- 20 Ekim 2020
- 626
- 554
- 21
- Konu Sahibi Seguguse35
Bende başlamak istiyorum ama elimde hiçbir kaynak kitabı yokHayir, baslamadim. Basliycam
Bende başlamak istiyorum ama elimde hiçbir kaynak kitabı yokHayir, baslamadim. Basliycam
Bende çok uğraştım sayılmaz aslında ama çarpım tablosunu dahi ezbere bilmiyorumLisedende Muhesebe cikisliyimbenimde matematikle hic alakam yok.. hic ugrasmadimda gerci.. bi ugrasip bakacagim
Benim hocami oneririm.. videolu destek kitaplarinida alirsaniz baya isinizi gorur..Bende başlamak istiyorum ama elimde hiçbir kaynak kitabı yok
Öner bakalımBenim hocami oneririm.. videolu destek kitaplarinida alirsaniz baya isinizi gorur..
Bu arada kaç yaşındasınız ?Benim hocami oneririm.. videolu destek kitaplarinida alirsaniz baya isinizi gorur..
22 sizBu arada kaç yaşındasınız ?
12 yaşından beri kk üyesi misiniz yani22 siz
sen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?12 yaşından beri kk üyesi misiniz yani
Neden bu kadar sert çıkıştınız anlayamadım katılım tarihinizde 2012 yazıyor o yüzden sordumsen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?
Neden bu kadar sert çıkıştınız ? Yanlış hesaplamış olamaz mıyımsen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?
Katılım tarihiniz 2012 olunca şaşırdım sadecesen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?
Benim çevremdekiler başlamak için erken olduğunu söylüyorÜstümdeki ölü toprağını atabilirsen bende başlayacağım inşallah![]()