Sürekli uyuyorum yataktan hiç çıkmıyorum ve iştahsızımMerhaba kizlaaaar2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm
Yoo niye komik olsun Rabbim içine verdiyseMerhaba, bugün yumurtlama günüm, komik ama inanıyorum Nisan annesi olacağım
Bende tık yok hic bir belirti doktor hamilesin demese hala inanmayacağımSürekli uyuyorum yataktan hiç çıkmıyorum ve iştahsızım
Çok şanlısınBende tık yok hic bir belirti doktor hamilesin demese hala inanmayacağım
Ben de öyle. Her sabah bulantı, belirtiler ne zaman başlayacak diye güne başlıyorum ve sonuç tık yok. :)Bende tık yok hic bir belirti doktor hamilesin demese hala inanmayacağım
Merhaba bende yeni öğrendim 2. Hamileliğin sürprizMerhaba kizlaaaar2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm
Merhabaaaa bende 5 haftalığım ara ara olan karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım dışında iyiyim haftaya bebişimi göreceğimmmm nasipseMerhaba kizlaaaar2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm
Benim bunda sanki bulantilarim daha az olacak gibi ama hayirlisi.gerci bu haftalardan sonra yogun oluyordu ama insallah boyle gecer.Ben onceki kizimda cok kustum aksamlari.icim disima cikiyordu.Merhaba kizlaaaar2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm
Merhaba bende 5 haftalığımm karın ağrısı var ara sıra gelen ve yine ara sıra yoklayan mide bulantısıMerhaba kizlaaaar2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm
Merhaba göğüs ağrılarınz ara ara mı oluyor acaba benim de bazen var hassasiyet bazen gidiyor korkuyorumMerhabaaaa bende 5 haftalığım ara ara olan karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım dışında iyiyim haftaya bebişimi göreceğimmmm nasipse
5-6 haftalıkken çok fazla vardı hassaslık yanlışlıkla biryere değse bile acıyordu ama şuan için 9.haftama giriyorum o ağrı o hassasiyet şuan yok hatta bende hiçbir belirti yok şuan ultrasonda görmesem hamileyim diyemem bazen saçma psikolojiye girip kendimi korkutuyorum acaba bebeğim kötümü diye düşünüyorum sürekli rabbim hayırlısıyla vakti zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba göğüs ağrılarınz ara ara mı oluyor acaba benim de bazen var hassasiyet bazen gidiyor korkuyorum
bende aynı sizin gibiyim korkuyorum merak ettim hergün mü acıyordu göğüsleriniz diye benim bazen çok acıyo bazen baya azalıyor sizin sürekli mi acıdı o süreçte5-6 haftalıkken çok fazla vardı hassaslık yanlışlıkla biryere değse bile acıyordu ama şuan için 9.haftama giriyorum o ağrı o hassasiyet şuan yok hatta bende hiçbir belirti yok şuan ultrasonda görmesem hamileyim diyemem bazen saçma psikolojiye girip kendimi korkutuyorum acaba bebeğim kötümü diye düşünüyorum sürekli rabbim hayırlısıyla vakti zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ilk 4-5-6 hafta sürekli acıdı 7. haftada gün aşırı diyebilirim sonra azaldıbende aynı sizin gibiyim korkuyorum merak ettim hergün mü acıyordu göğüsleriniz diye benim bazen çok acıyo bazen baya azalıyor sizin sürekli mi acıdı o süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?