Aynen canım birde şimdi bunu yersem yarın iftara kadar bir şey yemiyorumYe gitsin yaaoruçluyken insanın kan şekeri düşüyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım birde şimdi bunu yersem yarın iftara kadar bir şey yemiyorumYe gitsin yaaoruçluyken insanın kan şekeri düşüyor
![]()
Aslında giriyorum da yazan yok, geri çıkıyorumTarif almadın diye uğradıgın yok bitsin de gel sen ve diğer herkes![]()
Sağ ol aşkomMis gibi aşkomafiyet olsun
Gelin,üzmeyin bebişimiTarif almadın diye uğradıgın yok bitsin de gel sen ve diğer herkes![]()
Sahura kalkmıyorsun öyleyse. Uykunda bölünmemiş olurAynen canım birde şimdi bunu yersem yarın iftara kadar bir şey yemiyorum![]()
İstersen evet,ama istemen lazım aşkomSağ ol aşkomSence ben kalkıp yarına hazırlık yapacak durumda mıyım
![]()
Sahurda ayaktayım çocuklara hazırlıyorum.Ama ben yemiyorumSahura kalkmıyorsun öyleyse. Uykunda bölünmemiş olur![]()
Nevoş yaaSahurda ayaktayım çocuklara hazırlıyorum.Ama ben yemiyorum5 buçukta yatıyorum
![]()
Ama erken yatamıyorum.En erken 1-2Nevoş yaahiç dinlenemiyorsun, ne olacak senin bu halin
![]()
Neyse ramazan çıkmasına az kaldı. Sonrasında uyursunAma erken yatamıyorum.En erken 1-23 te çocukları kaldırman lazım.Ben kalkmazsam uyanamıyorlar.Ye,topla saat 4-5
Geçen hafta çok zorlandım.Eşim gündüzdeydi.7 buçukta kalkıp çocukları okula götürdüm.9 gibi tekrar yattımBazı günler hiç yatmadım.Bugün eşim götürdü uyudum.11 buçukta uyandım
![]()
Aynen Ramazan herkesi ayrı vurduAslında giriyorum da yazan yok, geri çıkıyorumeşim şehir dışında bütün iş bana bakıyor bu ara
![]()
O sebeple ramazan bitsin istiyorum. Okulla birlikte zor oluyorNeyse ramazan çıkmasına az kaldı. Sonrasında uyurdunzor oluyor. Yat kalk. Vücudun dinlenemiyor haliyle. Halsiz düşüyorsun
Anaa seni yerimGelin,üzmeyin bebişimi![]()
İstersen evet,ama istemen lazım aşkom![]()
![]()
Sana zor olmayan bir ay var mı atom karıncaBu ay çok zor geçiyor.![]()
Son 6 günO sebeple ramazan bitsin istiyorum. Okulla birlikte zor oluyor![]()