Aynen kuzuya valla çocuk uyuyordu eşim alalım çıkalım dedi ben olduğum yerde kaldım Oylece çünkü ilk kez öyle çok hissettim ,gerçekten çok doğru söylediklerin ve acayip etkilendim otururken sallanır gibiyim o zamandan bu zamana
Ya ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyımTabi bu iyi bir şey değilHayat üstümden nasıl geçmiş onu gösteriyor.
Ondan yemek yapmak çok basit
Ya ben yemek yapmaya çok meraklıyım.Ben yemek yapmadan duramam.Yıllarca gurbette tek kalınca mecburen hızlanıyorsun.Birde çok hızlıyımTabi bu iyi bir şey değilHayat üstümden nasıl geçmiş onu gösteriyor.
O merak bende de var ya taa cocuklugumdan beri
Annemin basında dikilirdim hep napıyor nasıl yapıyor diye
Ama bir yandan da tatlı canımı üzemiyorum işte
Annem de senin gibiydi bu arada şuan ceremesini çekiyor, sen de öyle olma
Aynen kuzuya valla çocuk uyuyordu eşim alalım çıkalım dedi ben olduğum yerde kaldım Oylece çünkü ilk kez öyle çok hissettim ,gerçekten çok doğru söylediklerin ve acayip etkilendim otururken sallanır gibiyim o zamandan bu zamana
O merak bende de var ya taa cocuklugumdan beri
Annemin basında dikilirdim hep napıyor nasıl yapıyor diye
Ama bir yandan da tatlı canımı üzemiyorum işte
Annem de senin gibiydi bu arada şuan ceremesini çekiyor, sen de öyle olma