Tamam canım bende onlar geçsin diye bekliyorumBu hafta vizelerin var anca haftaya

Başarılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bende onlar geçsin diye bekliyorumBu hafta vizelerin var anca haftaya
O zaman haftaya buralar şenlenmeye başlayacak deseneTamam canım benimAçıkcası bende tatili bekliyorum.Herkes evde olur.Dışarı gir çık işi olmaz
![]()
İnşaallahO zaman haftaya buralar şenlenmeye başlayacak desene![]()
Ramazan bitiyor nerdeyseBu sofralar nerede kaldı kimi bekliyoruz![]()
Aynen yaRamazan bitiyor nerdeyse![]()
Hanımın çiftliğindeki teneke mahallesi geldi aklıma nedenseTembel tenekeleri![]()
Gelen giden, ses seda yokAynen ya![]()
EtiketledimGelen giden, ses seda yok![]()
Hani sen 6 çeşit sofra hazırlıyordun. Herşeyi düşünmüştün cemoşşHerkes haftaya yapacak galiba![]()
Bende ablaSende mi![]()
Önümüzdeki hafta full yemeğe calisicam canoHani sen 6 çeşit sofra hazırlıyordun. Herşeyi düşünmüştün cemoşş![]()
Aa geçmiş olsun canımBende abla
Ya bide benim ellerim şişti 2 gündür bırakın yemek yapmayı su bile dolduramiyorum![]()
Hayırdır geçmiş olsunBende abla
Ya bide benim ellerim şişti 2 gündür bırakın yemek yapmayı su bile dolduramiyorum![]()
Saol canımAa geçmiş olsun canım![]()
Tamam tamamÖnümüzdeki hafta full yemeğe calisicam cano
Geceleri ayrı gündüzleri ayrı![]()
Ya abla ben bı dolap aldım o dolabı kurucam diye ellerim parçalandıHayırdır geçmiş olsun![]()
Evi komple yeniledinYa abla ben bı dolap aldım o dolabı kurucam diye ellerim parçalandı![]()