- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 43.150
- Puanlar
- 598
Bunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanır@JOYz alsın, zenginin hali başka. Basıyor parayı alıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanır@JOYz alsın, zenginin hali başka. Basıyor parayı alıyor![]()
Önce buğday hasatıİrmikle, bulguru da değirmende çektireceksin heralde. 3 gün nedir![]()

Edecek gibim oldum giyamadimŞikayet mi edeceksin![]()
Dibine kadar kuzuHe valla kuzu ,haksızsam haklısın de![]()
Tamam şimdiden gönder banaKız yapınca da tarifini isteyin bee nolar![]()
Edecek gibim oldum giyamadim
Dibine kadar kuzu
Tamam şimdiden gönder bana![]()
Bakır mı airfryım mı dersen evet airfryer derimBunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanır![]()
40 fırın falan yiyim geliyimÜstadımsın cidden![]()
Evet ama 3 günde yetişmez oÖnce buğday hasatı![]()
Bir thermomix değil amaBunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanır![]()

Valla okuyunca güldüm kızın mesaja da bişi demedimdiiiAbovvvvvv @Blue_Peri nin mantıları gibi korkmasın![]()

Seneye ramazana inşaallahEvet ama 3 günde yetişmez o![]()
Tabi tabi 1 gün bekletiyorsunValla okuyunca güldüm kızın mesaja da bişi demedimdiiibak ben birgün bekletiyorum kız 3 günden bahsediyo
![]()
İnşaallah bekle 2023 ramazan. @JOYz geliyorSeneye ramazana inşaallah![]()
Nevoş, daha 41 olmadınYaşım 41 ya ondan![]()
Ama ama ben sunumu yapiyoruuum sadeceeem paylaşım az bekliyor azcik sukadarTabi tabi 1 gün bekletiyorsun![]()
Yaa bugün içini hazırlıcam yarın da geri kalanını işte taam 2 olsunİnşaallah bekle 2023 ramazan. @JOYz geliyor![]()
2 ay kaldıNevoş, daha 41 olmadın![]()
Şişip kaçmasınlar diye kavanoza kilitledin ya bir geceAma ama ben sunumu yapiyoruuum sadeceeem paylaşım az bekliyor azcik sukadar![]()

3 gün falanAma ama ben sunumu yapiyoruuum sadeceeem paylaşım az bekliyor azcik sukadar![]()
Tamam 48 saatin başladıYaa bugün içini hazırlıcam yarın da geri kalanını işte taam 2 olsun![]()