- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.058
- 1.423
- 60
Selam nevoşum,iyiyim sağol sen nasılsın nasıl oldun ağrılar yoktur umarımSelam ablacım nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam nevoşum,iyiyim sağol sen nasılsın nasıl oldun ağrılar yoktur umarımSelam ablacım nasılsın![]()
İyidir ablacım sağ olSelam nevoşum,iyiyim sağol sen nasılsın nasıl oldun ağrılar yoktur umarım![]()
Acele etmeden yavaş yavaş halledeceksn sende,bir anda yüklenme işlere filan nevoşcum yorma kendini o kadar.İyidir ablacım sağ ol
Abla boş boş oturursam ağrım olmuyorOda mümkün değil
![]()
Abla günlük işler yoruyor.Evi bile süpürmek benim için lüksAcele etmeden yavaş yavaş halledeceksn sende,bir anda yüklenme işlere filan nevoşcum yorma kendini o kadar.
Günlük işler bitmiyor zaten,büyük temizlik işleri yoruyor bizi,Abla günlük işler yoruyor.Evi bile süpürmek benim için lüksBüyük temizlik bitti sayılır
![]()
Aynen abla iş hiç bitmiyorGünlük işler bitmiyor zaten,büyük temizlik işleri yoruyor bizi,
Bitmez zaten birde kalabalıksınız normal yani bitmemesi,2 kişiyiz bizdede öyle.Aynen abla iş hiç bitmiyor
Bulaşık,çamaşır çok çıkıyor![]()
Aynen abla 5 kişi olunca çok çıkıyorBitmez zaten birde kalabalıksınız normal yani bitmemesi,2 kişiyiz bizdede öyle.
Normal ama nevoş bunların olması,dediğin gibi makineler olmasa hlimiz harap yaniAynen abla 5 kişi olunca çok çıkıyor
İyi ki makinalar var![]()
Çamaşır zor olurduNormal ama nevoş bunların olması,dediğin gibi makineler olmasa hlimiz harap yani
Aynen o zor işte helede elde yıkamak filan:))Çamaşır zor olurdu![]()
Cümlemiz için amin canım benimRabbim şifa versin canımDurduk yere bir sürü ağrı çektin
Nereden geleceği belli olmuyor
![]()
İnşallah cancağzımYakinda tamamen geçer inşallah cancağızım ,çok yorma zaten kendini![]()
Amin,hep iyi olalım,sağlıklı,huzurlu
![]()
Toparladım sayılır ablam, hiç iş yapmıyorumYasocum nasılsın geçtimi ağrıların artık,çok iş yapma dikat et kendine birazcık![]()
Dinlene dinlene elticim, kendini yormadanİyidir ablacım sağ ol
Abla boş boş oturursam ağrım olmuyorOda mümkün değil
![]()
Yapma zaten boşver sağlığın daha önemli,nevoşada diyorumda dinlemiyor gerçi habire iş yapıyor günlük olarak.Toparladım sayılır ablam, hiç iş yapmıyorum![]()
Onda çocuklar var ablam, içi rahat etmiyordurYapma zaten boşver sağlığın daha önemli,nevoşada diyorumda dinlemiyor gerçi habire iş yapıyor günlük olarak.
Tamam cancağızım, iyilesene kadar en iyisi buİnşallah cancağzım![]()
Hiçbir şey yaptığım yok, ya annem yemek yolluyor ya da bir çorba yapıyorum yetiyor. Ev zaten batmıştı, arkadaşlarım temizledi
Açılmak için bahçeye falan iniyorum, o kadar![]()