2022 Eylül ayı burç yorumları

Sevgili koç burcu, Eylül ayına mutluluk ve şansla birlikte giriyorsun. Bu öyle güzel bir mutluluk ki mucize gibi seni sarıp sarmalıyor. Her şeyi tek başına yapmak zorunda değilsin bazen bir ekip işinde daha çok parıldayabilirsin. Yakında büyük bir projeye, anlaşmaya ya da sözleşmeye adım atabilirsin. Senin ışıltına ayna olacak kişiler yani sana iyi gelecek kişiler çok yakında hayatına girecek. Epeydir kafana takılan bazı konularla ilgili Eylül ayının ortasında bir toplantı ya da iki kişi arasında geçen bir konuşma ile sana iyi gelecek birçok gerçeği öğrenebilirsin. İlahi bir fırsat var, senin için küs olduğun kişiyle bir barışma yakın zamanda gerçekleşebilir. Yeşilin enerjisi sana çok iyi gelecek, bu nedenle doğaya açılmalı ve hayvanlara yardım etmelisin. Bu sayede alma verme dengeni koruyabilirsin ve Eylül ayının sonuna doğru maddi kazançların gelmesiyle birlikte de rahatlamayı hissedersin. Kendine çok yükleniyorsun artık biraz da hayatı oyun gibi görebilmelisin. Şimdiden dans etmeye başlayabilirsin çünkü Eylül ayı senin için mucizelerle dolu. Sezgilerine güven koç burcu, olumlu titreşimler alıyorsun. Unutma ki sen bir lider burçsun. Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol dene çünkü gücünü toplamak için içsel gözlem yapman gerekli. Bunun için geçmiş anılarından temizlen ve duygularının, ruhunun, zihninin ve bedeninin şifalanmasına izin ver. Bunu güzel olumlama cümleleri kullanarak yapabilirsin: Sağlıklıyım, huzurluyum, sağduyuluyum, güvendeyim!

Sevgili boğa burcu,
Eylül başında iş ya da aşkla ilgili haberler geliyor olabilir. Bu haberler bazen insanı şok eden türden olsa da hayata bakış açını değiştirmeyi öğretebilir. İşte böyle bir haber sana doğru geliyor diyebiliriz. Her ne iş yapıyorsan dişil enerjilerden gelen büyük bir destek ve yardımla birlikte yaptığın o işte kademe atlayacaksın ya da ustalaşacaksın. Öyle ki bu sayede başkalarına eğitim bile verebilirsin. İşte bu durumda alma verme dengesine dikkat etmelisin. Bu ay senin için birçok yeni gelişme yaşanabilir. Buna basit bir örnek vermek gerekirse bebek isteyen boğa borçlarımız var ise bunun müjdesini de alabilirler. Son zamanlarda anılar senin kafanı çok kurcalıyor anılarla ilgili çözemediğin sorunlar olabilir bunları da en kısa zamanda çözeceksin. Bunu yapmak için anda yaşa ve şimdinin keyfini çıkar lütfen. Eylül ayı ortasından itibaren bazen seni kıskananlar yahut da çekemeyenlerin olumsuz enerjilerine maruz kalabilirsin. Kontrolsüz enerjiler ve olumsuz enerjilerle karşılaştığında Kendini korumak için hemen o alanı terk etmelisin. Çok geçmeden Eylül sonunda seni sonsuz bir başarı ve mutluluk bekliyor. Bu sayede Eylülün başında aldığın şok haber veya Eylül boyunca yaşadığın kaosun hepsi birden dağılıyor, yerini büyük bir başarı ve takdire bırakıyor. Eylül ayı içinde aslında para akışında da bir artış olacak ama şunu unutma ki kazanmak için çalışmalısın. İhtiyacın olan para ve iş olanakları sana gelecektir. Bunun için evrene olumlama yaparak mesaj verebilirsin. İşte sana Eylül ayı boyunca söyleyebileceğin güzel bir olumlama: Para bana bolluk ve bereketiyle akıyor, parayı seviyorum, para bana akarak ve kolaylıkla geliyor!

Sevgili ikizler burcu,
Eylül ayında alma verme dengeni kurman gerekiyor. Kazandığının bir miktarını da vermek zorundasın çünkü evrenin her zaman bir dengeye ihtiyacı var. Çok büyük bir güç kazanıyorsun fakat karmandaki olumsuzlukları reddetmelisin, sen sanki reddetmek yerine onları düşünerek hep kendini aşağı çekiyorsun bu da kötü enerjilerin seni bloke etmesine izin veriyorsun. Geçmişinle vedalaşma zamanın çoktan geldi. Ayrıca bir başkasına güven vermen gerekebilir, bunu güven telkini şeklinde yapabilirsin ve bu durum güven alma verme dengesi açısından da çok çok önemlidir. Bu ay boğa, başak, oğlak yani toprak gruplarından çok güzel ve paralı teklifler var. Bir başka bakış açısıyla toprak grubu arkadaşlarına da içtenlikle güvenebilirsin onlarla iş ve aşk anlamında güzel enerjiler deneyimleyebilirsin. Eylül ayı sonuna doğru çoktandır beklediğin mutlu bir son geliyor onun için sana güzel bir olumlama veriyorum Eylül ayı boyunca yapabilirsin: Yaratıcı gücün rehberliğinde umduğum gibi zengin ve sağlıklı bir hayatı kendime çekiyorum hayallerim sırasıyla gerçekleşiyor!

Sevgili yengeç burcu
bu ay sabırlı olmalısın çünkü çok güzel bir fırsat geliyor ama sen oldurmaya sakın çalışma çünkü bu fırsat kendiliğinden oluşmak zorunda. Zamanın senin için çok önemli çünkü paranın satın alamayacağı tek şey zaman, bu sebeple onu boşa harcamamalısın. Hem işine hem ailene hem aşkına ve hem de kendine eşit vakit ayırmalısın. Unutmamalısın ki tüm yaraların en etkili ilacı zamandır. Çok büyük bir şans Eylül ortasında seni buluyor. İlahi yardımla birlikte deniz, göl, akarsu kenarlarına gittiğin takdirde sana çok iyi bir enerji gelebilir. Aynı zamanda bu ay belki flörtünle ya da aşkınla önemli bir buluşma yaşayabilirsin. Eylül’ün yarısından sonra mutlu bir son geliyor senin için. Güneş gibi parlıyorsun, mucizevi durumlar ortaya çıkıyor hatta umut ettiğin ne varsa da olmaya başlıyor. Lütfen kendine vakit ayır ve güneşin sıcak pozitif enerjisini kabul et. Şimdi güneşi selamla ve “Güneşin hayat veren pozitif güçlerini mutlulukla kabul ediyorum” de.

Sevgili aslan burcu
Eylül ayı başında mantıklı bir karar vermen gerekiyor. Sıkıntılı durumlar içinde kaldığında sana mantığın doğru yolu gösterecektir. Unutma ki bazen geriye gitmek bile hareket etmek demektir. Maddi ve manevi sıkıntıların bu ay çözüm bulacaktır. Eylül ayı ortasında çok güzel ve gerçekçi rüyalar göreceksin. Rüyaların kalitesi sana haber gönderiyor aynı zamanda bir canlılık veriyor ve kara bulutların dağılmasını sağlıyor. Eylül ayının 20 sinden sonra net aydınlık bir havaya kavuşuyorsun. Artık senin için sanki şafak vakti gelmiş. Geceden sonra gelen gündüzün doğuşunu kutluyorsun çünkü büyük bir güç kazanıyorsun. İlahi yardımla birlikte evrenin dört elementi seninle bunlar hava, ateş, su ve toprak. Bunu daha da pekiştirmek için sonsuzluk işareti olan bir kolye takabilirsin. Sevgili aslan burcu bolluk ve bereket de bu ay seninle oluyor. Uzun zamandır ertelediğin meditasyon için zaman ayırmalısın çünkü meditasyonlar ve dualarla birlikte çok daha rahatlayacaksın. Unutmadan söyleyeyim aşkta ve işte pozitif haberler çok yakında geliyor bu yüzden iyimserliğini ve umudunu asla yitirmemelisin. Eylül ayı boyunca şu olumlamaları söyleyebilirsin: Beklediğim bütün haberler pozitif benim ve bütünün hayrına olacak şekilde geliyor, kabul ediyor ve yaratıcı güce teşekkür ediyorum.

Sevgili başak burcu
Eylül ayı içinde adalet seninle oluyor. Unutma ki adalette zaman aşımı yoktur ve herkes için eşit işleyecektir. Eylül ayı ortasına doğru küs olduğun kişilerle bir barış görüyorum, bu daha çok barış anlaşması gibi olabilir. Çok şanslısın çünkü evren sana yeteri kadar her şeyi vermiş fakat bazen bunun farkına varamıyorsun. Lütfen arkana dön ve bunları gör çünkü bakmak ile görmek arasında çok fark var. Sana iyi gelecek nefes egzersizleri yapmalısın, eğer gerekiyorsa bir uzmana başvur. Unutma sağlık ile huzur senin hayat felsefen olmalı. “Sen değerlisin ve sen varsan diğer insanlar vardır.” mottosunu benimsemek sana iyi gelecek. Eylül sonlarına doğru hedef ve sorumlulukların artabilir bu durum sana hedeflerinden uzaklaşmış gibi hissettirebilir. Hatta Neptün’ün sesli perdesi üzerine inmiş gibi hissedebilirsin, bu hisleri hafifletmek için sana çok güzel bir olumlama veriyorum, lütfen bunu tekrar et: Evrenin eşsiz gücü bana akıyor, başarılı ve doyumlu bir hayatı yaratmak üzere bana gerekli olan bütün unsurlar hayatıma geliyor, bu sayede gücümü her daim ben kontrol ediyorum! Ayın döngüleri bu ay seni biraz daha fazla etkileyebilir, lütfen bu durumun geçici olduğunu unutma. Hayat seni değişime zorluyor olabilir ve bazen değişmek sana iyi gelebilir. Unutma değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.

Sevgili terazi burcu
Eylül ayı içinde öncelikle kariyerinde kendine hedefler koymalısın. Kariyer ve statü sahibi olmak için çabalamalısın. Unutma ki kader çabayı sever. Ayrıca husumetli olduğun ya da küs olduğun kişilerle barış ilanını artık yapmalısın çünkü ancak iyi niyet ve sevgi enerjisiyle birlikte mükemmel başarı mümkündür. Hakkın olanı alıyorsun çünkü ilahi adaletten asla kaçış olmaz. Daha öncelerde aleyhine alınan kararlar olabilir ama sen asla pes etmemelisin, bu sayede umut ettiğin şeyler birer birer gerçekleşiyor. Dikkatli olmalısın çünkü Eylül ayı ortasında kırılma yaşayabilirsin, hangi konuda olduğunu özellikle de kırılma noktası seni kopma noktasına doğru sürüklediğinde öğreneceksin. Yani bir başka deyişle hangi konuda kırılma olacağını ancak bu kırılma yaşandıktan sonra fark edebileceksin. Bu kırılmadan sonra senin önüne iki yol çıkacak, ya kabullenirsin ya da mücadele edersin. Mücadele etmeye değer mi diye de ayrıca düşünmelisin. Unutma ki hayatta birden fazla ruh eşi bulabilirsin. Bir yerlerde seni arayan ruh eşin için davetiye çıkarmalısın yani spiritüel çalışmalar ve enerji gönderimi yapmalısın, evren sesini muhakkak duyacaktır. Ayrıca ayrıldığın ruh eşine teşekkür edip uğurlamayı da unutmamalısın. Zorlu durumlar içinde kaldığında mucizeler yaşayacaksın. Eylül ayı senin için çok güzel bir ay olacak. Sen imparator olabilecek kabiliyette bir insansın ve içsel yolculuğuna devam etmelisin. Bu içsel yolculuğunda kendine bazı sorular sorman gerekiyor, bunların cevaplarını içinden geldiği gibi cevaplarsan bu cevaplar seni en doğru şekilde yönlendirecektir. Eylül ayı için sana harika bir olumlama veriyorum: Olumsuz sürprizlerle karşılaştığımda cesaret ve tavrım sayesinde zarar görmeden kaldığım yerden yoluma devam ediyorum! Sık sık tekrar etmeyi ihmal etme

Sevgili akrep burcu
Eylül ayına girerken geçmiş ve anıları da arkanda bırakmalısın çünkü anlaşılan geçmişte seninle beraber Eylül ayına adım atacak gibi görünüyor. Bunun için çok büyük bir güç ve efor sarf edebilirsin fakat önüne bakmaya ve andaki mutlulukları yaşamaya alışmalısın. Sevgili akrep burcu Eylül ayı ortasında ruhen ve bedenen en önemlisi de zihnen kendini özgür hissetmelisin. Zihnin hala özgürlüğü reddediyor ama sen kimseye bağımlı değilsin, cesaretli ol çünkü cesaretin olduğu yerde özgürlük vardır. Kariyerinde bir ilerleme ve statü sahibi olmak için çabaların var. Unutma ki kader çabayı sever. Ayrıca adalette hakkın olanı alacaksın, ilahi adaletten kaçış olmaz. Senin lehine alınan kararlar varsa sakın pes etme umut ettiğin her şey Eylül ayı içinde gerçekleşiyor. Eylül ayı içinde bazı insanlar tarafından aşırı kıskanılabilirsin. Ayrıca senin kıskandığın veya takıldığın her ne varsa ise senden uzaklaşır, bunu unutma, lütfen enerjini rahat ve temiz tut, senden yayılan sevgi yine sana gelsin. Sabretmen gereken bir döneme girmişsin, özellikle Eylül ayının son haftasında sabırlı olman gerekiyor. Bu herhangi bir konuda olabilir, bu gecikmelere ve tahriklere rağmen nasılsa sen kazanacaksın, bunu bil ve sevgide kal. Bilinçaltın rüyalar ve hayaller yoluyla sana haberler gönderecek. Bu haberler senin hayatın için önemli olacak. Sana verilen kısıtlı bir zaman var ise onu çok güzel kullanmalısın, bu sayede sağlık ve mutluluk sana geliyor Eylül ayı sonunda bir durum daha var. Bu durum zenginlik müjdecisi! İhtiyacın olan bolluk ve zenginlik sana geliyor, bunun nasıl olacağına takılma ve şu olumlamayı sıkça yap: Bolluk ve bereket bana akarak geliyor, hayatımın her alanında maddi, manevi zenginliği kabul ediyorum!

Sevgili yay burcu,
Eylül ayına kafa karışıklıklarıyla giriyorsun ama aynı zamanda da paranın satın alamayacağı tek olgu olan zamanını da boşuna harcamamalısın. Artık ertelemeleri bırakıp işine, ailene, aşkına ya da kendine eşit vakit ayırmalısın. Ayrıca üzüldüğün bir durum varsa da tüm yaraların ilacı zamandır, bunu unutma. Auranı temizlemen gerekiyor, evrenin yasasına aykırı enerjiler seni zapt etmiş olabilir örneğin nazar gibi. İşte bunlar için dualar edebilirsin, meditasyon ve yoga yapabilirsin. Yakın zamanda auran bir bebeğin saflığına kavuşuyor. İçsel yolculukların Eylül ayında da devam edecek. Cevabını aradığın soruları kendine sormalısın, içsel yolculuğun uzun bir yolculuk olduğunu unutma. Bu ay sonuna evrenin doğru mesajları sana yoğun olarak gelecek, bu mesajlar için bir dilek dile evrenden ve 7 gün içinde sana varacak mesajı bekle. Olağanüstü sayılar, rehber hayvanlar veya renkler gördüğün zaman bil ki evren senden yana demektir. Eylül ayında ne kadar paylaşımcı olursan evren de sana o kadar bolluğunu getiriyor. Şimdi sana güzel bir olumlama veriyorum: Bana verilen kısıtlı zamanı çok iyi kullanıyorum, bu sayede sağlık barajı bana akarak geliyor ve zamandaki mutluluklarımı şimdiye alıyorum!

Sevgili oğlak burcu,
Eylül ayında acil karar vermen gerekiyor. Eylül ayına adım attığımız ilk haftada kararsızlık yaşayabilirsin bu kararsızlık senin zaman, para olanaklarını, şanslarını belki de aşkını kaybetmene bile sebep olabilir. Lütfen kararlarını en doğru şekilde ver bunun için ilk verilen karar doğru karardır mottosunu da benimseyebilirsin. Aşkta veya bulunduğun herhangi bir ortamda soğukluk görürsen eğer unutma ki sana yansıyan enerji nasılsa çevreye de öyle bir enerji yansıtıyorsundur. Auranı temiz ve dinamik tutmalısın. Eylül ayı içinde herhangi bir zamanda empati yapman gerekebilir. Karşındaki insanın yaşadıklarına merhametle bak çünkü o kişinin yerine sen de olabilirsin. Çok güzel haberler alıyorsun aşk, iş, sosyal hayat zirve yapmış durumda fakat kendi kendinle ilgili çözemediğin bir durumun var. Bu durumla alakalı da bunalım yaşıyor olabilirsin. Artık geleceğine odaklan gizemli bir şeyler avuçlarına geliyor eylül ayında bence aynı zamanda başkaları sana sırrını verdiyse onları da gizli tutmalısın. Kendine daha çok vakit harcaman gerekiyor. Daha çok eğlenmeli ve ruhunun sesini dinlemelisin. Sana güzel bir olumlama örneği veriyorum: Kararlarımı doğru şekilde veriyor hayat yolunda bilinçli olarak neşe, mutluluk ve zenginlikle ilerliyorum!

Sevgili kova burcu,
Eylül ayında haber okları senin için geliyor. Aşkta ve işte pozitif haberler geliyor, iyimserlik ve umudunu kesinlikle yitirme çünkü olumlu titreşimler alıyorsun. Haber okları ardı ardına sana geliyor. Eylül ayı başında eğer yalanlarla karşılaşırsan şaşırma. Bu yalanlar sosyal medya ya da insanlardan kaynaklı sana negatif bir enerji verebilir. İşte buna karşı gardını almalısın. Lütfen herkese güvenmeden önce iki kere düşün. Bu ara problemlerin var ise sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi tüm sorunların çözülüyor. Çünkü enerjiler tıkandığı zaman evren çözümü kendiliğinden yapar. Zaten sen çok fazla çabalıyorsun fakat bazen kaderin rüzgarına kendini bırakman gereklidir. Eylül ayında büyük bir değişiklik yaşayabilirsin. Bu değişikliğe direnirsen üzüleceksin çünkü değişim doğanın en temel kuralıdır. Ruh eşin sana geliyor, eğer bir ruh eşin yoksa onun için davetiye çıkarmalısın evrenden istemelisin, eski ruh eşine ise teşekkür edip doğrulamalısın, ama eğer bir ruh eşin var ise yine onu hayatına davet etmelisin. Eylül ayı için iki farklı olumlama yapabilirsin: “Ruh eşimle aşk, sadakat, güven ve huzur dolu bir ilişki yaşıyorum!” ya da “İşimde terfiler alıyor yükseliyorum. Bu sayede mucize iş kapıları bana açılıyor gayretimle birlikte sevgide kalarak istediğim mükemmel olanaklar bana geliyor.!” diyebilirsin

Sevgili balık burcu
, eylül ayı başında yurtiçi ve yurtdışı seyahatlere çıkabilirsin ya da herhangi bir ilişkin varsa kendi yoluna gitmeyi düşünebilirsin. Fakat bunların hepsi için bir yol haritası belirlemen gerekiyor. Yeni enerjiler sana daima mutluluk getiriyor. Çıktığın bütün yolculuklarda sağduyulu ve güvenli olmalısın. Çok şanslısın, evren Eylül ayı içinde sana bolca mesaj veriyor. Bunları artık görmen gerekli, evren sana gelecek hayatının ne kadar düzenli ve güzel olabileceği hakkında bilgiler sunuyor. Olağanüstü bir olay, sayılar, rehber hayvanlar ve renkler odağında herhangi bir enerji görürsen bil ki evren senden yana demektir. Zamanını iyi kullanmalısın! İşine, ailene, aşkına ve kendine zamanını eşit ayırmalısın. Ayrıca unutamadığın bir olay var ise tüm yaraların ilacı olan zaman ona da iyi gelecektir. Eylül ayı ortasından itibaren biraz canın sıkılıyor fakat can sıkıcı olaylar başına geldiğinde lütfen bunun geçici olduğunu düşün ve en fazla 12 saat içinde karanlıkların açılmaya başlayacağını hayal et. Sevgide kal çünkü bütün sıkıntıların ilahi yardımla birlikte gidiyor. Canın sıkıldığında kendine vakit ayır. Adaletten yana sıkıntın var ve ilahi adaletin sana gelmesini istiyorsun. İsteklerin gerçekleşmeye çok yakın bunların hepsi Eylül ayı içinde vereceğin kararlarla birlikte gündeme gelip çözülüyor. Sakın pes etme, umut ettiklerin gerçekleşiyor. Güneş gibi parlıyorsun, sanat ile uğraşan balıklar var ise bu ay şan, şöhret, üne kavuşuyor. Eğer herhangi bir meslekle ilgili kariyer isteğin var ise kariyerde yükselme, mutluluk, kutlama var. Sana Eylül ayın için bir olumlama verebilirim: Evrenin doğal akışı içinde mucize durumlar olay ve kişiler kendiliğinden bana geliyor, o da bana zenginlik ve aşk getiriyor!

kaynak: burcyorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…