- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Bence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınızO değilde ben bu hafta kimse yapmaz birinci ben yaparım demiştim yalan oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınızO değilde ben bu hafta kimse yapmaz birinci ben yaparım demiştim yalan oldu![]()
Niye belli ediyosun yaBu ne mi hız, kız biz yavaşız![]()
Elimde yemekler patlamasın yeter ama diğer kadınlar için söz veremiyorumBence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınız![]()
Olur mu, stres yapıyorsun sonlara kalınca. Motivasyonun düşebiliyor.Bence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınız![]()
Ramazan bitecek biz millete ramazan sofrası oylatıcaz1 hafta geçti![]()
Beni öpBu yorumun alnı olsa öperim![]()
![]()
![]()
Bak ben bile duygulandım şimdiEğlence olur sizede. Seni öyle telaş içinde neyi nereye koyacağını izlerken kesin gözleri dolacak. Hele foto çekerken içi cızz bile edebilir![]()
Afiyet olsunŞu an bebeğimi uyuttum
İftarda yiyemediğim tatlı eşliğinde yazdıklarınızı okuyorum.
En keyiflisi bu![]()
Çok teşekkür ederim aynı şehirde olsaydık sırayla birbirimize ikram ederdikAfiyet olsun![]()
Kahve de içerdik, ah kahvelere doyamadimÇok teşekkür ederim aynı şehirde olsaydık sırayla birbirimize ikram ederdik
Bir ara etiket yaptım,kalp attı ama yok,kitap okuyor o
Hmm okusun bakalımBir ara etiket yaptım,kalp attı ama yok,kitap okuyor o![]()
Avlanma hakkında her şey,gazozun faydaları, Ceylanlara nasıl yaklaşılırHmm okusun bakalım![]()
Nevoş sofrayı ben de 2 kişilik kuracaktım, aralarda sorulmuş da yoksa tek tabaklara mı koyucaz takip edemedimAynen ya![]()
Az değil köftehor. Araya Allahtan ramazan girdi. İşler kesatAvlanma hakkında her şey,gazozun faydaları, Ceylanlara nasıl yaklaşılır![]()