- Emoji Skoru
- 140.126
- Puanlar
- 698
@Bal0ncuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Bal0ncuk
Günaydın şekerciğimGünaydınlar![]()
Snada günaydnlar şekercimGünaydın şekerciğim![]()
Nasılsın ?Snada günaydnlar şekercim![]()
İyiyim sağol sen nasılsın,aynen devam hafta sonu ayar kaçıyor gerçideNasılsın ?Fitleşmeye devam mı?
![]()
İyiyim ben deİyiyim sağol sen nasılsın,aynen devam hafta sonu ayar kaçıyor gerçide![]()
Günaydın![]()
![]()
Cümleten günaydınlar![]()
gunaydingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Arada duraklayıp mola veriyor kilo,gerçi çok yemiyorumda genede oluyor,cuma cumartesi dışrdaydım azda olsa yedim yani suçluyum kabul ediyorumİyiyim ben deOlsun,arada kaçamak olur o kadar
![]()

Ama o hep oluyor,uzun süre aynı kalıyor, sonra tekrar devam ediyor ,gayet iyi gidiyorsun senArada duraklayıp mola veriyor kilo,gerçi çok yemiyorumda genede oluyor,cuma cumartesi dışrdaydım azda olsa yedim yani suçluyum kabul ediyorum![]()
nasilsin ablamGünaydın minnoşummm![]()
sukur iyiyim canim uzak kaldin ne zamandir gelde kapisalimKendi halimde çocuklarla koşturmaca içindeyim canım işte.. Ama şu sıralar tekrar buralardayım diyebilirim :))
Nasılsın![]()
Teşekkür ederiz minnak![]()
5.aydayım toplam 10 kilo gitti,daha fazlada giderdide durdu dönem dönem,bu seferde kıyafet sıkıntısı oluyor bol geliyor pantolanlar.Ama o hep oluyor,uzun süre aynı kalıyor, sonra tekrar devam ediyor ,gayet iyi gidiyorsun sen![]()
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın,ayakların nasıl iyimi ağrılar varmı halanasilsin ablam![]()
abkacim dikkat edersem yok :)) kosmak hizli ani hareket etmek diz cokmek yok artik bana hci de rahat degilim boyle :/5.aydayım toplam 10 kilo gitti,daha fazlada giderdide durdu dönem dönem,bu seferde kıyafet sıkıntısı oluyor bol geliyor pantolanlar.
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın,ayakların nasıl iyimi ağrılar varmı hala![]()
İlaçların faydası olmuyormu peki.abkacim dikkat edersem yok :)) kosmak hizli ani hareket etmek diz cokmek yok artik bana hci de rahat degilim boyle :/
biraktim ablacim olaclari yan etkileri mahvetti beniİlaçların faydası olmuyormu peki.
Maalesef yan etkileride oluyor ilaçların,tedavi ne olacak peki dikakt edeceksn o zaman demi.biraktim ablacim olaclari yan etkileri mahvetti beni![]()