Çok eğitim ve iş hayatından mutfağa çok zaman ayıramadı.Sonra evlenince ancak bu kadar.Öyle söylediğine bakma beceriksiz değilTembel mi arkadaşımız?
Tanışmadık kendisiyle ama, eskilerden belli![]()

Evet çok eskilerden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eğitim ve iş hayatından mutfağa çok zaman ayıramadı.Sonra evlenince ancak bu kadar.Öyle söylediğine bakma beceriksiz değilTembel mi arkadaşımız?
Sıcak hava ile pişirme yaptığından o gevrekliği sağlayan yüksek sıcaklık olduğundan direkt zararlı kimyasallar oluşturuyor yiyeceğin üzerinde diyorlar. Ben 1 aydır hiç kullanmadım bu yüzden. Belki elden bile çıkarmayı düşünebilirim.Fırından pek farkı yok gibi geldi bana. Hızlı pişirdiği için mi zararlar hakkında konular çıktı acaba?![]()
Herkes daha tasarruflu diyor canım, etleri falan kurutmuyor da. Fırında pişse tavuk kururduÇok etkiler miFırından daha tasarruflu bile olabilir
![]()
Bende öyle düşünüyorum fırından daha iyidirHerkes daha tasarruflu diyor canım, etleri falan kurutmuyor da. Fırında pişse tavuk kururdu![]()
Eksiklere bakarsak ohooooo, saymakla bitmezİyiymişsenin şansına denk gelmiş ne güzel
Eve o kadar alınması gereken şey var ki, hangi birini alalım![]()
Sınavlar yeni bittiAnladım canım. Dinlemiş olurlar. Onlarda sıkılıyor ne yapsınlar![]()
Hahaha oldu bu iş bak birazdan içli köfte içi hazırlıcamAmacım o zaten![]()
Şifa niyetine cancağzımHenüz tam anlamadım diye tekrar yapacağım cancağızım![]()
Kesin hazır alırBen cidden sofranda bekliyorum
Eşin bana dua edecek![]()
Beğenmiyorsan kendin yap diyorum , yapabilir bende yerimAdam sabırlıymış, benimki olsa aç kalır yemezdi![]()
Bakır sunumluklar, çkb takımı falan eksik. Hayrına alıverin cancağzım. Züccaciyemde eksik olmasınYaso Zuccaciye![]()
Yok yapacakKesin hazır alır![]()
Şanslılardan bir sen kalmışsın o zamanBeğenmiyorsan kendin yap diyorum , yapabilir bende yerim![]()
Kesinlikle edecek içimden tam da bunu geçiriyordumBen cidden sofranda bekliyorum
Eşin bana dua edecek![]()
Tembel değil de yemek yapmayı sevmiyorTembel mi arkadaşımız?
Yapılışından bir kare isterizYok yapacak![]()
Sonra başımıza içli köfteci kesilirsinKesinlikle edecek içimden tam da bunu geçiriyordum
Tamam ya senin hatrına yarım saat hamur yoğurucam, bu güvenini boşa çıkaramam![]()
Bak zaten 3 tane yemek fotoluycaz bi de içli köfteyi fotograflattırmamalısın banaa, yapiciim uleynKesin hazır alır![]()