- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 43.150
- Puanlar
- 598
Belki sizinle beraber ona da gaza gelirim bebişim burda herkes atom karınca gibiBaşla bebisim,hareket candır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sizinle beraber ona da gaza gelirim bebişim burda herkes atom karınca gibiBaşla bebisim,hareket candır![]()
Hayırlısı canımAyy inşallah
Hep olacakmış gibi düşünüyorum, yarışmayı bile hesaplıyorum mayısta son kez katılır ara veririm biraz falan diyorum kendi kendime![]()
Ben sana her gün yazarım bebisimBelki sizinle beraber ona da gaza gelirim bebişim burda herkes atom karınca gibi![]()
Ay ne güzel olur ya şu 10 bin adımı atabilsek en azındanBen sana her gün yazarım bebisim![]()
Güzel olur tabiiAy ne güzel olur ya şu 10 bin adımı atabilsek en azındanGerçi sizler 20 yi bile zorluyosunuz
![]()
Tamam ben de başlıyorum Cuma gününden itibarenGüzel olur tabiiisteyince oluyor
![]()
Buraya yazın birbirinizi etiketleyin .Belki gaza gelip katılan olurTamam ben de başlıyorum Cuma gününden itibaren
Yarın hareket hakkımı temizlikten yana kullanıcam çünkü![]()
AnlastikTamam ben de başlıyorum Cuma gününden itibaren
Yarın hareket hakkımı temizlikten yana kullanıcam çünkü![]()
Evet aşkom, bence deBuraya yazın birbirinizi etiketleyin .Belki gaza gelip katılan olur![]()
Bak ben geldim bile, olsun yazalımBuraya yazın birbirinizi etiketleyin .Belki gaza gelip katılan olur![]()
Bende 3 bin 5 bin katılırımEvet aşkom, bence de![]()
Sen yürüme zaten oturduğun yokHadi sende kalk yürü dersiniz![]()