İyiyim çok şükürİyiyim aşkom sen nasılsın?![]()
Bana bugün mesaj geldi.Patoloji sonucunuz çıktı diye
Diğeri haftaya çıkar demişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükürİyiyim aşkom sen nasılsın?![]()
Hadi inşallah aşkomİyiyim çok şükür
Bana bugün mesaj geldi.Patoloji sonucunuz çıktı diyeEşim işteydi gitmiş.Meğer smear çıkmış
Diğeri haftaya çıkar demişlerUmarım çıkar
![]()
İnşaallah aşkom bakalım ne çıkacakHadi inşallah aşkomçıksın da kutlayalım.
![]()
Kolaylıkla giderilecek bir şey olacak inşallah aşkomİnşaallah aşkom bakalım ne çıkacak![]()
Tedavi etsinler beni bir şey yok deyip yollamasınlarKolaylıkla giderilecek bir şey olacak inşallah aşkom![]()
Sanmam aman yokTedavi etsinler beni bir şey yok deyip yollamasınlar![]()
Umarım :)Sanmam aman yok![]()
İnşallahUmarım :)
GünaydınGünaydınlar hanımlar.
@Jenna16 bimde akıllı saat var bugün 109 lira bak istersen sende istiyordun adetolarak az geliyor.
Günaydınlar,kesin bitmiştirde arada geliyormuş öyle,dün akşam gördüm tv'de sabah 8.30 da dikildim hemen adamın biri 2 tane aldı birini ben aldım bitti .Günaydınbitmiştir bile bizim burda ,9da açılıyor
![]()
Takip etmek lazım evet,eve yakın alırdım ben de,görmedimGünaydınlar,kesin bitmiştirde arada geliyormuş öyle,dün akşam gördüm tv'de sabah 8.30 da dikildim hemen adamın biri 2 tane aldı birini ben aldım bitti .
Reklamda verdi o zaman gördüm sabahta hemen gittim.Takip etmek lazım evet,eve yakın alırdım ben de,görmedim![]()
Ben tv izlemiyorum ,bazen nette reklamları denk geliyor, bu sefer gelmedi ,bir daha ki sefere inşallahReklamda verdi o zaman gördüm sabahta hemen gittim.
-600 gram daha verdim @Bal0ncuk duy duy sesimiiiii![]()