Pazar kayınvalide,eltim ve görümcemi iftara alacaktım.Kv olmaz dediNevoş ne iptal oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar kayınvalide,eltim ve görümcemi iftara alacaktım.Kv olmaz dediNevoş ne iptal oldu
basina tire koymustmBeni neden etiket yapamadın acabasi![]()
NedenmişPazar kayınvalide,eltim ve görümcemi iftara alacaktım.Kv olmaz dedi![]()
Aaaaa minikom başına işaret kabul edemem lütfen yanibasina tire koymustm![]()
iyiye gitmiyor mu durum nevoİyi olmadığım içinKendimi yormamı istemiyor
![]()
Yaaaaa çok düşünceli ama, ben artniyet düşünmedim nevoşum. Bravo takdir ettim, haklı yorma kendini nevoşumİyi olmadığım içinKendimi yormamı istemiyor
![]()
Yok canım kesinlikle art niyeti yok:)Sağ olsun çok anlayışlıdır.Yaaaaa çok düşünceli ama, ben artniyet düşünmedim nevoşum. Bravo takdir ettim, haklı yorma kendini nevoşumne güzel iyi niyet göstermiş
Ikin8zde cok sanslisiniz o zaman nevoşum birbirinizi bulmussunuzYok canım kesinlikle art niyeti yok:)Sağ olsun çok anlayışlıdır.![]()
Ama hep böyle datlu değildikIkin8zde cok sanslisiniz o zaman nevoşum birbirinizi bulmussunuz![]()
Yaptım canımBende iyiyim Çok şükür canım,çok dikkat et kendine canım . Basindan ekmek geçir ver![]()
Maalesef canım maalesefTabi insanın annesi bile böyle değer vermeye biliyor![]()
Olur öyle arada nevoşumAma hep böyle datlu değildik![]()
GünaydınGünaydın![]()
gunaydinGünaydın![]()
nasilsin canimHayırlı günler herkese![]()
Hayırlı günler herkese![]()