Oda doğruKoyduğum çikilatalar daha pahalı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda doğruKoyduğum çikilatalar daha pahalı.![]()
Bugün oğlana yaz için penye şort baktım LCW’den. 65 liraydı en ucuzu. Bildiğin penye, düz, kısa şort.Oda doğruUcuz bir şey var mı
![]()
Aynen öyle canım her şey çok pahalıBugün oğlana yaz için penye şort baktım LCW’den. 65 liraydı en ucuzu. Bildiğin penye, düz, kısa şort.![]()
Ben bilerek mola zamanımda yapayım çıksın aradan dedim neyse bismillah deyip başlayayım inşallah Kazen abi paylaşmaz bitirmeden telefondan yüklediğim için birbirine karışıyor küçük küçük ekleyip kaydet yapıyorum o da ben kaydet yapınca bitti sanıp paylaşmıştı geçen neyse olmadı sonradan düzenleriz yineAslında bazıları yoğun bazıları hasta oldu
Oruçta yoruyor![]()
Olmazsa ben düzenlerim canımBen bilerek mola zamanımda yapayım çıksın aradan dedim neyse bismillah deyip başlayayım inşallah Kazen abi paylaşmaz bitirmeden telefondan yüklediğim için birbirine karışıyor küçük küçük ekleyip kaydet yapıyorum o da ben kaydet yapınca bitti sanıp paylaşmıştı geçen neyse olmadı sonradan düzenleriz yine
Hayırlı akşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın![]()
İyiyim aşkom sağ olHayırlı akşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?![]()
Ellerine sağlık aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Bugün temizlik yaptık dinleniyorum![]()
Çok iyi olmuş aşkomEllerine sağlık aşkomAnnemlere gittik iftara bizde
Değişiklik oldu.
Kim bilir neler yaparsınÇok iyi olmuş aşkom
Bende haftaya kvleri alacağım.
Eltimin annesi hastaydı,eltimde annesinin yanında kalıyordu.Onu bekledik.![]()
Menüyü netleştiremedimKim bilir neler yaparsıniyi olmuş aşkom,güzel oluyor arada bir toplu iftar
![]()
Bence de ,ama zaten senden kötü bir şey çıkmaz aşkomMenüyü netleştiremedim
Sık gelmiyorlar güzel olsun![]()
İnşaallah aşkomBence de ,ama zaten senden kötü bir şey çıkmaz aşkom![]()
Oy yoruldum yaptım menümü siteye yüklemesi kaldı![]()
Hay maşallah hadi gelsinler artık3 sofra geliyor![]()
![]()
![]()
![]()