Çok şükür hızla gidiyorAynen öyle canımnasıl akşam oluyor anlamıyorum cidden. Ramazan 15 bitti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür hızla gidiyorAynen öyle canımnasıl akşam oluyor anlamıyorum cidden. Ramazan 15 bitti
![]()
Sağol jennamGeçmiş olsun canım
En bilinmedik pantolonlar 200 TL, tişörtler 100İyi diyelim iyi olsun canım
Evet kendime 1-2 gömlek aldımHer şey ateş pahası
Yaşamak artık çok zor![]()
Aynen aşko ona ümit bağlayanlar varYazik ,onlara üzülüyorum ben ,yanıp giden emeğe![]()
Sen de sağol canımSağol jennam![]()
Aynen aşkoEn bilinmedik pantolonlar 200 TL, tişörtler 100![]()
Tabii aşkom, gecimi sadece ondan olan da var,Allah yardımcıları olsunAynen aşko ona ümit bağlayanlar var
3 yıldır hep böyle oluyor![]()
Bizimde yanıyorKış geri geldi resmen. Bizde açtık gazı. Ufaklık grip oldu mecbur![]()
Çok moralim bozuluyor aşko,iyice umutsuz oluyorumAynen aşkoTunikler 250-500 arası
Oda öyle çok güzel değil
![]()
Çocuk evlendirmek isteyen ,ev almak isteyenTabii aşkom, gecimi sadece ondan olan da var,Allah yardımcıları olsun![]()
Valla ruhsal çöküntü, insanlar yasamak istemiyor artıkÇocuk evlendirmek isteyen ,ev almak isteyen![]()
Aynen aşko hiçbir şey alamıyoruzÇok moralim bozuluyor aşko,iyice umutsuz oluyorum
Sonumuz iyi değilValla ruhsal çöküntü, insanlar yasamak istemiyor artık![]()
Yeni kan gelecek canoom yaşasınAmin inşallah canımSağolasın
![]()
Bende merakla bekliyorum
Ayy cok zor nevoşum yaa bit kot 210 dan başlıyor şaka gibiİyi diyelim iyi olsun canım
Evet kendime 1-2 gömlek aldımHer şey ateş pahası
Yaşamak artık çok zor![]()
Sağ ol canımAyy cok zor nevoşum yaa bit kot 210 dan başlıyor şaka gibigüle güle giy ınş
![]()
Bulduysanız ne güzel nevoşumSağ ol canım
Lcw biraz daha uygunKızlara 170-180 civarına aldım.
Bu zamanda öyle aşko,karın tokluğuna yaşıyor herkesAynen aşko hiçbir şey alamıyoruzÇocuklarada bir şeyler almak zor
Benim kıyafetlere ortak oluyorlar![]()
Sonumuz iyi değil![]()
Bugün değilde 15 -20 gün önce almıştık.Lcwde vardıBulduysanız ne güzel nevoşumbende siyah istiyorum
![]()