- Emoji Skoru
- 324.555
- Puanlar
- 698
Takip etsem ölur muyum demi amaTakip et sende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takip etsem ölur muyum demi amaTakip et sende![]()
Merak ettim seni mesajlarına bakayım dedimGeçmiş olsun canım benim. İnşallah tez zamanda geçer acıların
![]()
Sağ olun canlarYaa çok geçmiş olsun yasom,nazar değdi sanaallah acil şifalar versin inş
![]()
Cancağızım,nasil oldun? @yasminsay![]()
Ağrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?@yasminsay elticim nasıl oldun![]()
Rabbim şifa versin canımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?![]()
Çok çok geçmiş olsun YasoAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?![]()
Allah sifa versin cancağızımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?![]()
Rabbim şifa versin canımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?![]()
Gecmiş olsun yasocanAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?![]()
Yaaa yasocum geçmiş olsunAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?![]()
Bu seferki sofracilarin hepsi tembel @Nevreste ben ilk gün yapmıştım kazanmıştımSofra yok mu yav![]()
Hadi o zaman bu hafta yap ve ilklerde olBu seferki sofracilarin hepsi tembel @Nevreste ben ilk gün yapmıştım kazanmıştım![]()

Ben de varım o tembellerin içindeBu seferki sofracilarin hepsi tembel @Nevreste ben ilk gün yapmıştım kazanmıştım![]()
Bu hafta eşim evdeHadi o zaman bu hafta yap ve ilklerde ol
Menü de bomba![]()
BendeBen de varım o tembellerin içinde![]()
Sen ne ara menü aldın
Sen ne ara menü aldın![]()
yaaa güzelim tarifleri almamissiniz bana kalmış 
Yap da görelim neymişyaaa güzelim tarifleri almamissiniz bana kalmış
![]()