- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
Hee masucuktan veriyormuş gibi yaparKazen abiye diyim de prolugumu geri alsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee masucuktan veriyormuş gibi yaparKazen abiye diyim de prolugumu geri alsın![]()

Yaparsın senIns nevosum ama burda bu bebeler varken benim işim çok zor![]()
Canım perişkom yerim seniii, seviyom yavrucum seniii@ASSOSyal kuzuuuuuum cooook teşekkür ederim şifreler için canımın iciiiikocaman kocaman sariliyorummmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canimm gül goncamm yüreğine sağlıkDediğin gibi ben de selam vereyim Lenacim.
@Jenna16 mmm
@Nevreste mmm
@Kukrim
@yasminsay
@ASSOSyal
@Blue_Peri
Veee bütün arkadaşlarım hepinize iyi geceler bol kahveli , çaylı muhabbetli saatler![]()
Ben onlara yanlış tarif veririmIns nevosum![]()
Sanki yarışmadan kazanmışım gibi sembolik bişeyHee masucuktan veriyormuş gibi yapar![]()
Hep bu yarışmadan kazanmak istemiştim ama işte para parayı çekiyoParamla aldım daha havalı![]()
Nevosumdan bekledigim hareketler canımsınBen onlara yanlış tarif veririm![]()
1,5 madalya ekleyerek belki bu açığı kapatır ne dersin beybiSanki yarışmadan kazanmışım gibi sembolik bişey![]()
Eveet aslında parayla olmak daha hayırlıYine kazandın![]()
Filin yarısını alayım dimi1,5 madalya ekleyerek belki bu açığı kapatır ne dersin beybi![]()
Bugün bende öyle yapacağım. Hazırda ufak bir tepsi baklavam var, şerbet soğumada. Baklavayı ısıtıp, soğuk şerbeti dökeceğim Deynep’im@Nevreste şuan baklava fırında. Ben sıcak baklavaya soğuk şerbeti daha sevdim daha çıtır oldu sanki. Akşam tekrardan fırınlayıp soğuk şerbeti döksem olur mu, hiç denedin mi veya denediniz mi
@yasminsay sen baklavaya şerbeti nasıl döküyorsun çıtır olması için![]()
Çok makbule geçerFilin yarısını alayım dimi![]()
insallah canim birden fazla sofra hakediyor bence birjnciligiAh miniğimm gönlünün birincisi oldugum için mıtluyumbikdirim dun gitti çiçeğim belki 2. Bildirim gider bugun yarın
![]()
kunefeydi benim kazandigim menudeki tatliMercimek var,baklavayı da sen yaptın![]()