Bugün sıkışmış gibi bir his varSebeplerden sebep beğen durumu,bilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sıkışmış gibi bir his varSebeplerden sebep beğen durumu,bilirim![]()
MaşallahVallahi çok güzel oldu yaa ilk denemeye göre. Ne patladı ne çatladı
Sağol beybi şimdi bana bunların formunu bozmadan nasıl dondurucam onu diyin![]()
Allah ferahlık versin canım. Sınavın nasıl geçtiİçim daralıyor![]()
Bence o yandı, dedim ki beğendiysen şef alalımYandın o zaman![]()
Allah ferahlık versin sana,deprem,hastalık,diğer şeyler derken çok normalBugün sıkışmış gibi bir his var![]()
Böyle direkt bu haliye dimi öncesinde tepside falan dondurmadanMaşallah![]()
Ben saklama kabına koyuyorum aralarına buzdolabı poşeti koyuyorum yapışma olmuyor![]()
Beklediğimden iyi geçti canımAllah ferahlık versin canım. Sınavın nasıl geçti
Sağ ol aşkomAllah ferahlık versin sana,deprem,hastalık,diğer şeyler derken çok normal![]()
Kapaklı saklama kabına birbirine değmeyecek şekilde diziyorum. Üzerine buzdolabı poşetini makasla kesiyorum seriyorum. Sonra ust sıraya da diziyorum. Çok sıkı doldurmuyorum. Ezilme olabilir. Araları boşluklu olsunBöyle direkt bu haliye dimi öncesinde tepside falan dondurmadanÇünkü buzlugumda öyle bir yer yok
![]()
Valla şaka maka bu yarışma olmasaydı ben bunu hayatta yapmazdım, mesela fıstıklı çorbayı da öyleOooo süper hareket![]()
Ooh oh iyi maşallah. Emeklerin karşılıksız kalmasın canımBeklediğimden iyi geçti canım![]()
Tamam beybi öyle yapayım ben de sağolKapaklı saklama kabına birbirine değmeyecek şekilde diziyorum. Üzerine buzdolabı poşetini makasla kesiyorum seriyorum. Sonra ust sıraya da diziyorum. Çok sıkı dolduruyorum. Ezilme olabilir. Araları boşluklu olsun
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom![]()
Burası böyle bir yer canım ama anlayana diyelimValla şaka maka bu yarışma olmasaydı ben bunu hayatta yapmazdım, mesela fıstıklı çorbayı da öyleGüzel vesile oluyor
![]()
Sağ ol canımOoh oh iyi maşallah. Emeklerin karşılıksız kalmasın canım![]()
![]()
İyiyim bebişim,sen nasılsın?Bebişiim sen nasılsın yaa gel öpiyim seni@Jenna16