Bende doldurdumBen formu 3-4 gün evvel doldurdum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doldurdumBen formu 3-4 gün evvel doldurdum![]()
Bende doldurdum ama bizde nerde o şansBen formu 3-4 gün evvel doldurdum![]()
Ben maskarayı çok bekledim yaBende doldurdum ama bizde nerde o şans![]()
Bende bekledimBen maskarayı çok bekledim ya
Benim kızlara maskara yetiştiremiyorum![]()
Biz dibine kadar kullanırdıkBende bekledimkeşke bize gönderselerdi. Alanların bazıları satışa çıkarmış
![]()
Bende doldurdum forumu bakalım kazancazmıBende doldurdumYıllardır hazır çorba ve bulyon kullanmadım.Ama nede olsa gelmiyor doldurayım dedim
![]()
Selam abla nasılsınSelamın hellolar canlar![]()
Yemek bölümüne komple yollasınlarBende doldurdum forumu bakalım kazancazmı![]()
Aynen hepimize lazım yaniYemek bölümüne komple yollasınlar![]()
Ben elimde hazır et-tavuk sularım yok ise kullanıyorum pilavlarda falan. Çorba da acil açlıkta kullandığım oluyor.Bende doldurdumYıllardır hazır çorba ve bulyon kullanmadım.Ama nede olsa gelmiyor doldurayım dedim
![]()
Bende bekledim, normal maskaralar ağırlık yapıyor, gönderilende ağırlık hissi yokmuşBen maskarayı çok bekledim ya
Benim kızlara maskara yetiştiremiyorum![]()
En son be zaman aldım hatırlamıyorum ama gelirse kullanırım değişiklikBen elimde hazır et-tavuk sularım yok ise kullanıyorum pilavlarda falan. Çorba da acil açlıkta kullandığım oluyor.
Dediğin gibi, nasıl olsa bize çıkmıyor. Dolduralım gitsin, Hoca Nasreddin misâli ya tutarsa![]()
Ben bayağıdır pek kullanmıyordum ama artık kendime gelmem lazımBende bekledim, normal maskaralar ağırlık yapıyor, gönderilende ağırlık hissi yokmuş![]()
Bir tek çorbada kullanıyrum bulyonu oda et bulyon,pilavda nedense sevemedik hç kullanmıyorum.Ben elimde hazır et-tavuk sularım yok ise kullanıyorum pilavlarda falan. Çorba da acil açlıkta kullandığım oluyor.
Dediğin gibi, nasıl olsa bize çıkmıyor. Dolduralım gitsin, Hoca Nasreddin misâli ya tutarsa![]()
Bende bekledim çıkmadı,bide pahalı ürün onlar.Bende bekledim, normal maskaralar ağırlık yapıyor, gönderilende ağırlık hissi yokmuş![]()
Kendine gel nevoş o maskaralar kirpiklere sürülecek o kaaaaaBen bayağıdır pek kullanmıyordum ama artık kendime gelmem lazımTabi kızlardan bana sıra gelirse
![]()
Ben evde de kullanıyorum. Çok nadir rahatsızsam ya da gözlerim hassas durumda ise kullanmıyorumBen bayağıdır pek kullanmıyordum ama artık kendime gelmem lazımTabi kızlardan bana sıra gelirse
![]()
Aynen abla sürmem lazımKendine gel nevoş o maskaralar kirpiklere sürülecek o kaaaaa![]()