- Emoji Skoru
- 12.776
- Puanlar
- 128
Ben ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içineHayatımda ilk kez yaptım ama ben acemi işi oldu biraz
Şey bana sen diyebilirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içineHayatımda ilk kez yaptım ama ben acemi işi oldu biraz
Şey bana sen diyebilirsin![]()
Bence gayet mantikliBen ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içine![]()
Ben de ilk yaptıgımı hemen kızarttım, patlarsa boşuna cebelleşmeyeyim diyeBen ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içine![]()
Ama ben sana böyle olacagını söylemiştimBalkona uzun zamandır çıkmamışım (Ramazan arefesinde halletmiştim)
O camlar ve pervazları, kıpkırmızı toz içinde
Bir an ben neredeyim dedim
Sen alışıksındır![]()
Ben de ilk yaptıgımı hemen kızarttım, patlarsa boşuna cebelleşmeyeyim diye![]()
Yine kafam allak bullak oldu aşkoBende nereye gitti aşkom dedim![]()
Tam ihtiyacın olan şey aşkoYine kafam allak bullak oldu aşko![]()
TabiTam ihtiyacın olan şey aşko![]()
Bende iyiyim çok şükür cancağzımGeçtim cancağızım, yoksa çok süt kullanıyorum, iyi dgil o da . İyiyim şükür,iyi gidiyor,sen nasılsın?![]()
![]()
Evet evet bizde de yok içli köfteiyi fikir.
Benim gözlemim iyi yogrulmali ve mutlaka derin kızgın yağ olmali..
Bizim bölgede yok da ben seviyorum diye öğrendim birazcık![]()
Fincan da çok hoş cancağızım, afiyet olsun
Sağ olasın cancağzımFincan da çok hoş cancağızım, afiyet olsun![]()
![]()
![]()
Evet değil mi zaman gerçekten hızlı, şimdi ilk aylardaki minik halini özlüyorum bile düşün6 aylık oldu demek,daha dün gibi doğumu ,Allahim sağlıklı,huzurlu,sizli nice uzun yıllar versin kuzuma![]()
Evet çok alışkınım Allah kolaylık versin sanaBalkona uzun zamandır çıkmamışım (Ramazan arefesinde halletmiştim)
O camlar ve pervazları, kıpkırmızı toz içinde
Bir an ben neredeyim dedim
Sen alışıksındır![]()
Evet evet bizde de yok içli köfte
Hep dışarıda yedik. Nevoş sayesinde deneyimlemiş oldum, iyi oldu![]()