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise sizi kim tutar bilinmez ve fakat yollarda olabileceğinizi, yer değiştirmek için önünüze fırsatlar çıkabileceğini ve eğitim konusunda da enteresan gelişmeler olabileceğini söylemek mümkün. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında resmi konular, devlet dairelerinde işlerle uğraşabilirsiniz. Bu anlamda bitmemiş işleriniz varsa bu dönem bu işlerin finale ereceğini de söylemek çok mümkün. Zor ama çözüme açık aylar olacakmış gibi duruyor. Ve 2022’in son üç ayında, bir parlama yaşayacaksınız dersem şaşırmayın. İş ve özel hayatınızda özellikle eylül ayındaki performansınız bu parlamanın ne kadar göz kamaştırıcı olacağını belirleyebilir.







Başak

Başak ve yükselen burcu Başak olan sevgili astroloji severler. 2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde gökyüzü haritanız sizin için genel olarak dikkatinizin daha çok ikili ilişkiler ve sosyal hayatınız üzerinde yoğunlaşacağınızı söylemekte. Bu anlamda ayrılıklar veya yeni ilişkiler hayatınızda söz sahibi olabilir. Bunun yanında borsa, döviz vb. konularda yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Dikkatli olmanızı tavsiye edeceğim. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise daha çok durum ve koşulları daha iyi bir hale getirmek için ne yapabilirim diyerek koşturacak olabilirsiniz. Bu anlamda bu üç ay size “Artık elimde maddi, manevi ne var ve bunlarla nasıl yoluma devam ederim?” diye sordurtabilir. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ufak tefek operasyonlar yaşamanız olası veya sağlığınızla ilgili gelişmeleri takip etmenizde söz konusu olabilir. Ayrıca bu süreçde ilşkilerle ilgili olarak bazı kapıları açıp bazıları kapamanızda mümkün duruyor. Ve 2022’in son üç ayında daha bireysel bir yerden bakmaya başlayabilirsiniz hayata. Ve bu elbette size çok daha iyi gelecektir. Hayatta önceliğin siz olduğuna belki de bu son üç ayda daha etkili bir biçimde ayacaksınız da diyebiliriz.







Terazi

2022 yılının burcunuzdaki genel etkilerini 3 ay üzerinden 4 başlıkta inceleyeceğiz. Ocak, Şubat, Mart döneminde yaşamınızda en çok gayrimenkul ile ilgili konular kapınızı çalabilir, taşınma ev alma, satma vb. şeylere kalkışabilirsiniz. Bunun yanında aile büyüklerinizle ilgili çözmeniz gereken konularda yine gündeminiz olabilir. Sabırlı olmanız gereken bir süreç geçirecek olabilirsiniz. Kariyerle ilgili adımlarınızı da hesaplı atmalısınız. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise çalışma hayatınızda, para kaynaklarının idamesi konusunda güzel fırsatlar yakalama eğiliminde olmanız muhtemel. Keza ikili ilişkiler konusunda da hayli hararetli günler içinde kalabilirsiniz. Bu süreçte borç alıp vermemeye gayret etmenizde sizin yararınıza olacaktır. Temmuz, Ağustos, Eylül ayları size daha çok ticari ortaklıklar, iş ve zamanı doğru kullanabilmeniz açısından önemli olacak gibi görünmekte. Kargaşadan uzak kaldığınız ölçüde parlak zamanlar yaşamanız mümkün. Ve 2022’in son üç ayında ise biraz daha gerginliğe açık bir dönem yaşayabilirsiniz. Her anlamda yine ikili ilişkiler yılın son aylarına sizin için damgasını vurabilir. Bu aylarda sıkıntı yaşamamanız için yılın ilk üç ayındaki kararlara dikkat etmeniz sizin için faydalı görünüyor.







Akrep

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili geçecek gibi durmakta. Özellikle bu yakın çevrenizle yeni bir atılım içine girme eğiliminde olmanız elbette söz konusu olabilir. Ve fakat bu anlamda kredi çekmek veya dolaylı yoldan da olsa borçlanmamaya gayret etmeniz sizin için hayırlı durmakta. İlişkileriniz kırılgan bir dönemden geçecek olabilir. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise sağlık başta olmak üzere çevrenizdekilerinde sağlığı konusunda pozitif adımlar atabilir, yapılması gerekenleri ertelemeden gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında bu süreç size duygusal anlamda da hareketliliği arttıracaktır. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ise odağınız biraz daha sistem oturtmakla geçecek olabilir. Kendiniz ve çevreniz için sağlık başta olmak üzere birçok alanda daha çok var olanı korumak adına hareket alabilirsiniz. Ve 2022’in son üç ayında daha yapıcı bir döneme girerken dış etmenlerin fazlasıyla size tehditkâr geldiğini hissedebilirsiniz. Bu anlamda yaşanılan sosyal değişimden olabildiğince uzak durmaya gayret etmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.







Yay

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde yay burçlarını en çok zorlayacak konuların başında ekonomik gelişmeler olacakmış gibi durmakta. Bu dönemde eğer risk alabiliyorsanız maddi anlamda hoş gelişmeler içinde de olabilirsiniz. Bu anlamda akılcı olmanız, sağlam kararlar vermeniz önem kazanacak diyebiliriz. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise gayrimenkul konuları, taşınma veya devlet daireleri ile ilgili mevzular sizi oyalayabilir. Özellikle mayıs ayında hayat ritminiz hızlanacak diyebiliriz. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında hayatınıza daha çok duygusal ilişkiler, çok daha içe dönük bir süreçten geçecek olabilirsiniz. Her ne kadar koşullar ve tempo yüksekte olsa uzun süredir yaşamadığınız bir gönül macerası içine girebilirsiniz. Ve 2022’in son üç ayında kariyer ve iş konusunda nihai bir karar vermek durumu söz konusu olabilir. Yeni bir işe kalkışabilir ve yıl içinde özellikle nisan - haziran arasındaki tutum ve davranışlarınız yılın bu son aylarında sizin yaşam kalitesini belirleyecek önemli gelişmelerin kalitesini belirleyecektir.







Oğlak

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde sizi önemli kararlar bekleyecek olabilir. Bu süreçte maddi, manevi hemen hemen her anlamda sizin için artık hayatınızın yönünü çizmek adına bazı fırsatlar önünüze gelebilir. Bunları doğru değerlendirdiğiniz taktirde ileride çok daha olumlu dönemlere kapı açarsınız. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise ortaklık veya evlilik konuları önünüze gelebilir ve bu konulara biraz daha mesai verirken kendinizi bulabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi toparlamak ve karar vermek içinde zaten sizi hayat zorlayacaktır. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında taşınmaya kalkmanız veya sıkı, büyük bir tadilata girişmeniz söz konusu olabilir. Gayrimenkul konuları gündem olacakmış gibi görünmekte. Ve 2022’in son üç ayında bir bakıma sizin için yeni rüzgarlara yelken açacağınız bir süreç olacak dersek abartmamış oluruz. O nedenle sizin için bir bakıma yıl içindeki krizleri yönetim şekliniz bu rüzgârın ne kadar şiddetli olup olmadığını belirleyecek.





Kova

2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde sizin için artık ben yapamam, ben beceremem dediğiniz konularda kendinizi toparlayıp ilerlemeniz için güzel olanaklar çıkabilir ve ayrıca bu süreçte para konusunda da cesaretiniz varsa atılım yapabilirsiniz. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise kendinizi artık gün yüzüne çıkardığınız zamanları yaşamaya başlayacağınızı söylemek mümkün. O nedenle ilk üç ayı ne kadar verimli geçirirseniz bu bahar aylarında 2022 sizi gayet iyi sürprizle karşılayacaktır. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında nispeten aileniz ve çok yakın çevrenizle ortak işlere kalkışıp, planlar, projeler içinde koşturacak olabilirsiniz. Bu süreçte kargaşayı kapınızın dışında tutmayı becerebilirseniz yolunuz açık olacak. Ve 2022’in son üç ayında belki de en çok içinde dağılıp toplanacağınız zamanlar olacakmış gibi görünmekte. Bu noktada ağustos ve eylül aylarındaki kararlarınız özellikle sizin maddi, manevi performansınızı bu üç ayda belirleyecektir.







Balık

Balık ve yükselen burcu Balık olan sevgili astroloji severler. 2022 yılına burcunuz üzerinden baktığımızda; Ocak, Şubat, Mart döneminde 2021’de başlamış olduğunuz işleri sona erdirmek açısından gayet olumlu gelişmelere açık olacaksınız. Bu süreçte ekonomik krize karşı kendinizi koruduğunuz takdirde ileride çok daha rahat aylarınız olabilir. Nisan, Mayıs, Haziran döneminde ise sizin için çözüm zamanları dersek büyük bir cümle kurmamış oluruz. Bu dönemde yeni bir iş ve gelir teklifleri kapınızı çalabilir veya siz bu doğrultuda üzerinizdeki ataleti atıp hareket almaya kalkışabilirsiniz. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ise daha çok dikkatiniz, gündeminiz okul, eğitim ve yurtdışı ile ilgili mevzulara kayabilir. Bu anlamda duygusal bir ilişkide bu duruma eşlik edebilir. Uzun süreli bir ilişkiyi onarabilir veya başlayabilirsiniz. Ve 2022’in son üç ayında ise yine odağınız biraz ilişkilerde ama çoğunlukla yer değiştirmekle de ilgili olacakmış gibi duruyor. Ve ayrıca size yeni teklifler gelebilir, yer değiştirmeye kalkabilirsiniz. Önemli kararlar alabilirsiniz.












Astrolog Murat İpek
 
yıllık ft (10).jpg

Koç burcunun 2022 mottosu kariyer olacak. Koç burçları paraya para demeyecek kendilerini bu alanda gelişterecek fırsatlar bulacaklar. Koç burcunun aşk hayatına gelince bekarlar için bu yıl sevdiklerinizle evlenebilirsiniz. Çiftler eşleriyle birlikte muhtemelen birkaç çatışma ve çatışma yaşayabilirler, ancak karşılıklı iyi niyet ve anlayış, küçük veya en önemli krizleri çözecektir.

2022 yılında 1 Ocak itibariyle Jüpiter kariyer evinizi destekleyecek para evinizde bulunuyor. Özellikle kariyer ile ilgili konularda şanslı bir başlangıç yapabilirsiniz sevgili Koç burçları. Çalışma hayatınız, günlük hayatınız, günlük temponuz gibi alanlar gündeminizde olacak.

Şubat ayının sonunda Oğlak burcundaki Venüs, Koç burçlarını aşk ilişkilerinde biraz ciddi düşünmeye itecek. Çevreleri genişleyecek ve arkadaşlık ilişkilerinde popüler ve aranılan kişi haline gelecekler.

Mart ayı ise Koç burçları için yatırım yapma, yaptıkları işte kar ve zararı ölçmek için güzel bir hamle olacak. Koç burçları Mart ayında duygusal anlamda daha içe kapanık olabilir. Nisan ayında Jüpiter'in Balık burcunda olması Koç burçları için zenginlik ve refah dolu fırsatlar getirebilir. Heyecan verici maceralar ufkunuzu genişletecek ve hayata bakış açınızı genişletecek. Mayıs ayında Koç burcundaki aşk hayatınız için en iyi dönemlerden biri olacaktır. 16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay ise sizin borç, miras, alacak ve dava konularını aktive edecek.

Haziran ayında Mars ve Jüpiter kavuşumu, enerji, inisiyatif ve cesaret gerektiren yeni bir şeye başlamak için mükemmel bir zaman olacak. Temmuz ayında ise Koç burçları daha çok kendi içine dönebilir, kendi iç dünyasında hesaplaşmalara girebilir. Daha çok kendileriyle meşgul olacakları bir ay olacak.

Ağustos ayında ise hayatınızla alakalı köklü değişimler yaşayabileceğiniz bir dönem. Sağlık anlamında da bazı değişimler yaşamanız olası. Hayatınızla alakalı kararlar verirken mantıksal davranmalısınız.

Eylül ayında ise ailevi konularınız ön plana çıkabilir. Arkadaş ortamlarında daha çok bulunabilir, daha çok sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Ekim ayında ise gerçekleşecek Güneş Tutulması, kendinizi güvensiz ve endişeli hissetmenize neden olabilir.

Kasım ayında ise borç, miras alacak mevzularıyla alakalı gündemler meydana gelecek. Yıl sonuna doğru hazırlanırken artık değişimlerin kapısını çalmasına hazırlıklı olun.

Aralık ayında ise iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşya potansiyelini beraberinde getiriyor.






Boğa burcunun 2022 mottosu mutluluk olacak.
Boğa burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Boğa burçları.

2022 yılında 1 Ocak itibariyle Jüpiter kişisel ve profesyonel yaşamınızda daha iyi bir karar vermek için size destek oluyor olacak. Mars’ın yıl boyunca burcunuzdan geçiş yapması genel olarak keyifli bir dönem getirecektir. 2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

Şubat ayının sonunda Oğlak burcundaki Venüs sizin için birçok yeniliğin kapısını açacak. Özellikle iş hayatınızla alakalı oldukça şanslılı bir döneme giriş yapmış olacaksınız. Mart ayı ise Boğa burçları için arkadaş ortamları, iş arkadaşları ve yeni çevreler edinmek için çok uygun zamanlar yaratacak. Adeta ortamların aranılan ismi haline gelebilirsiniz.

Nisan ayında Jüpiter'in Balık burcunda olması Boğa burçları için Heyecan verici tanışmalara vesile olabilir. Daha çok kendi içinize dönüp kendinizle yüzleştiğiniz bir ay olacak. Mayıs ayında Boğa burçları için gündem kendileri olacak. 16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay ise sizin sağlık,evcil hayvan, güzellik gibi konularınızı aktive ediyor olacak.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili Boğa burçları. Her zamankinden daha çekici, çekici ve popüler olacaksınız. Temmuz ayında ise kredi,emlak, borç ve maddi gelirlerinizle alakalı yoğun bi gündem yaşayabilirsiniz sevgili boğa burçları.

Ağustos ayında ise hayatınızla alakalı köklü değişimler yaşayabileceğiniz bir dönem. Daha flörtöz olabilir hayatınıza yeni insanlar alabilirsiniz. Eylül ayında ise ailevi konularınız ön plana çıkabilir. İlişkinizde resmi adımlar atabilir ve evlilik kararı alabilirsiniz. Eylül ayı gündeminiz ilişkiler olacak sevgili Boğalar.

Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Yeni maceralar ufkunuzu genişletecek ve hayata bakış açınızı genişletecek. Kasım ayında ise arkadaş ortamlarınızdaki bazı insanlarla ciddi adımlar atmaya karar verebilir arkadaşlığınızı farklı bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Yıl sonuna doğru hazırlanırken artık değişimlerin kapısını çalmasına hazırlıklı olun.




İkizler burcunun 2022 mottosu başarılar ve tanınma olacak.
İkizler burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili İkizler burçları.

Ocak ayından itibaren kariyer eviniz hareketleniyor. Bu nedenle 2022 yılında kariyer evinizde yoğunlaşmalısınız. 2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

2021 biterken 30 Aralık'tan itibaren Jüpiter kariyer evinize geçiyor. Kariyerde yükselme, teklifler, başarılar ve başarıyı ilgilendiren konular ve size o konuları getirecek önemli insanlar ile imzalar atacaksınız.

Şubat ayında ise gündeminizde yurtdışı gezileri, eğlence gibi alanlar kariyer evinize taşınıyor. İş nedeniyle sık seyahat edebilir, farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Mart ayı ise İkizler burçları için arkadaş ortamları, iş arkadaşları ve yeni çevreler edinmek için çok uygun zamanlar yaratacak. Mart ayı da sizin için kariyerinize odaklandığınız bir ay olacak.

Nisan ayında ise siz sevgili İkizler burçları ani kararlar vermeyin, daha dikkatli olun. Çünkü biraz sürprizli konular, unuttuğunuz konular gündeme gelebilir. Mayıs ayında Jüpiter 11. evinize geçiyor. Sizi yukarıya kaldıracak yeni fikirler, yeni oluşumlar gündemde olacak. 16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay ise iletişim ve kariyer evinizi aktive edecek.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili İkizler burçları. Her zamankinden daha çekici, çekici ve popüler olacaksınız. Temmuz ve Ağustos aylarının gündeminde ise sevgili İkizler arkadaşlık ilişkileriniz canlanıyor. Güneş Aslan burcunda ilerlemeye başladığında aklınızdan geçen, yapmayı düşündüğünüz ne varsa bu döneme saklayabilirsiniz.

Eylül ayında ise ikili ilişkiler ve sağlık alanları daha ön planda olacak Sevgili İkizler. Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Kasım ayında ise hayatınızla alakalı vermeniz gereken kararları çok daha kolaylıkla verebilirsiniz. Aralık ayında ise sizlerle çalışan insanlarla çok mutlu olacaksınız. Siz de onlarla birlikte standartlarınızı yükselteceksiniz.






Yengeç burcunun 2022 mottosu mülkiyet ve kariyer.
Yengeç burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Yengeç burçları.

Ocak ayında Satürn’ün yedinci evdeki konumu nedeniyle iş yükü hissedebilirsiniz. İlişki hayatınız, dikkat etmezseniz işaretleri kaçıracağınız için ekstra özen gerektiren alanlardan biri olacak .2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

Şubat ayında en hareketli ve dinamik zamanlarınızda olacaksınız. Jüpiter’in aile ve yuva evindeki yönü nedeniyle odak noktanız çoğunlukla ev, aile ve özel yaşam üzerinde olacak.

Mart ayı ise Yengeç burçları için her açıdan daha iyi olacak ve bu ay boyunca iş yaparak iyi kazançlar elde edeceksiniz. Jüpiter’in Balık burcunda geçiş yapacağı Nisan ayından sonra, yüksek öğrenim için hevesli olan Yengeç, arayışlarında düşük bir başarıya sahip olacaklar, çünkü ancak o zaman öğrenciler herhangi bir dikkat dağıtmadan odaklanmalıdır.

Mayıs ayında sizi yukarıya kaldıracak yeni fikirler, yeni oluşumlar gündemde olacak. 16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay ise aşk ve ikili ilişkiler konularını gündeme getirecek.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili Yengeç burçları. Her zamankinden daha çekici, çekici ve popüler olacaksınız. Temmuz ve Ağustos aylarının gündeminde ise sevgili Yengeç Okumak, yazmak, gazete ve dergilere kaydolmak, araba kullanmayı öğrenmek, yabancı dil öğrenmek vb. için mükemmel bir zaman dilimi oluşacak.

Eylül ayında ise ikili ilişkiler ve sağlık alanları daha ön planda olacak Sevgili Yengeç. Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Ekim ve Kasım ayları da aynı şekilde aşka dair etkilerin olumlu olduğu dönemler.






Aslan burcunun 2022 mottosu aksiyon ve eylem.
Aslan burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Aslan burçları.

Ocak ayında Satürn bol şans, iyimserlik, genişleme ve çalışma kapasitesinde bolca neşe getirecek. 2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

Şubat ayında uzun süreli ilişki içinde olan çiftler, için ilişkilerde ciddiyete gitmek için güzel zamanlar olacak sevgili Aslan burçları. Mart ayında ise ilişkilerle alakalı küçük çatışmalar ve fikir ayrılıkları olabilir, ancak bunlar ilişkinizi ciddi şekilde etkilemeyebilir.

6 Nisan’dan sonraki dönemde arkadaşlar, hayat arkadaşları veya profesyonel ortaklar aracılığıyla profesyonel olarak servet kazanacağınızı gösterir. 11 Mayıs'tan sonra Jüpiter sizin 9. evinize geçiyor. 9. ev uluslararası ilişkiler, eğitim, yarım kalmış programlar ve kişisel gelişim ile ilgili bir evdir. Bu anlamda bu alanlarla ilgili konular karşınıza çıkacak.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili Aslan burçları. Her zamankinden daha çekici, çekici ve popüler olacaksınız. Temmuz ve Ağustos aylarının gündeminde ise sevgili Aslan burçları uzaklardan gelen, başka şehirde yaşayan, biraz ütopik gelen hayallerinizin insanı ile karşılaşabilirsiniz.

Eylül ayında ise Yurtdışında yüksek öğrenim görmek isteyenler için güzel fırsatlar çıkacak.Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Ekim ve Kasım ayları da aynı şekilde uzun süredir satmadığınız veya satamadığınız bir eviniz varsa, bu konularda size destekler getirecek.

Aralık ayında ise yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler istenilen kurumlara yerleştirilebilir.




Başak burcunun 2022 mottosu adım atma ve karar verme yılı olacak. Başak burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Başak burçları.

Ocak ayında Satürn sizi 6. evinizde, çalışma hayatınızda halen çok güzel destekliyor. İş disiplininizi elinizden bırakmayın. Kendini gibi birlikte çalıştığınız insanlardan da aynı disiplini bekliyorsunuz.2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

Şubat ayında eğitimler, yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Kimileriniz sosyal medya, basın yayın, girişimcilik gibi alanlarla ilgilenebilirsiniz. Mart ayında ise biraz fazla hayalperest olma ihtimalinize karşı birkaç defa düşünüp sonra adımlar atmanızda fayda var.

6 Nisan’dan sonraki ailevi anlaşmazlıklar yaşamanız muhtemel.Jüpiter 11 Mayıs'a kadar Balık burcunda hareket ederken kimi Başaklara yeni bir ilişki ya da iyi giden ilişkinin evlilik adımlarının atılmasını vaat ediyor.

Haziran ve Temmuz ayında güneş çarpması, susuzluk şikayetleriniz olabilir. Ayrıca profesyonel bir eğitim kursuna devam edebilir ve eşiniz, aile üyeleriniz, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınızla iletişim kurma şeklinizi de gözden geçirebilirsiniz. Uzlaşmanız gerektiği anlamına gelse bile eski hayatınıza odaklanacaksınız. Ağustos aylarının gündeminde ise sevgili Başak burçları iş ortamına da bazı krizler daha belirgin olacak, bunlara hazırlıklı olmak iyi olacaktır.

Eylül ve Ekim ayları, arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın para kazanmanız için iyi bir ilham kaynağı olacağı ay olacak. Rahatlamak ve dinlenmek için boş zamandan yararlanın.

Kasım ve Aralık ayında ise Sanatsal veya tasarım endüstrisine giriyorsanız, şans sizden yana olacak. Çok daha hevesli olacaksınız Sevgili Başak burçları ve tüm geçmiş etkilerinizi veya acı anılarınızı geride bırakacaksınız.









Terazi burcunun 2022 mottosu hayatla alakalı gelişme olacak.
Terazi burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Terazi burçları.

Ocak ayında kariyerinizde ve projelerinizde emin adımlarla ilerlemeniz mümkün. Bu dönemde fazla ümitsizliğe kapılmadan, alışık olmadığınız durumlarla yüzleşmeniz gerekecek.2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

Şubat ayında ailevi konularda ve aşk hayatınızda zorlanabilirsiniz. Dengelerini korumak için daha çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.Mart ayında ise herhangi bir belgeye dikkat etmeniz gerekiyor. Ev almadan veya satmadan önce aile büyükleri ile istişare etmeniz yararınıza olacaktır.

Nisan ayı evlilikle ilgili konularda destek olacaktır. Partnerinzle güzel bir gelecek kurma fırsatı elde edebilirsiniz. 11 Nisan 2022’de Güneş ve Mars sekstil açı oluşturacak. Evli değilseniz partnerinizle ileriye dönük planlar içerisinde bulunabilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcunda olacağı 13 Mayıs- 28 Temmuz arasında ise günlük rutinleriniz, çalışma ortamınız, kariyeriniz ve sağlığınız konusunda şans sizinle olacak.

Haziran ayında sosyal yaşamda aktif olacağınız günler. Başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. Temmuz ayında çocuklarla ilgili olarak, kendi yaşam doğrularını ilgilendiren yenilikler söz konusu olacak. Ağustos aylarının gündeminde ise sevgili Terazi burçları sizi gerebilecek durumlar meydana gelebilir. Karar almak için ideal bir ay değil.

Eylül ise maddi ve manevi huzurlu bir ay olacak. Dış görünüşünüzde radikal değişimlere gidebilirsiniz. Ekim aşkta en tutkulu ve mutlu olacağınız zamanlar olacak. Kasım ayında değerli eşyalarınıza, paranıza dikkat edin. Kredi ve borç almak için uygun zamanlar değil. Aralık ayında aşkta ve işte iyi şanslar size eşlik edecek. Kaderde önemli değişiklikler olması muhtemel görünüyor Sevgili Terazi burçları.






Akrep burcunun 2022 mottosu değişim ve rahatlama olacak.
Akrep burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Akrep burçları.

Ocak ayında hayatınız çok iyi bir şekilde şekillenmeye başlayacak ve bu dönemde çok çalışacaksınız. Özellikle çevrenize yetişemediğinizi düşündüğünüz anlar yaşayacaksınız. 2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir. Şubat ayında yaratıcı fikirlerinizi yazmak ve yeni bir girişime başlamak için iyi bir zaman olabilir.

Mart ayında ise Sağlıklı alışkanlıklar, kitap okuma, meditasyon yapmaya karar verebilirsiniz. Nisan ve Mayıs aylarında biraz karamsar olabilirsiniz. Ama sonra hayat bir kez daha doğru yolda dönecek ve bu süre zarfında düşmanlarınızı yenmek için çok çalışmak için gereken tüm cesarete sahip olmalısınız.

Haziran ve Temmuz aylarında daha fazla egzersiz yapmanız, daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz ve Temmuz ayına ödenmemiş fatura ve kredi bırakmamanız önerilir. Kariyer ilerlemeniz için aile üyelerinizin desteğini alacaksınız. Ağustos ayı ise çok koşuşturmalı geçecek. Eğer gerçekten kangren olmuş ilişkileri varsa kesip yerine çok farklı insanları alacaklar.

Eylül ve Ekim aylarında, farklı eğlence aktivitelerine katılmak gibi enerji seviyenizi artıracak yöntemler bulacaksınız. Herhangi bir anlaşmazlık varsa, barış yapmak için daha profesyonel bağlantılar kurmak için harika bir an.

Kasım ve Aralık ayında ise Akrepler, bir süredir sahip olmadıkları yeni bir enerji seviyesi ile yola çıkacak ve enerji seviyelerinde iyileşme görecek ve siz daha aktif olacak ve bir sonraki yıl için heyecanlı olacaksınız. .







Yay burcunun 2022 mottosu mükemmelleşme olacak.
Yay burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Yay burçları.

Ocak ayı Yay için öngörülemeyen olaylar olabilir ve bu nedenle onlarla cesurca yüzleşmeleri gerekir. Şubat ayı yaratıcı fikirlerinizi yazmak ve yeni bir girişime başlamak için iyi bir zaman olabilir.

Mart ve Nisan aylarında kariyerinizde sıkışmış hissedebilirsiniz. Performansınızla tutarlı olun çünkü size ay sonuna kadar terfi veya maaş artışı gibi faydalar sağlayacaktır. Daha esnek olmaya çalışın ve bu ay sevilmeye ve anlaşılmaya ihtiyaç duyacakları için bir eşin hissini anlamaya çalışın.

Mayıs ve Haziran ve Temmuz ayları, tasarruf etmeye çalışmanız ve dürtüsel kararlardan uzak durmanız gereken aylardır. Çevredeki ortam moralinizi yükseltecek, fiziksel ve zihinsel durumunuz bu ay çok iyi olacak.

Ağustos ve Eylül ayları da ilişkinizi güçlendirmek için iyi bir zamandır, bu da evlilik mutluluğunda daha yakın bir bağlantıyla sonuçlanır. Eylül ayının ortası size büyük finansal giderler getirebilir.

Ekim,Kasım,Aralık aylarında ise siz sevgili Yay burçları kendinize biraz zaman ayırmanın ve rahatlamanın zamanı geldi. Kişi akıllıca harcarsa maddi açıdan iyi bir dönem geçirecek ve 2022’nin son aylarında çok keyif alacaksınız. Bu dönemde iç huzuru bulacaksınız ve kendinizi özgür hissedeceksiniz.







Oğlak burcunun 2022 mottosu verim ve sakinlik olacak.
Oğlak burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Oğlak burçları.

Ocak ayında bütçenizi planlamanız ve harcamalarınızı yıl için önceliklendirmeniz önerilir çünkü ay ortası sevdiklerinizle ilgili bazı harcamaları da beraberinde getirebilir.

Şubat ve Mart ayı Oğlak burcunun aşk hayatı bu ay iyi geçecek ve birçoğu gerçek aşkı bulacaksınız.Bu ay kişisel ve profesyonel yaşamınızda parlamanıza yardımcı olacaktır. Şubat ayında kariyerlerinde başarılı olmak için sayısız fırsata sahip olacaklar.

Nisan aylarından sonra başarılı olabilir ve kolayca kredi alabilmelisiniz. Ataların evleriyle ilgili bekleyen sorunlar bu yıl çözülecek. Mali durumunuz iyileşecek ve muhtemelen Nisan-Ağustos aylarında iyi sonuçlar alacaksınız. Çabalarınız dikkate değer bir şekilde ödüllendirilecek. Mayıs ve Haziran, ciddi ilişkilere ve hatta evliliğe yol açabilecek romantik toplantılar için uygundur. Haziran ayında Oğlak, enerji ve canlılık seviyelerinde önemli bir artış fark edecekler.

Temmuz ve Ağustos aylarında yeni bir hizmete katılarak veya yeni bir promosyon sayesinde servetinizi arttırmada da başarılı olacaksınız.

Eylül ve Ekim aylarında, profesyonel istikrarı keşfetmek için daha fazla özgürlüğün tadını çıkaracaksınız ve sizin ve meslektaşlarınızın desteğini alacaksınız. Ekim ayında sağlığınıza dikkat etmeniz ve bu dönemde karbonhidrat, yağ ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmanız en doğrusudur.

Kasım ve Aralık aylarında ekip çalışması size birçok avantaj sağlayacak ve eğer isterseniz yer değiştirme veya kariyerinizde değişiklik yapma imkanı sunacaktır. Yıl sonu tatil, seyahat veya hobilerle ilgili bazı harcamaları beraberinde getirebilir ve kendinizi şımartabilirsiniz çünkü bu, Oğlak için yılın uygun bir dönemidir.







Kova burcunun 2022 mottosu uyum ve barış olacak. Kova burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Kova burçları.

Ocak ve Şubat ayı, başkalarıyla, özellikle de yeni olanlarla iyi ilişkiler geliştirmek için uygun bir zaman olacaktır, ancak bu ilişkilerde dikkatli olmanız önerilir. Kova burcunun aşk hayatı Şubat ayında önceki aylara göre daha iyiye gidecek ve birbirinize daha da yakınlaşacağınız bir dönemdesiniz.

Mart ve Nisan aylarında sağlığınıza dikkat etmeniz gereken; Bu ayda ortaya çıkabilecek sorunlardan kaçınmak için uygun diyet ve fiziksel egzersiz tutarlı olmalıdır.

11 Mayıs itibariyle Jüpiter sizin iletişim evinize, Koç burcuna geçiyor. Bu sayede Ateş grubu Koç ile Hava grubu Kova'nın elementlerinin etkileşimi başlıyor. Daha fazla seyahat edecek, yeni başlangıçlar yapacak, yeni bir döneme gireceksiniz. Kısa vadeli ilişkiler, kısa dönemli koşturmalar söz konusu. Bu alanlarda gelirler kazanacaksınız. Koşturacaksınız, yorulacaksınız ve para kazanacaksınız.

Haziran ve Temmuz aylarında fazla strese girmeyin ve dürtülerinizi kontrol etmeye çalışın. Zihinsel stresinizi azaltacağı ve sizi rahatlatacağı için spor yapmayı veya doğanın ortasında dışarı çıkmayı tercih edebilirsiniz. İletişim ve samimiyet, ilişkilerinizde ilerlemenizi sağlayacak kilit unsurlardır.

Ağustos ayında ise gündeme dikkat etmelisiniz. Satürn'ün sizin burcunuzda olduğunu unutmayın ve gelen fırsatları doğru alanlarda değerlendirmeye bakın. Bu sayede var olan enerjinizi daha iyi yerlere aktarma fırsatı yakalayacaksınız.

Eylül ve Ekim ayları, nezaket ve diplomasinin kariyerinizde harikalar yaratacağı aylardır. Bu yıl müşteriyle olan ilişkiniz hayatta kalmanızın anahtarıdır. Aylar geçtikçe terfi, maaş artışı ve tanınma elde edeceksiniz.

Kasım ve Aralık aylarında ise tabloda istenmeyen bazı harcamalar olsa da başarının tadını çıkarabilirsiniz, ayrıca bu dönemde sindirim sisteminize zarar verebileceği için yağdan zengin gıdalardan uzak durmanız önerilir.







Balık burcunun 2022 mottosu mutluluk olacak. Balık burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili Balık burçları.

Ocak ayı yeni işiniz ve mesleğiniz için uygun olup, iş ortaklığından faydalanacaksınız. Bu ay, terfi, geziler vb. istediğiniz mesleki başarıları elde etmek için coşkunuz mükemmel olacak. Şubat ayı, birkaç değişiklikle ilişkinizde bazı çelişkiler getirecek, ancak değerlerinizi ve geleneğinizi korumaya çalışın.

Mart ve Nisan aylarında uzun vadeli bir yatırıma gidebilirsiniz. profesyonel yaşamlarında başarılı olmak istiyorlarsa, işte daha fazla aktiviteye daha fazla katılmaya ihtiyaç duyacaklar. Nisan ayında daha iyi bir enerji seviyesine sahip olmak için fiziksel egzersiz rutinini ve uygun bir diyeti sürdürmeleri tavsiye edilir.

Mayıs ayında gayrimenkule yatırım yapmak için iyi bir zaman. Ancak, tapuyu imzalamadan önce ayrıntılara daha fazla dikkat etmeniz önerilir. Haziran ayında metabolizma hızınız mükemmel olacak. Taze yediğinizden ve abur cubur ve işlenmiş gıdalardan uzak durduğunuzdan emin olun. Temmuz ve Ağustos iyi bir zaman olabilir. Hayatın bazı alanlarında iyileşmeler olsa da bazı alanlarda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Eylül ve Ekim aylarında birçok randevunuz olacak ve ruh eşinizle tanışmanız mümkün; ancak, acele etmemeniz ve bir ilişkiye girmeden önce tüm artıları ve eksileri bilmeniz önerilir. Profesyonel olarak çeşitlendirmeden sadece bir veya iki projeye odaklanmanız ve enerjinizi başarılı bir şekilde tamamlamak için harcamanız tavsiye edilir.

Yıl sonuna kadar tüm finansal planlarınızda dengeli bir yaklaşıma sahip olmanız gerekiyor ve önceki aylardan yapılan yatırımlar için iyi bir kazanç sağlayacaktır. Yılın son çeyreği, genel yorgunluk gibi, daha sonra ağırlaştırıcı etkilerinden kaçınmak için uygun dikkat gerektiren bazı küçük sağlık sorunları getirebilir.










Benan Topbaş
Cnn
 
yıllık ft (4).jpg



Koç Burcu:

Bu yıl kendinizi ve ruhunuzu bir sürü alanda geliştireceksiniz. Kendi maneviyatınızı güçlü tutabilir, kişisel gelişiminizde hızlı bir yol alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, yurtdışı fırsatlarınız yüksek olabilir. Bu yıl tutulmalardan aldığınız etkiyle parasal yönden hızlı kazançlar karşınıza gelebilir. 01 Nisan yeniayında kendinizi şifalandırarak önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz.30 Nisan tarihinde ani ve hızlı bir para gelebilir veya para hızlı bir şekilde elinizden çıkabilir. Yakın çevrenizle iletişiminiz daha hızlanırken, tartışmalar, irtibatlar, konuşmalar çok sayıda kontak gündeme gelebilir. Burada vermiş olduğunuz kararların karşılığını 08 Kasım’da oluşan tutulmayla göreceksiniz. İletişim işleriniz yaz sonu hızlanırken, kendi girişimleriniz konusunda oldukça isabetli kararlar alabilirsiniz. 11 Mayıs sonrası hayat size gülümsemeye başlıyor. Cesur, atılgan ve kendinizi düşünen yapınızla önemli projeleri, hayat girişimlerinizi hayata geçirmek kolay olacak. Bu dönem eylemlerinizi hızlandırın, sonbahar aylarına kadar şansınıza güvenebilir, hızlı atılımlar yapabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sesinizi herkese duyuracaksınız. 12 yılda bir gelen şanslı bir dönemin kapıları aralanıyor. Ekim ayında ortaklıklarınız ve iş birlikleriniz artarken özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. 10-24 Eylül tarihlerinde eski sorunlar, ilişkiler karşınıza gelebilir. 29 Eylül’den sonra ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Evlilik, söz, nişan ve önemli kararları bu tarih sonrasına bırakın.

Boğa Burcu:

2022 yılında kariyer ve meslek alanlarınızda önemli dersler öğrenmeye devam ediyorsunuz. Hayata farklı bakışınız nedeniyle iş hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Bunun etkisini Şubat ve Ekim aylarında daha fazla hissedebilirsiniz. Yılın ilk 5 aylık döneminde çevre değişimleri sizi desteklerken, kendi bakış açınızı destekleyecek arkadaşlıklar, yeni insanlar hayatınıza girebilir. Çevrenize fayda sağlarken veya siz fayda elde ederken gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışmalısınız. Gelirlerinizle ilgili konularda güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yaz dönemi dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak için uygun olacak. Kendi halinizde olmaktan mutluluk duyabilir, yurtdışı işlerinizin, görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Maddi konularda 27 Ağustos sonrası mücadeleleriniz artabilir ve fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. 30 Nisan tutulması hayatınızda hızlı değişimleri, olayları karşınıza getirebilir. Bu tarih ve sonrasında verilecek kararlarınızın sonuçlarını 08 Kasım tutulmasında alabilirsiniz. Bu yılda her konuda değişime devam etmeniz gerekiyor. Kendinizi ve yapacaklarınızı keşfedeceğiniz sonbahar ayları etkinlikleriniz artarken 16 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerindeki tutulmalarda özel hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Krizler ve önemli dönüşümler ilişkiler yoluyla gelecek bu yüzden bu sene kendinize güvenmeyi ve doğru bildiğiniz doğrularla ilerlemeyi unutmayın.

İkizler Burcu:

Hayata karşı duruşunuz ve yeni bakış açınızla bu sene atılımlarınız konusunda desteklisiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda öğrenecekleriniz devam ediyor. Öğrendiğiniz her şeyin hayatınıza bir değer kattığını ve sizi geliştirdiğini, yukarıya taşıdığını görebilirsiniz. Yılın ilk yarısında kariyerinizde hızlı tırmanışlar oluşabilir. Meslek ve iş alanlarınızda önemli açılımlar elde edebilirsiniz. Başka insanlara yardım eli uzatarak işlerinizde kolay ilerleyeceksiniz yalnız zaman zaman belirsizliklere ve kafa karışıklıklarına düşebilirsiniz. Kendinizden fazla taviz vermeden yolunuzda ilerleyin. 11 Mayıs sonrası sosyal çevreniz değişebilir. Ya da kariyerinizdeki güzel gelişmelerin maddi konuları hızlandırdığını, işten elde edilen gelirlerinizi arttırdığını görebilirsiniz. Yaz sonu hayatınız fazlasıyla hızlanabilir. Fikirlerinizi insanlara aktarmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yerinizde duramayacak, önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bu işlerinizi 30 Ekim tarihine kadar toparlayın. Tutulmalardan aldığınız etkilerle ruh sağlığınıza yatırım yapmayı ihmal etmeyin. Kendinizi ihmal ettiğiniz noktalarda sorunlar karşınıza dikilebilir. 10 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Bu dönem sizi iletişimde, girişimlerde ve sağlıkta zorlayabilir. 30 Mayıs yeniayıyla beraber hayatınız yenileniyor. 18 Temmuz ve sonrası para kazançlarınızda güzel artışlar beklenebilir.

Yengeç Burcu:

Ortak parasal meseleler, müşterek hesaplar, ödemeler, alacak verecek dengesi ve parasal konularda üstlendiğiniz sorumluluklar bu yılda öğrendiğiniz alanlar olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bir borcun veya ödemenin altına girmiş olabilirsiniz veya eşinizin, partnerinizin parasal konularda zorlanmaları oluşabilir. Diğer taraftan bu yıl bolca gezecek, yeni yerler keşfetme arzusunda olacaksınız. Yılın ilk 5 ayında eğitim, öğrenim, seyahat alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Şansınız uzak çevreden, medya, ticaret, yabancı insanlarla yapılacak işlerden gelebilir. 11 Mayıs sonrasında öğrendiğiniz, elde ettiğiniz hayat bilgilerini ve tecrübelerini kariyer alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Mesleğinizde cesur, atak yönleriniz öne çıkabilir. Kendinizi ön plana çıkartacak, yaptığınız işlerin görünür olmasını isteyeceksiniz. Tutulmalardan aldığınız etkiyle sosyal çevrenizde, arkadaşlıklarınızda, bulunduğunuz kulüp veya derneklerde önemli değişimler oluşabilir. 30 Nisan bu anlamda dikkat çekiyor. Yeni ortamlar, insanlar hayatınızda girerken, arkadaşlarınızın mali konuları, durumlarındaki değişiklikler sizi de ilgilendirebilir. Özel hayatınız, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda önemli testler ve krizler oluşurken, bu sene çevrenize yatırım yapmayı ihmal etmemelisiniz. 01 Nisan’da oluşan yeniay kariyer alanlarınızda yeniden doğmanızı, sorunlarınıza çözümler üretmenizi kolaylaştıracak. Burada göreceğiniz etkilerle, yeni kararlar alarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. 27 Ağustos ve sonrası girişimleriniz konusunda kafanız karışık olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde yolunuz açık olurken, sinirsel gerginliklere yatkın olabilirsiniz.

Aslan Burcu:

İlişkiler, ortaklıklar, diğer insanlarla beraber atılacak adımlar bu yılda önemli olurken, ilişkiler konusunda öğrendiklerinizi hayata geçirmenin yollarını bulacaksınız sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar. Şubat ve Ekim ayları bu noktada sizi sıkıştırsa bile esnek olduğunuz müddetçe, zorunlu değişimleri hayatınıza katabilirsiniz. Yılın ilk 5 ayında eşinizin, partnerinizin parasal konuları önem kazanıyor. Ayrıca başkalarının parasından, kaynaklarından kazanç ve gelir elde etmeniz de söz konusu. Sorunlu bir miras konusu çözülebilir, uğraştığınız bir nafakanın sonuçlarını alabilirsiniz. Yatırımlar ve krediler alanında da destekli olacaksınız. 11 Mayıs ve sonrasında seyahatleriniz hızlanabilir. Bolca gezecek, yeni işlerde bulunacak, öğrenmeyi seveceksiniz. Etrafınızdaki insanlara bu dönem faydanız dokunabilir. Yabancı insanlarla girişimlerinizi hızlandırabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunları ele almak anlamında yaz dönemi sizi destekliyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla girişilecek işler, önemli organizasyonlar yaz sonu devreye girerken, fikirlerinizi hayata sokmanın yollarını arayacaksınız. 11 Ağustos sonrası kendinizi güzelleştirebilir, görüntünüze önem verebilir, kendinize yatırım yapabilirsiniz. 05 Eylül ve sonrasında kazançlarınız yüzünüzü güldürebilir. Tutulmalardan aldığınız etkilerle bu yıl kariyerinize önem vermeli, iş hayatınızdaki değişimlere tepki göstermemelisiniz. 30 Nisan ve 08 Kasım tutulmaları meslek hayatınızda dönüm noktaları olabilir. Ocak ayında sağlığınıza, düzeninize özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Başak Burcu:

İş alanlarınızda, gündelik hayatınızın akışında öğrenecekleriniz bu yılda devam ediyor sevgili başak ve yükselen Başaklar. Sağlığınızda yapmanız gerekenler, disiplinli olmanız gereken noktalar öne çıkabilir. Bu anlamda Şubat ve Ekim aylarında önemli sorumluluklar ve dersler üstlenebilirsiniz. İş hayatınızda değişen koşullara ayak uydurmanız gerekebilir. Yılın ilk 5 ayında evlilik, ortaklık, iş birlikleri hayatınızda önemli olacak. Bu alanlarda şanslı olacak, önemli adımlar atacaksınız. Sevdiğiniz bir insan varsa bu sene evliliğe adım atabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yeni biriyle tanışabilir, ilişki adımlarını deneyimleyebilirsiniz. Söz, nişan, evlilik, ortaklıklar bu sene sizi büyütecek ama gereksiz yere kendinizden fazla öden vermemeye çalışın. 11 Mayıs sonrası parasal işlerinizde daha cesur ve rahat adımlar atmanız mümkün. Bir kredi veya borcun altına girebilirsiniz. Ödemeler dengesi rahatlayabilir. Tutulmalardan aldığınız etkilerle tanımadığınız insanlardan, uzak çevrenizden, eğitim alanlarınızdan fayda sağlayacaksınız. 30 Nisan’daki tutulma hayatınızda hızlı bir işi, eğitim konularını tetikleyebilir. 16 Mayıs ve 25 Ekim tutulmalarıysa yakın çevrenizdeki olayları, krizleri tetikleyebilir. Burada verilecek kararların sonuçlarını 08 Kasım’da gerçekleşen Ay tutulmasıyla alabilirsiniz. 02 Mart’ta oluşan yeniay evlilik ve ilişki kararlarınızı hızlandırabilir. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. 27 Ağustos ve sonrası kariyer alanlarınızda fikirlerinizi uygulamak için kolları sıvayabilirsiniz. Her tür girişiminizi 30 Ekim tarihine kadar halletmeye çalışın. 05 Eylül’den sonra kendinize bakacağınız bir dönem başlıyor. Sosyalleşebilirsiniz, 10 Eylül’deki dolunay ilişkilerinizde önemli sonuçlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Terazi Burcu:

Bu yılda geçen yıl olduğu gibi aşk hayatınızda öğrenmeye devam ediyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Hayata bakış açınızda karamsarlıklar olabilir. Çocuğunuzun veya çocuk sorumluluklarının arttığını görebilir, hayatınızdan aldığınız keyfin azaldığını düşünebilirsiniz. Şubat ve Ekim ayları bu anlamda size önemli görevler verebilir. Bu iki ayda kazançlarınız, yatırımlarınız konusunda doğru adımlar atmalı, riskten mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Mayıs ayına kadar gündelik iş hayatınızda şanslarınız yüksek olabilir, kararsızlıklar ve belirsizlikler olsa bile yaratıcı ve sezgisel yönlerinizle, iş yaptığınız insanlarla güzel işler çıkartabilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ilgili konularda da hayat sizi destekliyor. Bu dönem tatlı ve zengin yiyecekler tüketmeye yatkın olabilirsiniz. 11 Mayıs’tan sonra ilişkilerde cesur yönleriniz ortaya çıkabilir. Evliliğe adım atabilir, ilişkiye başlayabilir, ortaklıklardan kazanç sağlayabilirsiniz. Bu dönem anlaşma veya sözleşmeler açısından da faydalı bir süreç olacak. Tutulmalardan aldığınız etkilerle bu yıl para kazançlarınız hayatınızın merkezine yerleşebilir. 30 Nisan-08 Kasım tarihlerinde oluşan tutulmalarda ani ve hızlı para girişleri, ödemeler, bir borcun altına girme etkileriniz yüksek olabilir. Yine çocuğunuzun hayatını garantiye almak için kredi çekebilir, bir borcun altına girebilirsiniz. 16 Mayıs-25 Ekim tarihleri parasal bir işle meşgul olabilirsiniz. 01 Nisan’da oluşan yeniay ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yaptığınız yanlışları fark etmenize neden olabilir. Önemli kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. 29 Eylül ve sonrası hayatınız güzelleşebilir. 10 Eylül ve 24 Eylül tarihleri arasında önemli girişimlerden kaçının. 09 Ekim’deki dolunayda ilişkinize dair önemli kararlar alabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler, bu yılda ev, aile ve yuva alanlarınızda öğrenmeye devam ediyorsunuz. Önemli aile sorumlulukları karşınıza gelebilir. Hayat sizi çeşitli olaylarla sınarken davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, sağlığınıza ve aile hayatınıza dair önemli görevler elde edeceksiniz. Şubat ve Ekim aylarında partnerinizin kariyerinde ve aile hayatında, ev düzeninizde değişikliklere hazır olun. 11 Mayıs’a kadar hayata aşkla bakacak, aşkı bulacak, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda şanslı olacaksınız. Hobilerinize olan ilginiz artarken sanatsal işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. 11 Mayıs ve sonrası çok çalışacağınız, gündelik hayatınızın ritminde cesur davranacağınız bir dönem başlıyor. Beraber çalıştığınız insanlardan yana faydalarınız yüksek olabilir. Sağlıkla ilgili alanlarda güzel gelişmeler altında olacaksınız. Tutulmalardan aldığınız etkilerle bu sene iş birliklerine, ortaklıklara açık olmalısınız. Kendi hayatınıza ve sağlığınız yönelik konularda önemli krizler ve sorunlarla uğraşabilirsiniz. 16 Mayıs-25 Ekim tarihleri kendi sağlığınız ve hayat adımlarınıza dikkat etmeniz gereken tarihlerden. 30 Nisan-08 Kasım tarihleriyse hızlı, ani bir ilişki, taşınma veya evlilik kararı gündeminize yerleşebilir. Mart yeniayında aşkı ve keyfi hayatınıza alırken, 01 Nisan’daki yeniayda iş hayatınızda şifalanmanız gereken konularla uğraşmanız gerekebilir. 27 Ağustos sonrası parasal işlerinizle uğraşacaksınız. Vergi, kredi konularında yapılması gerekenler devrede olabilir, bu alandaki işlerinizi 30 Ekim’e kadar tamamlayın.

Yay Burcu:

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yakın çevrenizle ilgili konular etrafınızı sarmış durumda görünüyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. İletişim, satış, tanıtım, pazarlama, akraba, kardeşler, yakın dostlarla sınavınız devam ediyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi sınırlandırmış olabilirsiniz ama bu alandaki görev ve sorumluluklarınız Şubat ayında sizi sıkıştırabilir. Eğitim konularında da zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Disiplinle ilerlediğiniz müddetçe sorunlar ortadan çabuk kalkacak. Bir kere yılın ilk 5 ayında emlakla ilgili alanlarda şanslı olacaksınız. Emlak, arazi, arsa, yer değiştirme konularında fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Ev sahibi olabilir veya yuva kurabilirsiniz. 11 Mayıs’tan sonra aşka yelken açabilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif hızlanırken çocuk konuları gündeminize yerleşebilir. Sanat ve hobilerden kazanç sağlayabilir, sportif faaliyetlerden, eğitimden yana şanslı olabilirsiniz. Bu sene tutulmalardan aldığınız etkilerle sağlığınıza, iş düzeninize, gündelik hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. 30 Nisan’da iş değişimlerine veya ani gelişecek bir sağlık sorununa karşı hazırlıklı olun. Yine yakın çevrenizden bir insanın iş ve sağlık sorunları gündeminizde olabilir. 27 Ağustos sonrası ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda hızlı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu dönem taşınma gündeminizde olabilir. Ortaklıklar, önemli işlerinizde atılımlar söz konusu olurken her şeyi 30 Ekim’e kadar tamamlamaya çalışın. İş alanlarınızda 23 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Bu yıl parasal konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekebilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bir paranın sorumluluğu Şubat ayında devreye girebilir. Şubat ve Ekim aylarında yatırımlarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Risk almak için uygun bir dönem olmayacak. 11 Mayıs’a kadar girişimleriniz, eğitim hayatınız, iletişim işlerinizde şanslısınız. Satış, reklam, tanıtım konuları, dijital platformlar, sosyal medya işlerinizde güzel şanslar ayağınıza gelebilir. Yakın çevrenizden yana da fırsatlı bir dönem olacak. 11 Mayıs ve sonrası attığınız adımların karşılığını ailenizde ve yuvanızda görebilirsiniz. Evle ilgili girişimlerde cesur yapınızla istediğiniz sonuçları yaratmanız mümkün görünüyor. Yuva sahibi olmak istiyorsanız sonbahar aylarına kadar destekleneceksiniz. 29 Ocak’a kadar kendinize ve sağlığınıza gereken özeni gösterin. Önemli kararlardan kaçının. 24 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında önemli bir işe kalkışmayın. 16 Ağustos ve sonrası aşka, ilişkilere, güzel iş birliklerine açık olabilirsiniz. Cazibeniz yüksek görünüyor. 27 Ağustos’la beraber iş hayatınızda koşturmalarınız hızlanabilir. Gündelik hayatınızda fikirlerinizi ortaya koyacak, beraber çalıştığınız insanlarla mücadelelerinizi arttıracaksınız. İş ve sağlıkla ilgili verdiğiniz kararları 30 Ekim’e kadar uygulamaya sokun. Sonrasında destekli olmayabilirsiniz. Bu sene tutulmalardan aldığınız etkilerle aşka, keyfe, hobilerinize, spekülatif işlerinize eğilmelisiniz. 30 Nisan’da aniden oluşacak bir para veya aşk konusu gündeminize yerleşebilir. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tutulmalar sürpriz olayları karşınıza getirecek. Krizleri ve sorunları çevrenizden yana yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu:

Bu yıl kendi hayatınızı kurmaya, neler yapabileceğinizi öğrenmeye devam ediyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hayata temkinle, dikkatle yaklaşacağınız bu yıl sağlığınız, düzeniniz ön planda olmalı. Şubat ve Ekim aylarında önemli sorumluluklar devrede olurken aile yaşantınızda önemli ve zorunlu değişimlere açık olmanız gerekecek. Yılın ilk 5 ayında maddi konularda çok şanslı olacaksınız. Parasal yönden kazançlarınız yüksek olabilir. Elinize toplu bir para geçebilir. 11 Mayıs ve sonrası girişimlerinize kendinizi verebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde cesur, atak yönleriniz ön plana geçebilir. Sosyal medyada, dijital ortamlarda, satış işlerinizde fırsatlar karşınıza gelirken kendinizi yakın çevrenizde öne çıkaracaksınız. Eğitim alanlarınızda da kararlarınız size mutlu verebilir. Tutulmalardan aldığınız etkiyle ailenize, yuvanıza gereken özeni göstermelisiniz. Bu sene krizler daha çok kariyer alanlarınızda oluşabilir. Bu yüzden rahatlamak için sevdiklerinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız. 30 Nisan tutulması sağlık, ev, yuva, aile alanlarınızda hızlı kararları karşınıza getirecek. Bir ev sahibi olabilir, aile hayatınızda önemli bir değişim altında olabilirsiniz. 16 Mayıs-25 Ekim de oluşan tutulmalar kariyerinizde vermeniz gereken önemli kararları içerebilir. 16 Şubat dolunayı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda size göz kırpacak. 06 Mart civarı ilişkilerden yana yüzünüz gülebilir. Yine 02 Mart yeniayı parasal konularda şansınızı ikiye katlayacak. 10 Mayıs’ta gerileyen Merkür aşk hayatınızda eski konuları karşınıza getirebilir. 27 Ağustos ve sonrası hobilerinize ve eğitim alanlarınıza vaktinizi harcayacaksınız.

Balık Burcu:

Bu yıl geçen yıl olduğu gibi hayatınızda önemli elemeler, sonlanmalar, kadersel etkiler altındasınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu süreçte hayatınızın kontrolü elinizde olmayabilir. Bir şeylerin tamamlandığını, bir döngünün kapandığını düşünebilirsiniz. Korku ve endişelerden uzak durmalı, 11 Mayıs’a kadar şanslı döneminizin tadını çıkarmalısınız. Yılın ilk 5 ayında şans faktörü sizin için çalışacak. Bu dönem hayatınızda önemli kapılar aralanabilir. Aşk, iş, yer değiştirme, çocuk sahibi olma, eğitim, sağlık konularında kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı görebilirsiniz. Bu dönem hayatınız için harekete geçmekten, planlarınızı gerçekleştirmekten korkmayın. Kararsızlığı, tembelliği bir kenara bırakın. Attığını adımların karşılığını 11 Mayıs ve sonrası çok net göreceksiniz. Maddi konularda sonbahara kadar oldukça şanslı bir dönem içinde olacaksınız. Para kazançlarınız artabilir. Tutulmalardan aldığınız etkilerle yakın çevrenizin konu ve olayları hızlanıyor. 30 Nisan’daki tutulmada hızlı ve ani bir konu ve olay etrafınızda cereyan edebilir. Akraba, kardeşler, yakın dostlarınızın hayatında önemli olaylar oluşabilir. Bu sene krizler, değişim ve dönüşümler uzak çevrenizden ve daha az tanıdığınız insanlardan gelecek. Şansı ve fırsatlarıysa yakınınızda bulunan insanlardan göreceksiniz. 02 Mart yeniayında şans ve fırsatlarınız yüksek olacak. 16 Mart, 27 Ağustos tarihlerindeyse ilişkileri önemseyeceksiniz. İlişkiye başlayabilir, bir dostluğun aşka dönüştüğünü görebilirsiniz. 27 Ağustos sonrası evinize ve ailenize enerjinizi harcayacaksınız. Evle ilgili bir girişiminiz varsa 30 Ekim’e kadar tamamlamaya çalışın.





Hande Kazanova
 
yıllık ft (23).jpg

Koç burcu 2022 yıllık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu, ruhsal oyununuzu geliştirmek, içsel şifa yapmak ve öz bakımı önceliklendirmek için önemli bir yıl, Koç. Bazı alternatif terapi biçimlerini denemenin veya mistik sanatlarla deneyler yapmanın bazı büyük ruhsal atılımlara yol açabileceğini ve başkalarıyla bağlantınızı derinleştirebileceğini görebilirsiniz. Yakında yüzeye çıkmaya başlayacak her türlü yeni fikri bir araya getiriyorsunuz ama bu iç gözlem planlama aşamalarında kendinizi acele etmeyin! Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesinin tek yolu bir kozaya çekilmek, bu yüzden 2022’nin ruhunuzu beslemesine izin verin.

2022, ilişki odaklı Venüs’ün kariyer bölgenizde geriye doğru ilerlemesiyle başlar ve başkaları tarafından nasıl algılanmak istediğinizi düşünmek için zaman harcamanızı gerektiren enerjiler söz konusu. Uzun süredir devam eden inançların ve hedeflerin bir yeni yıl planlarını kullanabileceğini keşfedebilirsiniz. Yolunuzu gözden geçirmek için her zamanki koşuşturmanızdan bir adım geri atmak ilk başta tuhaf gelse de, hepsi sosyal ve profesyonel hayatınızı etkileyebilecek olan Merkür’ün dört gerilemesi sayesinde yakında aşina olacağınız bir duygu. Bu enerji; ilki iletişimi bölgenizi, ikincisi iletişim bölgenizi etkiler; üçüncüsü ortaklık bölgenizi ve 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar dördüncüsü kariyer bölgenizde olacak.

Tüm bu geçişlerin altında yatan tema, kendinizi nasıl ifade ettiğinizdir ve bu yöneticiniz Mars, 30 Ekim ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında iletişim bölgenizde geri harekette olduğunda sizin için önemli bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu dönem test edilecek. Sabrınız, özellikle de başkalarıyla etkileşim ve işbirliği söz konusu olduğunda, ancak bu süreçte kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz.

Kendiniz hakkında bilgi edinmekten bahsetmişken, şanslı Jüpiter bu yıl zamanının çoğunu ruhanilik bölgenizde 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar geçirirken, terapide derinlere inebilir, zorlu, duygusal mücadele edebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve daha fazla hayal kurma gibi solo uygulamalar da faydalı olabilir. Ve sizin için tüm yılın en heyecanlı dönemi olarak 10 Mayıs 28 Ekim arasını takviminizde daire içine alın, Genişleyen Jüpiter, 2010-2011’den beri ilk kez burcunuza girerek şansınızı, iyimserliğinizi ve en büyük hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğinizi artıracak.





Boğa burcu 2022 yıllık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa, bu yıl hayatınıza muhteşem yeni bağlantılar getirecek ve büyümenizi destekleyecek heyecan verici yeni arkadaşlıklara erişmenizi sağlayacak. Ve çevrenizde sizinle aynı düşünen insanlardan oluşan bir ekip olması önemlidir, çünkü Kuzey Düğüm burcunuza girerken, kendinize güvenmeye başlayacak ve tamamen yeni yollarla kendinize güvenmeyi öğreneceksiniz. Hem kariyer hem de ilişki departmanında yolunuza çıkan birçok ders ve değişiklik var, bu yüzden sabit kalmak için sezgilerinize güvenmekten korkmayın. Gezegenler, 2022’de içten sabrınızı test edebilir, ancak aynı zamanda size asla yalnız olmadığınızı hatırlatan nimetler de getirecekler. Aşk hayatınızda ise büyük sürprizlere hazır olun.

Geçen yıl boyunca burcunuzdaki Uranüs ile ciddi bir şekilde karşı karşıya gelen ciddi Satürn sayesinde, evrenin sizi bir süredir değişmeye ve büyümeye zorladığını hissediyorsunuzdur. Bu yılki tutulmaların dördünün de burcunuza (30 Nisan ve 8 Kasım’da) ya da ortaklık bölgenize (15 Mayıs ve 25 Ekim) isabet etmesi sayesinde, bu temanın yoğunluğunun bu yıl yüksek bir seviyeye ulaşmasına hazırlanın. Her biri, benlik duygunuzda daha güçlü durmanız ve büyümenin bire bir ilişkilerinize yansıdığından emin olmanız için yolculuğunuzda sizi daha da ileriye götürür.

Bu arada, bu yılki Merkür retroları, profesyonel yolunuzdan ne istediğinizi düşünmenizi sağlayacak. Birincisi kariyer bölgenize, ikincisi para bölgenize, üçüncüsü günlük rutin bölgenize ve dördüncüsü yüksek öğrenim bölgenize düşüyor size yavaşlamanız ve hedeflediğiniz şeyin nabzını tutmanız için dört fırsat sunuyor, nasıl değer görmek istediğinizi, gününüzün nasıl görünmesini istediğinizi ve hedeflerinize ulaşmak için ufkunuzu nasıl genişletmek istediğinizi belirleyin.

Bu sorulardan herhangi birine takılırsanız, şanslı Jüpiter’in 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a kadar ağ bölgenizden geçmesi sayesinde arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın bilgeliğinden ve desteğinden yararlanabileceğinizden emin olabilirsiniz. ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar. Ve 12 Nisan civarında, sezonunuz başlamadan hemen önce, Jüpiter orada rüya gibi Neptün ile bağlantı kurar ve potansiyel olarak umut verici bir grup projesine yol açabilecek yaratıcı bir beyin fırtınasını körükler. Toplumsal bir çabanın parçası gibi hissetmek, şimdi rahatlatıcı ve özellikle verimli olabilir.





İkizler burcu 2022 yıllık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yüksek fikirli ilgi alanlarını takip etme ve hayata bakış açınızı genişletme konusunda daha ciddi hale geliyorsunuz, İkizler – ve bu yıl, bu genişletilmiş bakış açısını kariyer yolunuza uygulamak için hayırlı bir şansınız var. Bu, işte başarı elde etmek ve toplumdaki imajınızı yükseltmek için güçlü bir dönemdir, bu nedenle profesyonel hedeflerinizin peşinden gitmekten korkmayın. Otorite duygunuzu benimsemek, akranlarınızla ağ kurmak ve hesaplanmış riskler almak size temettü ödeyebilir. Mars’ın burcunuzdan geri hareket ettiği yılın son birkaç ayında kendinize bir mola verin. Bu dönemi dinlenmek, enerji toplamak ve 2022’ye kadar yaptığınız eylemleri düşünmek için kullanın.

Burcunuz ve ortaklık bölgenizdeki iki yıllık tutulmalardan sonra, muhtemelen uyum sağlamanız gereken tüm büyük, zaman zaman bunaltıcı değişikliklerden bir mola vermeye hazırsınız. Neyse ki, bu yıl şok edici değişimlerle ilgili değil, günlük rutininizdeki ruhsal gelişim ve destekleyici denge üzerine düşünmekle ilgili, çünkü tutulmalar 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım maneviyatınızı ve sağlık bölgeleri etkilenecek. Hayatta hızlı hareket etmeyi, hızlı bir şekilde bilgi toplamayı ve yaymayı tercih etme eğiliminde olsanız da, 2022’nin astrolojisi, sizi her zamankinden daha kolay almaya ve ne olabileceğini gözden geçirmek ve yeniden hayal etmek için geriye doğru adımlar atmaya teşvik etmekle ilgilidir.

Yöneticiniz Merkür, bu yıl dört kez geriye gidiyor önce macera bölgenizden, sonra burcunuzdan, kendinizi ifade bölgenizden ve son olarak da yakınlık bölgenizden. Ve sanki bu yeterli değilmiş gibi, hareket ve enerji gezegeni olan hareketli Mars, 30 Ekim 12 Ocak 2023 arasını burcunuzda geri harekette geçirecek ve bu özellikle uykulu bir dönem olabilir. Tutku projelerinde ilerleme kaydetmenin tek yolu gerçekten biraz sabır olacaktır.

Şanslı Jüpiter aynı zamanda yılın büyük bir bölümünde kariyer bölgenize iyi bir şans, iyimserlik ve yüksek görünürlük getiriyor 10 Mayıs 28 Ekim ve 20 Aralık 2023 hariç, ağ bölgenizi aydınlatacak ve hedeflerinizi destekleyecek daha fazla arkadaşınız ve meslektaşınızla birlikte bağlantı kuracaksınız.





Yengeç burcu 2022 yıllık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yoğun bir yılın ardından 2022, sizi kabuğunuzdan çıkaracak ve maceracı yönünüzü kucaklamanıza yardımcı olacak tasasız bir enerjiyle kuşatıyor sizleri. İnanç sisteminizi genişleterek ve hayallerinizin peşinden koşarak, özellikle de konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına geliyorsa, odağınızı dışa kaydırmanın zamanı geldi. Öğrenmek, seyahat etmek ve keşfetmek 2022’de sizin için büyük temalar, bu nedenle büyük bir seyahate çıkmayı veya yüksek öğrenime devam etmeyi düşünmek için harika bir zaman. Bu yeni deneyimler ayrıca size her türlü yaratıcı ilham kaynağı olacak, bu nedenle iş birliği yapmak veya fikirlerinizi ifade etmek için yeni fırsatlara bakın.

Ay sizin yöneticiniz olduğu için, onun döngülerine karşı özellikle hassassınız, bu nedenle güneş ve ay tutulmalarının nerede gerçekleşeceğini bilmek, önünüzdeki yıl hakkında size ciddi anlamda yardımcı olabilecek bilgiler sunabilir. Ayrıca bu yıl, kendi eviniz, kendini ifade etme ve romantizm eviniz 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım’da oyunun kurallarını değiştiren bu olaylardan etkilenecek. Kısacası, çevrenizdeki insanlar ve harcadığınız yaratıcı, içten enerji ile ilgili düşünmek zorunda kalacağınız bir dönem haline gelebilir. Memnun musunuz ve değilse nasıl daha fazla olabilirsiniz?

Astrolojik çalışmalarının derinlerine inen herkes, kalıpların ve yansıtma temalarının bol olma eğiliminde olduğunu fark edecektir, çünkü haberci Merkür’ün dördü de ilişki bölgelerinizden geçiyor. Birincisi yakınlık bölgenizde, ikincisi maneviyat bölgenizde, üçüncüsü ev bölgenizde ve dördüncüsü ortaklık bölgenizde. Bu dönemler sizi içe dönmeye ve eski yaraları iyileştirmeye davet ediyor, böylece daha kolay tatmin edici, güvenliği artıran temeller ve bağlar kurabilirsiniz. Servet getiren Jüpiter, yılın çoğunu 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar yüksek öğrenim ve macera evinizde geçirirken, rahatınızdan çıkmak için neredeyse doyumsuz bir ihtiyacınız olacak. Sizin kadar evi seven bir burç için şaşırtıcı gelse de farklılaşma ortaya çıkacak gibi görünüyor.

İster daha fazla seyahat etmeyi tercih edin, ister mevcut veya yeni becerilerinizi geliştirmenize olanak tanıyan dersler alın, ister mevcut sosyal ağınızın dışındaki insanlarla tanışın, ufuk açıcı anlar duygusal doyum sağlayacaktır. Ayrıca 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar, geniş gezegen kariyer alanınıza giriyor ve 2023’te profesyonel ilerleme yolunda tadını çıkarmayı bekleyebileceğiniz tanınma ve şansa bir göz atıyor.





Aslan burcu 2022 yıllık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Geniş bir içsel gelişim dönemine giriyorsunuz, Aslanlar, bu yüzden kendinizi her yönden dönüştürmeyi bekleyin. İlişkiler ve taahhüt etmek istediğiniz şeyler hakkında çok şey öğreniyorsunuz, ancak bu yıl hem ev hem de kariyer söz konusu olduğunda birçok değişiklik getirecek sizlere. Güçlenmek yenilenmek için çok fazla değişiklik olsa da, bu gerçekten istediğiniz hayatı tezahür ettirmeye başlamak için çok fazla alan olduğu anlamına gelir. Manevi gücünüz tüm zamanların en yüksek seviyesinde, bu yüzden mistik yanınıza yaslanın ve en derin arzularınıza dokunun. Her şeyin olmasını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda şans ta aşkta sizden yana.

2021 yılını, kariyerinizi ve ortaklık alanlarınızı etkileyen Satürn-Uranüs karesi sayesinde büyük bir hedefe ulaşmak için kalbinizi ve ruhunuzu iyileştirmek ve en yakın sevdikleriniz ile ilgili konular arasında sıkışmış hissederek geçirdiniz. Şimdi, kendiniz toparlama zamanı! Önemli değişiklikler yapmanın zamanının geldiğini fark ediyorsunuz ve işiniz ile ev hayatınız arasında özel hayatınızda denge uyum ahenk sizleri karşılıyor. Her ne kadar haberci Merkür’ün yılın ilk gerilemesi bu temayı vurgulayarak ortaklık evinize düşse de, uyandırma çağrıları kariyerinize ve ev bölgelerinize denk gelen 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tutulmalarına bağlanabilir.

Aynı zamanda, şanslı Jüpiter yılın çoğunu 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar yakınlık evinizde geçirirken, duygusal olarak kendinizi en iyi şekilde aşk dolu ifade edebilmek için daha fazla fırsatınız olacak hayatınızdaki özel insanla evlilik kararı alabilir süre gelen birlikteliğinizi en güzel haliyle yaşamaya devam ediyorsunuz.

12 Nisan’ı, en yakın ilişkinizde yepyeni, yaratıcı bir ton oluşturabileceğiniz, özellikle hareketli, ilham verici bir an olarak daire içine alın. Ve devasa Jüpiter 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar macera bölgenize geldiğinde, 2023’ün daha da fazlasının tadını çıkarabileceğiniz öğrenme, uzun mesafeli seyahat ve kişisel gelişim ile ilgili bolluğa bir göz atacaksınız. Ve bir ekip çalışması üzerinde sıkı çalışıyorsanız, 30 Ekim 12 Ocak 2023 tarihleri biraz sinir bozucu olabilir, çünkü Mars ağ evinizde geri hareket edecek. Ama aynı zamanda başkalarıyla nasıl çalıştığınızı ve işbirlikçi bir çabanın parçası olmanın sizin için ne anlama geldiğini geliştirmek için bir fırsattır.





Başak burcu 2022 yılı yorumu

Başak burç yorumları: İlişkileriniz bu yıl bol şans ve büyüme fırsatlarıyla kutsanıyor, Başak bu yüzden aşkı arıyorsanız, bu enerjiye yaslanın. Mevcut ortaklıklar 2022 boyunca son derece derinleşebilir ve eğer bekarsanız, hayatınıza güvenilir yeni bir ortak da girebilir. Büyümenizi destekleyen şeylere ve insanlara bağlanmak için güzel bir zaman. Ayrıca bu yıl daha etkili iletişim kurma konusunda zorlanacaksınız, bu nedenle değişken doğanızı benimseyin ve fikirlerinizi ifade etmenin yeni yollarını bulun. Yönetici gezegen, haberci Merkür, sadece üç değil dört geri harekette olacak. Bu yıl birkaç kez, size yavaşlamanız için bolca fırsat sunuyor ki bu, adil olmak gerekirse, en sevdiğiniz veya yapılması en kolay şey olmasa da işlerinizi düzenlemenize fırsat verecek bir süreç. 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar, iletişim gezegeni sağlık ve rutin bölgenizden romantizm bölgenize geri dönerek günlük programınızı nasıl ele aldığınızı gözden geçirmenizi ve eğlenceye öncelik vermenizi gerektirir.

10 Mayıs’tan 2 Haziran’a kadar Merkür, kariyerinizi ve yüksek öğrenim alanlarınızı etkileyerek size büyük resimdeki hedefleri netleştirme şansı sunacak. 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar, para bölgenizden ve burcunuzdan geriye doğru hareket ederek sizi harcamalarınızı, kazancınızı ve kişisel markanızı yeniden düzenlemeye ve gözden geçirmeye teşvik eder. 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar, yönetici gezegenin kendini ifade etme bölgenizdeki gerilemesi, nasıl olduğunuz üzerine düşünmeniz için doğru bir zaman olarak düşünülür.

Bu arada, yıl tutulmaları 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım’da iletişim ve macera bölgelerinizi aydınlatarak merakınızın yoğunluğunu ve sıradan rutinlerden kurtulma arzunuzu harekete geçirir. Sevdiğiniz insanlardan faydalar söz konusu bu ufuk açıcı anlarda yararlı bir yol olabilir, çünkü Jüpiter, bu yılı ortaklık ve yakınlık bölgelerinizde geçirecek, odak noktanızı ve tüm hayatınızdaki şansınızı büyütecek.

30 Ekim’den 12 Ocak 2023’e kadar, kariyer bölgenizdeki yoğun Mars’ın yavaşlaması, büyük resim niyetlerinizin peşinden gitmek söz konusu olduğunda daha fazla öz-düşünsel ve daha az eylem odaklı hissetmenize neden olabilir. Gecikmeler sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ancak bu geri adım, neyi amaçladığınızı netleştirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Böylece oyun planını ilerletirken daha da rahat olursunuz.







Terazi burcu 2022 yıllık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni yılda odaklanma zamanı, Terazi. Bir aşk mı yoksa evlilik mi? Bu geçici bir ilgi mi yoksa ömür boyu sürecek bir tutku mu? Zamanınız konusunda daha bilinçli olmayı ve size uzun vadede neyin neşe getireceği konusunda kararlı olmayı öğreniyorsunuz. Son derece üretken bir yıl için hazırsınız, bu nedenle organize olmak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için bu pratik fikirli enerji patlamasını kullanın. Ne istediğiniz konusunda netleştikçe kaynaklarınız da değişebilir bu nedenle, finansal olarak seviye atlamanıza yardımcı olabilecek beklenmedik artışlara veya yatırım fırsatlarına dikkat edin.

2022 yılına adım atarken, 29 Ocak’a kadar kendi bölgenizden geriye doğru hareket eden hükümdarınız sosyal Venüs sayesinde, kendinizi 2022’yi yakalamaya hazır olmaktan çok bitkin hissediyor olabilirsiniz. Eski duygusal yaralar ve bir güvenlik duygusu için güvendiğiniz sistemleri, kalıpları ve ilişkileri gözden geçirip yenilemek ve 14 Ocak ile 3 Şubat arasında, kendini ifade etme bölgenizde bir Merkür gerilemesi, canınızın çektiği spontane, eğlenceyi seven anlarla koşuşturmanızı daha da zorlaştırabilir. Ancak yaratıcı olmayı ve akışa kendinizi bırakmayı taahhüt ederseniz doğuştan sahip olduğunuz iki gücü unutmadan hareket edebilirsiniz.

İlkbaharda, 30 Nisan ve 15 Mayıs’ta yılın ilk iki tutulmasını yaşarken, para ve yakınlık bölgelerinizde oyunun kurallarını değiştiren etkiyi hissedeceksiniz. 2021’in sonlarında başlayan bu ay, anlatımı tamamen sizin konfor seviyeniz ve değerlerinizle ilgili. Şu anda üzerinde düşünebileceğiniz birkaç soru: Neleri paylaşmaya hazırsınız?

Tıpkı geçen yıl olduğu gibi, yaz sonu ve doğum gününüzün bir kısmı 9 Eylül 2 Ekim burcunuzda bir Merkür gerilemesi olacak, bu da önümüzdeki aylarda neyi başarmak istediğinize ve nasıl başaracağınıza daha fazla odaklanmanıza yardımcı olabilir. Ekstra eğitim, öğretim veya seyahatin hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabileceğini fark ederseniz, aksiyon odaklı Mars 20 Ağustos’tan Mart 2023’e kadar yüksek öğrenim bölgenizde etkili olacak.





Akrep burcu 2022 yılı yorumu

Akrep burç yorumları: Genel olarak, 2022 yılı sizler için ciddi bir salıverilme dönemine işaret ediyor, Akrep. Güney Düğümü artık gerçek bir amaca hizmet ve hayatını girmek için daha kararlı ilişkileri ve taahhütlere odaklanmanızı sağlayacak. 2022’de eski kalıpları takip etmek yerine, kalbinizle yol göstermek önemlidir. Hayat hakkında sizi heyecanlandıran şeyleri kucaklayarak, sizin için tasarlanan fırsatlara giden yolu bulacaksınız. Ayrıca, iş romantizm söz konusu olduğunda bunun şanslı bir zaman olduğunu da görebilirsiniz, bu nedenle aşk hayatınızda ne kadar çok değişiklik olursa olsun, tutku veya zevk sıkıntısı olmayacağına güvenin.

19 Kasım 2021 civarında fark etmiş olabileceğiniz gibi tutulma serisi, ortaklık bölgenizde yeni başladı ve bu yıl tam olarak yürürlüğe girecek. Üstelik tüm bu işaretler, dünyada ve kendiniz için ve en yakın ilişkilerinizde nasıl bir yol izleyeceğinizi değişime uğratıyor. 30 Nisan ve 8 Kasım’da ortaklık bölgeniz sırasıyla bir güneş ve bir ay tutulması ile aktive olacak. Ayrıca 15 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerinde burcunuzda ay ve güneş tutulmaları etkili oluyor. Güçlü, sağlıklı, tatmin edici ortaklıkların daha da güçlü, daha sağlıklı ve daha istikrarlı olmasını bekleyebilirsiniz, Yıl sonuna kadar, benlik duygunuza uygun bir şekilde yaşamda ilerlemeye her zamankinden daha fazla odaklı olmayı bekleyebilirsiniz.

Bekarsanız ve özel biriyle tanışmakla ilgileniyorsanız veya sanatsal bir vizyon sergilemek ve sürdürmek için yılın büyük bir bölümünde romantizm, eğlence ve kendini ifade etme evinizden geçen tesadüfi Jüpiter sayesinde bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şanslı gezegenin sağlık ve rutin bölgenize geçmesi ve size egzersizlerden iş projelerini gerçekleştirmeye kadar daha da geniş bir günlük aktivite yelpazesi sunduğu 10 Mayıs 28 Ekim arası da dikkatli olmakta fayda var.

30 Ekim – 12 Ocak 2023 tarihleri arasında, gezegendeki yardımcı yöneticilerinizden biri olan Mars, yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket ettiğinde yavaşlamalar ortaya çıkabilir. Başka biriyle çalışmayı içeren para kazanma projelerinde ilerlemek özellikle her iki varlığınızı da içeren bu geçiş sırasında zor olacak, ancak daha zahmetsizce gelecek olan şey, duygusal esenliğinizle ilgilenmek veya kendi işinizin derinliklerine inmek olacaktır.





Yay burcu 2022 yıllık burç yorumları

Yay burç yorumları: 2022 yılı sizler için büyüme, yenilenme ve kendinizi sevmeye başlama yılı. İletişim konusunda ciddi dersler alıyor ve iş günlük işlerinize geldiğinde yeni bir yol buluyorsunuz bunların hepsi nihayetinde kendinizi çok daha istikrarlı hissetmenizi sağlayacak. Kararlılıktan bahsetmişken, “hayalinizdeki evi” bulmak ve ailenizle vakit geçirmek bu yıl da öncelik listenizde daha üst sıralara çıkabilir. Sizin gibi sporsever biri bu yıl bu tarz aktivitelere yönelmeli, Ev ve aile hayatınız ise daha huzurlu olacak özgür ruhlu doğanızı kucaklayabilmenin anahtarıdır.. Bu yıl kendi bardağınızı doldurma zamanı.

Yılın başlangıcı, özellikle iş ve para söz konusu olduğunda, her şeyin üst üste geldiğini hissedebilirsiniz. Çünkü sosyal bir enerjiye sahip olan Venüs, 29 Ocak’a kadar para bölgenizde geri hareket edecek ve haberci Merkür de ona eşlik edecek. 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar iletişim bölgenizde geriye doğru hareket ettiği düşünüldüğünde, bu dönem, eski fikirleri yenilemek, kazanma yaklaşımınızı gözden geçirmek ve aynı zamanda başkalarının farkındalığını kazanmak için becerilerinizi masaya en iyi nasıl getirebileceğinizi yeniden düşünmek için faydalı olacaktır.

Neyse ki, son iki yılın aksine, 2022’nin tutulma mevsimleri (yaklaşık 30 Nisan-15 Mayıs ve 25 Ekim-8 Kasım) sizi doğrudan etkilemeyecek, ancak sağlık ve maneviyat bölgelerinizi aydınlatacak ve kendinize bakmanızı isteyecek. Sağlığınız, fiziksel ve zihinsel olarak ikna olduğunuz diğer uğraşlardan daha fazla öne çıkabilir. Geçen yıl ihtiyaçlarınız için nasıl mücadele edeceğinizi hatırlamak, bu yıl refahınız için daha düzenli bir şekilde ayağa kalkmanıza yardımcı olabilir.

Ayrıca burcunuzun yöneticisi şanslı Jüpiter, yılın büyük bir bölümünde özellikle 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar kendi ana bölgenizden geçerken, hizmet veren bir yuva inşa etmek için daha da fazla fırsat sağlayabilir. Sıcak, rahat, güvenliği artıran sığınağınız olan bir ortamı inşa edebilir. Sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanlara daha fazla ihtiyacınız olabilir. Ayrıca Jüpiter, 10 Mayıs – 28 Ekim arasında eğlenceli, yaratıcılık, aşk sizleri karşılıyor.





Oğlak burcu 2022 yılı yorumu

Oğlak burç yorumları: 2022 yılına, burcunuzda geri giden Venüs ile başlıyorsunuz, bu da aşkla ilgili daha zor derslerden bazılarını hemen ortadan kaldırıyor. Venüs’ün parlaması yanınızda, bu yıl fikirlerinizi dünyaya önemli yeni yollarla iletebildiğinizi göreceksiniz. Kendini ifade etme çok önemlidir, bu nedenle belki de insanlarla daha anlamlı bir şekilde etkileşime girebileceğiniz ve fikirlerinize kafanızın dışında bir yuva verebileceğiniz bir podcast, blog veya sosyal medya sayfası başlatmanın zamanı gelmiştir. Arkadaşlık ve flört alanlarında da birçok değişiklik ve fırsat geliyor, bu yüzden umutlarınızı, dileklerinizi ve tutkularınızı kucaklayın. Burcunuzun yöneticisi olan Satürn, bu yıl para bölgenizde hareket ederken, geçen yılkine benzer sınavlardan geçtiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak bu yıl aslında daha çok oyun planınızı geliştirmek ve başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgili olduğunu fark etmeniz gerekir.

Yavaş başladığını düşündüğünüz bir yıl olabilir. Çünkü sosyal Venüs 29 Ocak’a kadar burcunuzda geri harekette olacak ve markanızı ve büyük hedeflerinizi dünyaya nasıl sunduğunuzu yansıtmanız ve gözden geçirmeniz için sizi teşvik edecek. Bu durumda, bir bakıma, bir kış uykusu dönemi gibi hissedilebilir ve bu duygu, yalnızca haberci Merkür’ün gelir bölgenizden geriye doğru hareket etmesi ve 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar imzalaması ve para meselelerini yeniden değerlendirmenizi ve yeniden düzenlemenizi gerektirmesi gerçeğiyle vurgulanacaktır.

İlkbaharda, romantizm ve kendini ifade etme bölgenizde gerçekleşen ve arzularınız ve sanatsal dürtüleriniz için ayağa kalkmanız için sizi zorlayan iki büyük ay olayı (30 Nisan ve 8 Kasım’da) sayesinde daha heyecan verici bir hava sunar. Diğer ikisi (15 Mayıs ve 25 Ekim), sizi uzun vadeli vizyonları açısından aynı sayfada olan insanlarla aynı hizaya getirebilecek ve yaratıcı büyümenizi destekleyebilecek bağlantılarınızı aydınlatıyor.

Bu arada, şanslı Jüpiter, yılın çoğunu iletişim bölgenizde geçirecek (28 Aralık 2021 10 Mayıs ve yine 28 Ekim 20 Aralık), öğrenme, bağlantı kurma, ilginç yeni insanlarla, tanışma arzunuzu ve yeteneğinizi yoğunlaştıracak, ve daha sosyal olmanızı sağlayacak. Ayrıca 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar kısa bir süre ev bölgenize geçtiğinde, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmekten, eve yakın durmaktan, yuvanızı kuşanmaktan ve hayatın tüm temel yönleriyle ilgilenmekten daha da fazla keyif alacaksınız.





Kova burcu 2022 yıllık burç yorumları

Kova burç yorumları: 2021 yılı Kova burçları için hayatlarında muazzam bir kişisel gelişim dönemiydi. 2022 yılında ise öğrendiklerinizi uygulama şansınız olacak. Ufukta kariyerinizle ilgili değişimler var ve iş profesyonel hedefleriniz olduğunda yeni bir yön bulabilirsiniz bu da özel hayatınızı etkileyebilir ve hatta size yeni bir yere taşınma şansı verebilir. Sonuç olarak, bu yükseltme, para söz konusu olduğunda şans getirir. İşyerinde meydana gelen önemli değişiklikler ve finans sektörünüzü vuran birçok büyüme fırsatı ile, bolluğu gösterme yeteneğiniz her zamankinden daha yüksek!

2022’ye tonlarca heyecan verici enerjiyle başlayacağınızı düşünseniz de, ilk birkaç hafta aslında biraz sessiz sakin olabilir. Sosyal Venüs, ruhsallık bölgenizde 29 Ocak’a kadar geri harekette olacak ve sizi odağınızı dış meselelerden daha iyileştirici kendi kendine çalışma ve yalnız zaman geçirmeye teşvik edecek ve 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar haberci Merkür, burcunuzda geriye doğru hareket ederek bir tamamen kendi imajınıza yönelmek ve kişisel hedeflerinizi ve bunları dünyaya nasıl sunmayı planladığınızı netleştirmekle ilgili bir dönem haline dönüştürecek.

Tüm bunlara hakim olduğunuzda, yılın büyük bölümünde para evinizde takılan şanslı Jüpiter sayesinde en yenilikçi fikirlerinizi gelire kanalize edebilirsiniz. Özellikle 12 Nisan’da, servet gezegeni rüya gibi Neptün ile eşleşerek, planınızın rasyonel fikirler yerine hayal gücünüze kapılmanız için size ilham veriyor. Bunun yerini daha da yaratıcı nakit akışı artırıcı tekliflere bırakan ruhani, heyecan verici bir ton olarak bulabilirsiniz. Temel olarak, başlangıçta pratik görünmeyen ama sanatsal dürtülerinizle rezonansa giren bir şeye şans vermeye istekli olmak, bu yıl sizin için işe yarayabilir.

30 Nisan’da, yılın ilk güneş tutulması sizin evinizde gerçekleşiyor. Eski yaralar ve hayatınızın elden geçirilmesi gerekebilecek temelleri üzerine derin bir meditasyon gerektirir. Ardından 15 Mayıs, kariyer bölgenizde başarı arayışınızda değişimi kucaklamanızı gerektirecek ilk ay tutulmasını getiriyor. Bu temalar 25 Ekim ve 8 Kasım’da bir kez daha tekrarlanarak anlatıyı ve hem özel hem de profesyonel yaşamınızda bir merkeziyet duygusu geliştirme yeteneğinizi geliştiriyor.





Balık burcu 2022 yılı yorumu

Balık burç yorumları: 2022 yılı Balık burçları için bol bereketli bir yıl. Sizin geleneksel iktidar gezegeniz, Jüpiter gücü 2022 olumlu enerjiler bereket olarak yansıyacak hayatlarınıza. Sizi siz yapan her şeyi kucaklamak için harika bir zaman yaratıcılığınız, empatiniz, hayalleriniz ve idealizminiz. İnsanlar gerçek renklerinizi görmekte ve ruhunuzun titreşimleriyle rezonansa girmekte daha kolay vakit geçirecekler. Şimdi aklınıza koyduğunuz her şeyi başarabilirsiniz içsel gerçeğinizi onurlandırmak önemli olduğundan, çabalarınızın maneviyatınızla da uyumlu olduğundan emin olun.

2021’in ortalarında özellikle 13 Mayıs 28 Temmuz bu yıl tadını çıkaracağınız şanslı alanları değerlendirdiniz. Şimdi, 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, şanslı Jüpiter’in burcunuza geri dönmesi sayesinde, tutku dolu planlarınızda bir kez daha kayda değer ilerlemeler kaydedebilir ve benlik anlayışınızı geliştirebilirsiniz. Daha da büyük, daha cesur, daha kendinden emin ve iyimser bir şekilde çıkacağınız bu yolda büyük gelişim ortaya çıkabilir.

Takviminizde 12 Nisan’ı da daire içine alın, çünkü bugün Jüpiter’in mistik Neptün ile burcunuzda buluştuğu ve kendisini hayal gücüyle tatmin edecek 12 yıllık rüya gibi bir döngüyü ve ruhsal büyümeyi başlattığı gündür. Bu nedenle, yaratıcı yönünüze dokunmak ya da kişisel iyileşmenizde veya büyümenizde ilerleme kaydetmek istiyor olsanız da, bu yıl sizin için uygun bir yıl. Etkileyici sonuçlar görmeye başlayacaksınız. Ayrıca Jüpiter para bölgenizden geçerken, hayal gücünüzü kullanmanın 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar finansal büyümeye nasıl yol açabileceğini anlayabilirsiniz.

Aynı zamanda, bu yıl çoğu içsel yaşamınızı etkileyen dört Merkür gerilemesi olacağından, en güçlü destek sistemlerinize güvenmek için bir noktaya değinmek isteyeceksiniz. Merkür, 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar maneviyat bölgenizden, 10 Mayıs’tan 2 Haziran’a kadar kendi evinizden ve 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar olan yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket eder ve tüm bu dönemler, en iyisini yapacağınız zamanlar olabilir. Dinlenmek, yeniden şarj olmak ve sizi sinsice geride tutabilecek duygusal yaraları yeniden gözden geçirmek en doğru seçenekler olacaktır. Bu içsel çalışmayı yapmak elbette kolay olmayacak, ancak faydaları bu yıl ve gelecekte hayatınızın her köşesinde hissedilecek.



Dr. Astrolog Şenay Devi
 
yıllık ft (9).jpg



Koç (21 Mart - 20 Nisan)

2022 YILINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2022’de sosyalliğinizi, popülerliğinizi ve yeteneklerinizi artırmaya var mısınız? Yeni ortamlara girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz bu ortamlardaki kişilerin destek ve yardımını alabilir, ideallerinizi gerçekleştirmek için yepyeni bir dünyaya giriş yapabilirsiniz. Bu sene para alanında gerçekleşecek tutulmalar büyük değişimlere gebe olacak.

Koç Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Uzun süredir kariyer hayatınızda kendinizi baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Bu sene sorumluluklarınızın azaldığını, işleri daha rahat bir akışta hâlledebildiğinizi fark edeceksiniz. Bazı Koç’lar bu yıl terfi, promosyon ve takdir alırken; başarıları herkes tarafından daha görünür hâle gelebilir. Kimileriniz de kendi işinizi kurmakla ilgili adımlar atabilirsiniz. Yıl içindeki tutulmalar para kaynaklarınızda büyük değişimler yaratacak. Yatırımlar, bütçe hesapları, farklı gelir kaynakları yaratma gündeminizde olacak.

Koç Burcu 2022 Aşk Hayatı

Yıl ortası aşk hayatınız alev alacak sevgili Koç'lar. Eylül ve ekim aylarında burcunuzda oluşacak yeni ay ve dolunay uzun süredir devam eden ilişkinizi resmiyete dökebilir. Yaz aylarında ise aşk hayatınız iyice hareketlenecek. Özellikle yalnız olan Koç burçları için şimdiden söyleyelim; temmuz, ağustos aylarında gözünüzü dört açın.

Koç Burcu 2022 Sağlık

Kendinizi çalışmaya fazla kaptırıp sağlık konularını ertelemeyin. Uzun süredir çocuk yapmak isteyen Koç'lar bu sene tedavilerinden olumlu sonuç alabilir. Özellikle kasım ayı civarı alt batınla ilgili konular gündemde olabilir. Bu gibi durumlarda bedeninizin sesine kulak verin. Aldığınız sinyalleri ihmal etmemeye özen gösterin.

Koç Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Kendinizi affetmeye, ruhunuzu keşfetmeye ve ilahi olana teslim olmaya hazırlanın. Bu yıl önceliğiniz
etrafınızdakilerin duygusal ihtiyaç ve istekleri olmalı. Hepimizin birbirimize bağlı olduğunu ve ayna görevi yaptığımızı unutmayın. Sadece ‘ben’ demek karma yaratmaya sebep olacağı için alma-verme dengenizi de korumaya çalışın.







Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

2022 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2022 yılı iş odaklı Boğa burçları için çok önemli ve bereketli bir yıl olacak gibi gözüküyor. Kariyer hayatınızda oldukça sorumluluk aldığınız; elinizi taşın altına koyduğunuz bir yıl. Üstelik geçen senelerde işinizle ilgili gerekli eğitimlerinizi alıp, planlarınızı da kafanızda oturttuğunuza göre, şimdi hareket zamanı. Bazı Boğa'lar bu sene evlilik kararı alabilir.

Boğa Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Kariyer alanındaki mesuliyetleriniz artabilir; yoğun çalışmalar yeni finans kapılarını açabilir. Başarı sağlamanın çok çalışmaktan geçtiği bu yılda, yaptığınız işler daha görünür olacak. Kalıcı ve güzel başarılara imza atıp geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Terfi, yükselme, başka bir işe veya pozisyona geçme, kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni girişimler yapmak ve aldığınız eğitimleri kariyerinizi geliştirme adına kullanmak için ideal zamandır. Önünüze birçok yeni iş fırsatı çıkabilir. İşinizi uluslararası platforma taşıyabilir ve daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Kariyer fırsatlarını müsrifçe kullanmamaya ve fazla riskli kararlar almamaya özen gösterin. Ortaklıklarınızda bilmediğiniz, sizden saklanan konuların gün yüzüne çıkması da bu yıl olası.

Boğa Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu yıl bazı Boğa'lar için evlilik çanları çalarken bazı Boğa'lar da sorunlu giden evliliklerini noktalama kararı alabilirler. Kıskançlıklar bu yıl ilişkilerinizin teması olabilir, gizli saklı kalmış konular açığa çıkabilir. Kalbi boş olan Boğa'ların aşk hayatları özellikle eylül ayında epey hareketli olacak gibi duruyor. Eylülün ikinci yarısında bir anda sıra dışı bir şekilde âşık olabilirler. Aşk hayatınızda adaletli olmaya, karma yaratmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu 2022 Sağlık

Bu sene tiroid kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kış aylarında farenjit ve geniz akıntıları olabilir. Özellikle mayıs ayı civarı kazalara dikkat edin. Yıl boyunca sağlık konuları fazlasıyla gündeminizde olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Boğa Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Pozitif düşünün. İyi bir ebeveyn olduğunuza ve bu konuda asla yetersiz olmadığınıza inanın. Başkalarının düşüncelerinden çok, ruhunuzun ne istediğine odaklanın. Eğer bulunduğunuz yerden mutsuzsanız, idealleriniz ve hedefiniz doğru değil demektir. Yönünüzü değiştirmeye cesaret edin.





İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

2022 YILINDA İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bu yıl, çok yönlü ikizlerin ufkunu açacak türden. Bol bol seminer ve çalışmalarda yer alabilir, online eğitimlere katılabilirsiniz. İnternet, sosyal medya, basın - yayın gibi alanlarda, kendinizi daha çok insana tanıtmak isteyeceğiniz ve bu anlamda da fırsat bulacağınız bir yıl sizi bekliyor.

İkizler Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Uzun süredir kariyer evinizde seyre çıkan Neptün’ün etkisi ile iş alanınızda tam olarak nasıl ilerlemek istediğinize net bir cevap bulamamış olabilirsiniz. Bu sene, bazı İkizler'in artık iş değiştirme vaktinin geldiğinin habercisi olacak. Özellikle tutulmaların da etkisiyle, iş yerinde arkanızdan dönen dolapları fark edebilir ve değişim yapabilirsiniz.

İkizler Burcu 2022 Aşk Hayatı

Kalbi boş İkizler sosyal platformlardan şanslarını deneyebilir. Bazılarınız da uzaktaki biriyle ilişki yaşamak isteyebilir. İlişkileriniz ciddi bir sınavdan geçebilir.

İkizler Burcu 2022 Sağlık

Bu yıla biraz bitkin başlayabilir, mental olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sene boyunca süre gelecek olan tutulmalar, özellikle sağlık alanına daha çok özen göstermeniz gerektiğini söylüyor. Aromaterapinin şifasını keşfederek yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Şimdiye kadar öğrendiğiniz her şeyi değerlendirin ve gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapın. Sizi yansıtmayanlara inanmayın. İdeallerinize giden yol meşakkatli olabilir. Hemen pes etmeyin.









Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)


2022 YILINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Aşk dolu bir yıla hazır olun! Kalbiniz boşsa tutkulu bir ilişki kapınızı çalacak. Hayatınızda biri varsa ilişkinizi yeniden alevlendireceksiniz. Bambaşka çevrelere girecek; bulunduğunuz ortamlarda göz dolduracaksınız. Özel bir yıl sizi bekliyor.

Yengeç Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Bu sene gelirlerle, ödemeleriniz arasında iyi bir denge kurmanız gerekebilir. Yatırım yapmak isteyebilir veya kredi, sponsor, hibe gibi arayışların peşine düşebilirsiniz. Varsa ortaklı işlerinizde bütçeyi artırmak için iş başa düşebilir ve daha fazla mesuliyet alabilirsiniz. Miras bekleyen Yengeç iseniz bu sene bu konuyla alakalı gelişmelerin olacağını garanti edebilirsiniz.

Yengeç Burcu 2022 Aşk Hayatı

Aşk hayatınız nisan ayında hareketlenebilir. Bu yıl yeni arkadaş ortamlarına girecek; hâlihazırdaki arkadaş çevrenizde yeni insanlarla tanışacaksınız.

Yengeç Burcu 2022 Sağlık

Bu sene mideyle ilgili sorunlara, sinir sistemi rahatsızlıklarına, zehirlenmelere, özellikle alkol tüketimine dikkat edin. Spor aktivitelerinde bedeninizi fazla zorlamayın.

Yengeç Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Eski kalıplardan arının. İlerlemenize engel tüm tutku ve takıntılarınızı geride bırakın. Böylece küllerinizden yeniden doğacaksınız. Sorunlarınızla yüzleşin. Bilinçaltınızın derinliklerine inip sizi tedirgin eden durumların kaynağını bulabilirsiniz. Geçmişe neden takılı kaldığınızı ya da neyi bırakamadığınızı keşfedin.







Aslan (22 Temmuz - 22 Ağustos)

2022 YILINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Evlilik çanları Aslan'lar için çalıyor bu yıl. Her alanda sorumluluk alma eğiliminde olsanız da aile fertleriyle ilgili sorumluluklar sizi biraz yorabilir. Evliliği yolunda gitmeyenler, bitirme kararı alacak olsa da uzun süredir stresle ve yoğun iş hayatıyla uğraşanlar için rahatlama zamanı.

Aslan Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Tutulmaların kariyer alanınızı etkileyeceği bu yıl, hayatınızdaki büyük değişimler gündeminizde olacak. İş değişikliği, terfi, iş kurma olabileceklerden sadece bazıları. Bazı Aslan'lar bu sene ortaklı bir işe de adım atmak isteyebilir. Yıl içeresinde oluşabilecek gerginliklere daha sakin ve dengeli bir şekilde yaklaşın.

Aslan Burcu 2022 Aşk Hayatı

Uzun süreli beraberliği olan Aslan'lar bu yıl yuva kurmak isteyebilir. Hızlı tüketilen aşklardan çok, ciddiyete dayalı bağlar kurmak, ilişkileri resmiyete taşımak gündeminizde. Kalbi boş olan Aslan'lar da yine ciddi ilişkilere adım atacak.

Aslan Burcu 2022 Sağlık

Uzun zamandır çözemediğiniz ya da geri plana attığınız tüm konular temmuz ayında çözülmek için tekrar önünüze gelebilir. Bu durum sizi depresif bir hâle sokabilir. Her yük size romatizma ve kemik ağrısı olarak geri dönebilir.

Aslan Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Bu yıl ilişkilerinizde objektif ve gerçekçi olmalısınız. Kendi korkularınızı, karşınızdaki kişiye yansıtmamalısınız. Bu yıl ilişkiler sınava tabi. Yalnızca temelleri sağlam atılmış olan ilişkiler sınavı geçecek. Kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın.







Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

2022 YILINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bu sene bolca çalışmaya, iş hayatının sorumluluklarını göğüslemeye hazır olun. Kendi sisteminizi oturtmak, iş alanınızda bazı düzenlemeler yapmak bu yıl size iyi gelecektir. Özel hayatınızda yaşadığınız çalkantılı durumlar geride kaldı. Kendinizden daha emin olduğunuz, hayatınızla ilgili daha fazla sorumluluk aldığınız bir yıl kapıda. Diyet ve egzersiz gibi olumlu alışkanlıklar oturtmak için ideal zamanlar.

Başak Burcu 2022 Kariyer Hayatı

İş yaşamında yoğun bir yıl sizi bekliyor sevgili Başak'lar. Çalışma hayatınızda sorumluluklar alacağınız için sistematik bir çalışma planı geliştirmek önem kazanacaktır. İş arayan bir Başak'sanız bu yıl beklediğiniz fırsat kapınızda. Günlük işlerle, çalışma hayatınız arasındaki dengeyi kurmanız, sorumlulukların altından kalkmanızı sağlayacak.

Başak Burcu 2022 Aşk Hayatı

2022 yılı aşk ilişkileri üzerinde olumlu etkilere sahip. 15 Şubat itibariyle yönetici gezegeni Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle yeni insanlarla, hatta ruh eşleriyle tanışabilirler. Değişimden ve yeni insanlardan kaçmayın. Evli olan Başak'lar, çocuklarına ya da kendi bireysel aktivitelerine dalıp eşlerini ihmal etmemeli. Aksi hâlde küçük çaplı bir serzenişle karşılaşabilirler.

Başak Burcu 2022 Sağlık

İş yaşamınızda yoğunluğun artması, sağlığınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Özellikle tansiyon ve dolaşım sistemi rahatsızlıklarına bu sene daha dikkat etmeniz gerekiyor. Fazla ayakta kalmaktan, topuklarda hassasiyet oluşabilir. Sağlıkla ilgili olan her işlemi mutlaka işin ehli kişilere yaptırmalısınız. Aksi hâlde kendinize maddi manevi zarar verebilirsiniz. Sindirim sistemiyle ilgili bir problem yaşamamanız adına, yeme içme alışkanlığınıza ve sağlıklı beslenmeye önem vermeniz gerekiyor.

Başak Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Sezgileriniz size yol gösteriyor. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerini de dikkate almayı unutmayın. Kendi problemlerinizi halletmeye çalışırken etrafınızdaki insanlara yük olmayın. Kendinizi acımasızca eleştirmeyi bırakın. Fazla ayrıntıda kaybolarak kendinizi tüketmeyin. Beslenme alışkanlıklarınızı düzenleyin, diyet ve egzersizi hayatınızdan eksik etmeyin. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinin. Evinizi boyamak için yaz aylarını fırsat bilin.







Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

2022 YILINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Sanatla iç içe olan Terazi burçları için bu yıl çok verimli olacak. Çünkü kendinizi sanat, hobi ve sporla; hatta biraz da aşkla ifade edebileceksiniz. Hobilerinizi gelire dönüştürmek için ideal bir yıl. Bazı sorumluluklar hayat enerjinizi aşağı çekiyor gibi hissettirse de size her bakımdan engel olan içsel blokajların farkına varmalısınız. Bu yıl aynı zamanda çocuklarınızla daha fazla zaman geçireceğinizi ve onlarla ilgilenerek, ihtiyaçlarını karşılamak durumunda olacağınızı gösteriyor.

Terazi Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Sevgili Terazi'ler, kış aylarında durgun seyreden kariyer hayatınız baharda kendini gece gündüz çalışmaya bırakacak. Bu yıl size hızlı bir şekilde para kazanabileceğinizi, işinizde düzen oturtabileceğinizi, terfi alabileceğinizi veya ek bir gelir kaynağı yaratacağınızı müjdeliyor. Bazı Terazi'ler için nafaka, miras gibi konular çözüme ulaşacak. Ortaklı kazançlar veya başkalarının kaynaklarından beklediğiniz paralarla ilgili de gelişmeler kapıda. Her bakımdan gelir-gider dengesini iyi kurmanız gereken bir yıl.

Terazi Burcu 2022 Aşk Hayatı

Aşka âşık Terazi'ler bu yıl kurduğunuz ilişkilerin doğası değişebilir ve daha geleceğe yönelik temkinli ilişkilerde kendinizi bulabilirsiniz. Hayatınıza yaşça büyük, özel insanlar girebilir ve evleneceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz. Lakin bu yıl sorumluluklarınız artacağından, eğlence ve romantizme çok da zaman ayıramayabilirsiniz. İlişkilerde maceradan çok güven arayışı içinde olacaksınız. Bazı ilişkiler çetin bir sınavdan geçecek. Fakat yılın ikinci yarısından sonra sınavı geçen ilişkiler çok daha güçlenecek.

Terazi Burcu 2022 Sağlık

Bedeninizdeki stresi azaltmak için düzenli beslenmeye ve uykunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ufak kazalara, yanıklara karşı tedbiri elden bırakmayın. Uzun zamandır çocuk sahibi olmak adına bir mücadeleniz varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Yetenekleriniz ve akılcı yaklaşımlarınız içinizdeki sizi daha kolay keşfetmenizi sağlayacak. Hobilerinizde profesyonelleşebilir, para kazanabilirsiniz. Sevilmediğinizi ya da takdir edilmediğinizi sanıp negatif düşüncelere kapılmayın. Bu sizi yıpratabilir.







Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

2022 YILINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kemerlerinizi bağlayın çünkü hayatınız bu yıl radikal bir değişime uğrayacak. Burcunuzda gerçekleşecek tutulmaların da etkisiyle ani bir şekilde evlenebilir veya yürümeyen ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Ait olma ve kök salma içgüdüsü sizi taşınmaya, yuva kurmaya veya genel olarak yaşam koşullarınızı değiştirmeye doğru itebilir. Aile fertlerinin sorumluluğunu almak, onlarla ilgilenmek de bu yılın konuları arasında.

Akrep Burcu 2022 Kariyer Hayatı

2022 Akreplere önemli değişiklikler getirecek. Bazı Akrepler kendi işlerini kuracak veya ortaklı bir işe adım atacaklar. Bazıları ise fon birikimleriyle ilgilenecek. Primler, ikramiyeler, eski borçların iadesi gibi konular gündeme gelebilir. Yılın ilk yarısında iş hayatınız biraz daha stresli bir hâl alsa da ikinci yarısında rüzgârı arkanıza alacaksınız. Bazı Akrepler terfi alabilir, kariyerlerinde hızlıca ilerleyebilir.

Akrep Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu sene daha anlamlı ve derin ilişkiler kurma isteği içinde olacaksınız. Yeni tanıştığınız insanlar size geçmişten gelen duyguları hatırlatabilir. Senenin ilk yarısında romantik hayatınız oldukça aktif ve sıra dışı olacak. Evli olan Akreplerin ilişkilerinde karşılıklı anlayış olduğu sürece uyum hüküm sürecek. Evlenme ve boşanma konuları bütün bir yıl siz sevgili Akreplerin gündeminde olacak.

Akrep Burcu 2022 Sağlık

2022'nin başlarında alerjik reaksiyonlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden bağışıklık sisteminize dikkat edin. Bu yıl bol spor yapmanızda ve daha sık temiz havaya çıkmanızda fayda var. Ek olarak; stres kaynaklı baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Bunlarla daha kolay mücadele edebilmeniz için varsa kötü alışkanlıklarınızdan hızlıca vazgeçmelisiniz.

Akrep Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Hayatınızda olacak değişimler sabit nitelikteki siz Akrepleri korkutabilir. Fakat akışta kalıp hayatın size sunduklarını sevgiyle kabul edin. Belki hayal ettiğiniz veya içinde bulunduğunuz yaşam, sandığınız kadar ideal değildir. Size hizmet etmeyen her türlü yaşam koşulu bu yıl kendiliğinden değişecek; direnmeyin.







Yay (23 Kasım - 22 Aralık)

2022 YILINDA YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Uzun bir süredir parayla ilgili konularda biraz kısıtlanma yaşadınız. Belki yatırım yaptınız belki de daha kontrollü harcama için kemerleri sıktınız. Bu yıl geleceğe yönelik planlar yaparken gerçekten sizin yaranınıza olan konulara yönlenmenizde fayda var. Fikirlerinize daha çok derinlik katıp iletişim gücünüzü biraz kuvvetlendirmeniz gerekiyor. Kendinizi ifade etmenin farklı yollarını bulabileceğiniz bu yıl çevrenizdekilerin ve yakın akrabalarınızın da rolü büyük olacak. Bu yıl, her zaman olduğu gibi çabuk kararlar almak yerine, her bilgiyi ciddi bir analizden geçirmeniz gerektiğini hatırlatıyor size. Düşünüp, karar vermenizde fayda var.

Yay Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Bu sene ani ve düşünmeden karar almamaya özen gösterin. İş hayatınızda çok fazla risk almaktan kaçının. Beklenmedik bir şekilde çalışma ortamınız değişebilir veya birlikte çalıştığınız ekip arkadaşlarınızda değişim söz konusu olabilir. Şubat ayında yapacağınız spekülatif kazançlara ve yatırımlara son derece dikkat etmelisiniz. Yeni projelere imza atabilirsiniz.

Yay Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu yıl içinde yaşayacağınız duygu fırtınasına hazır olun. Yeni tanışacağınız kişilerle güzel ve eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Yalnız maceracı yapınız ve hiç hesap yapmadan giriştiğiniz tüm aşk ilişkileriniz başınızı oldukça ağrıtabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da oldukça açık olabileceğiniz bir yıl. Önlemlerinizi mutlaka alın.

Yay Burcu 2022 Sağlık

Bu sene sağlık kontrollerinizi sakın ihmal etmeyin. Kayak, paraşüt gibi ekstrem sporlar yapmak sizin için riskli olabilir. Kış aylarında bazı Yaylar ağır grip geçirebilir. Bunun için bağışıklık sisteminize ve düzenli beslenmenize dikkat etmelisiniz. Tiroit, farenjit ve boğaz yolu hastalıklarına karşı dikkatli olun; kendinizi korumaya özen gösterin.

Yay Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Düşüncelerinizde asla karamsar olmayın. Hayatınızda başarısızlık bile olsa bunu bir hayat deneyimi olarak algılayın ve yolunuza devam edin. Barınaklara yardım etmek ve evcil hayvanlarla ilgilenmek bu sene ruhunuza fazlasıyla iyi gelecek.









Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

2022 YILINDA OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Uzun süredir baskı altında olan Oğlakların rahat nefes alma zamanı. Zor zamanları geride bırakacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenecek. Bazılarınız ebeveyn olmak için adım atmak isteyecek.

Oğlak Burcu 2022 Kariyer Hayatı

İş yerinde akıllıca planlar yapmanız gerekebilir. İş arkadaşlarınız profesyonelliğinizin sorgulanmasına sebep olabilir. Fakat kararlı tavrınızla bu durumun üstesinden geleceksiniz. Yatırım kararları alabilirsiniz. İyi bir iş bulmanıza yardımcı olacak bir eğitim alabilirsiniz. Radarlarınızı açık tutun.

Oğlak Burcu 2022 Aşk Hayatı

2022'de yalnız olanlar, ruh eşleriyle tanışacak. İlişkiler hızla ve güzel bir şekilde gelişecek. Evli ve ilişkisi olan Oğlak'lar, rutin giden aşk hayatlarını canlandırmak için adımlar atabilir; ilişkilerini yeniden alevlendirebilir.

Oğlak Burcu 2022 Sağlık

İş ve kariyer hayatınızda yaşayacağınız stresli durumlar baş ağrılarına sebep olabilir. 2022’de kilonuzu dengede tutmak için spor yapın. Aile fertlerinden birinin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Yılın ikinci yarısında akciğerler, bronşlar, omuzlar ve kireçlenmeler bakımından risk altında olabilirsiniz.

Oğlak Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Güvensizlik duygusunun sizi saldırganlaştırmasına asla izin vermeyin. Para ve iş konusundaki kaygılarınızı kafanızdan hemen atın. Siz çok değerlisiniz. Aksini düşündüren tüm olay ve kişilerden uzak durmanız sizin için iyi olacak.





Kova (21 Ocak - 19 Şubat)

2022 YILINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Hayatınızda düzen kurmak isteyeceksiniz. Bu sene olgunlaşma ve hayatınızdaki gerçeklerle yüzleşme zamanı. 2022, maddi refah, planlı hedeflere ulaşma, ikili ilişkilerde uyum vadediyor. Ev değiştirmek isteyenler bu yıl başka bir şehre, eve, ofise veya işe geçebilir.

Kova Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Bu yıl sizi ilginç projeler, kârlı teklifler bekliyor. Bu sene büyük sorumluluklar alacak, elinizi taşın altına koyacaksınız. Fakat bu durum sizde baskı ve stres yaratabilir. Yetkin olduğunuz konuda etrafınızdaki insanlarla tecrübelerinizi paylaşın.

Kova Burcu 2022 Aşk Hayatı

2022 yeni insanlar, tutku, romantizm ve uzun vadeli bir ilişki vadediyor. Evlenmeyi düşünen bazı Kova burçları için bu yıl biçilmiş kaftan. Kasım ayında cinsel yolla bulaşan tüm hastalıklara çok dikkat edin. Güvenli cinsel hayat için önlemlerinizi alın.

Kova Burcu 2022 Sağlık

Bu yıl istemsizce kilo verebilirsiniz. Sene içerisinde aldığınız sorumlulukların stresi sağlığınızı etkileyebilir. Bedeninizin sinyallerine kulak verip rutin kontrollerinizi mutlaka yaptırın. Bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir almakta fayda var.

Kova Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Benliğinize güvenmeyi öğrenin. Acele etmeyin, bırakın içgüdüleriniz size rehberlik etsin. Kendinizden emin olmayabilir ve ne yapacağınız konusunda kafanız karışabilir. Kendinize karşı dürüst olun ve korkularınızın arkasına saklanmayın. Gerekli değişiklikleri yapın.









Balık (20 Şubat - 20 Mart)

2022 YILINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Hayatınızın eski kalıplarının yıkıldığını unutmayın. Eğer bu yıl, gelecek fırsatlarını doğru ve dengeli bir şekilde kullanırsanız, yılın en şanslı burcu siz olabilirsiniz. Hayalcilik, tatminsizlik, maymun iştahlılık bu yıl sizin test alanınız.

Balık Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Burcunuzdaki Jüpiter ve Neptün, tüm yıl sizi ciddi finansal risk almak konusunda yüreklendirse de dikkatli olmalısınız. Önünüze gelen tüm belgeleri, titizlikle incelemeniz gerekir. Bu yıl riskli kazançlar, borsa, şans oyunu, bitcoin gibi alanlardan uzak durun. Aile gelirlerine de dikkat edin.

Balık Burcu 2022 Aşk Hayatı

Yılın ikinci yarısı burcunuzdaki gezegenlerin etkisiyle, ilişkilerdeki tatmin duygusunu yitirebilirsiniz. Bu durum hata yapmanıza, partnerinizi kendinizden uzaklaştırmanıza neden olabilir. Eylül ayında burcunuzda gerçekleşecek dolunayla birlikte bazılarınızın ilişkisi sonlanabilir. Çatışmaların şiddetlenmemesi için iletişim tavrınıza dikkat edin. Tahammülsüzlük bu dönemde baş gösterebilir.

Balık Burcu 2022 Sağlık

Bu yıl kronik rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu yıl kilo almaya çok müsaitsiniz. Zihninizi boşaltmak için yoga, meditasyon, nefes çalışmaları yapın.

Balık Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Beklentilerinizden uzaklaşın ve kendinizi keşfedin. Geçmişteki davranış tarzınızı bırakın ve gelecek için yeni değerler, idealler bulun. Müzik ve sanat ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olacak.




Astro Venus Academy
Ahumelek Şensal
Begüm Ergüner
Gülşah Çehreli
 
X