- Emoji Skoru
- 36.501
- Puanlar
- 498
Sağol canım gel birlikte olsunnnnnn tophane de çay içiyormuşuzzzz gibiAfiyet olsun tatlım![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım gel birlikte olsunnnnnn tophane de çay içiyormuşuzzzz gibiAfiyet olsun tatlım![]()
![]()
Nasıl ikna edemedi hala anlamadımAynen. Mobil veri su gibi gidiyor![]()

Nisa okula başlayınca mecbur alacaklarNasıl ikna edemedi hala anlamadım![]()
AhSağol canım gel birlikte olsunnnnnn tophane de çay içiyormuşuzzzz gibi![]()
![]()
O da doğru, az sabırNisa okula başlayınca mecbur alacaklar![]()
Banada var olur inş nevoşumBugün değilde 15 -20 gün önce almıştık.Lcwde vardı![]()
Olur canım bedenleri varBanada var olur inş nevoşum![]()
Ahhhh inşallah canım birgün ne kadar çok isterimmmm ırganda köprüsünün o tarafta da olur aslındaAhHava da mis oralarda ,içeriz canım ne güzel
![]()
Nevoşla bi belimizi doğrultamadık bu ay rahimsel sıkıntılar, geçen ay covid hep aynı gidiyoruzBiliyorum aşkom ,@JOYz Bebisim de yapacak yakinda![]()
Bize kurşun döksünler canım yaNevoşla bi belimizi doğrultamadık bu ay rahimsel sıkıntılar, geçen ay covid hep aynı gidiyoruz
Öksüre öksüre yaptık o tavukları@Nevreste
Vallahi ya senin yükün daha ağır bir de maşallah bi dk durmuyosunBize kurşun döksünler canım ya
İnan yerimde başkası olsa yataktan kalkmaz![]()
Ay bugün ben de öyle oldum, normalde yan gelip yayılan ben bugün çıktım bi sürü yürüdüm evde de durmadımDurmak yapıma ters![]()
Otursak daha çok hasta oluruzAy bugün ben de öyle oldum, normalde yan gelip yayılan ben bugün çıktım bi sürü yürüdüm evde de durmadım
Bi terslik var evet![]()
BebeklerimNevoşla bi belimizi doğrultamadık bu ay rahimsel sıkıntılar, geçen ay covid hep aynı gidiyoruz
Öksüre öksüre yaptık o tavukları@Nevreste
Bursa zaten cennetAhhhh inşallah canım birgün ne kadar çok isterimmmm ırganda köprüsünün o tarafta da olur aslında
Misssss gibiiii ay çok özledim![]()
Ayyyy ne güzel olur kuzummm çok sevinirim çok özledim BursamıBursa zaten cennetRamazan geçince o taraflardan foto atayım sana inşallah
![]()
Rica ederim tatlımAyyyy ne güzel olur kuzummm çok sevinirim çok özledim BursamıMutlaka beklerim ramazan sonu fotoğrafları
Sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim kuzum![]()
![]()