2022 Şubat 9 10 11 12 13 14 beta bekleyenler haydi beraber bekleyim

Hmdsarot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
545
184
53
28
Merhaba arkadaşlar benim betam 12 Şubat .daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım. Rahimde yara varmış ve çok fazla ödem varmış Aralık ayında da yara yaktirdim 1 ay bekledim sanırım hesaplarına göre 29 Ocak yumurtalama günumdu adetim bittikten sonra doktorun dediği degerlendirmeler devam ettim bugün ara ara kasıkta çok nadir ağrılar oldu kısa kısa oldu geçti bakalım bekleyin göreceğiz . adet olana kadar umut var canlarım sizlerde paylaşım yapın beraber bekleyelim

Merhaba konunuzu gördüm bende geldim esimin sperm sorunu var bizde deniyoruz yumurtlama testi aldım tekrar bu ay subat 10 da yumurtlama günüm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin kucagı bebişlerle dolsun

Amin canım ins rabbim hepimize nasip etsin . Hoşgeldin canım bizde sorun yok doktor oyle dedi şuan ben özel muayenehaneye gidiyorum yara yakıldı 3 aylık bir paln yaptı bu 3 aY içinde kendiligimden hamile kalamazsam yumurta geliştirici vercem 1 ay öyle denecez o da olmazsa aşılama yaparız dedi bende bekliyorum yarın adetimin 18 günü progesteron ve bebek asprini kullanmaya baslicam 10 gün kullancam birakcam sonra gebelik testi negatif çıkarsa 3 ay bunu denicem olumsuz olursa 3 ay diğer alternatif leri denicez ins hayırlı zamanda bebeklerimiz bizimle olur

Ovulasyon testini bende kullandım gectigimiz senelerde hemde çok doğru sonuç veriyor ama ben bıraktım onu normal bı dolu bı boş yapıyoruz doktor öyle yap dedi ilişki sonrası kalçanın altına yastık köy 30 dk bekle dedi .rahimde çok ödem varmış ondan yastık köy dedi bana doktor

Evet bizim de sadece esimde sorun bizde bekliyoruz dogal yoldan olmasını su an takviye kullanıyor eğer olmazsa tüp bebek ama inşallah hepimiz dogal yoldan bebişlerimizi alalım kucagımıza
Evet canım normal kişilere de yastık koymayı öneriyorlar

Bugünde hafif hafif Kasım'da bıçak batmalarim var acaba dollenme mi oldu ya da yumurtlamam hala olmadı mı bı ance ayın 11 12 gelse.ins rabbim hayırlı zamanda nasip eder ins doğal yollar ile hemencicik kucağımıza alırız bebislerimiz

Yumurtlama testiyle takip etsen aslında yumurtlamanın tam zamanını bilirsin canım

Daha önce kullandım bu ay hamile kalamazsam alcam ovulasyon testi ama büyük ihtimak geçti yumurtlama günüm 28 29 günde bir adet oluyorum hesaplayinca cumartesiye denk geliyordu ama belli olmuyor tabi degisedebilir
Yumurtlama testiyle takip etsen aslında yumurtlamanın tam zamanını bilirsin canım

Daha önce kullandım bu ay hamile kalamazsam alcam ovulasyon testi ama büyük ihtimak geçti yumurtlama günüm 28 29 günde bir adet oluyorum hesaplayinca cumartesiye denk geliyordu ama belli olmuyor tabi degisedebilir
Belki de tutturursunuz sonucta hersey nasip

Amin canım benimde eşimde sperm sorunu var varikosel 2 taraflı ameliyatı oldu 2 şubatta blastokist transferi oldum bende cuma günü test yapicam inş hepimizin pozitif çıkar amiin

Amin canım benimde eşimde sperm sorunu var varikosel 2 taraflı ameliyatı oldu 2 şubatta blastokist transferi oldum bende cuma günü test yapicam inş hepimizin pozitif çıkar amiin
Merhaba canım bende cuma günü test yapicam ins pozitifi görürüz ama ben çok umutlu değilim ya rabbim hayirlisiniz nasip etsin ins

Merhaba cnm inş cuma günü yazarız allahım inş biz yanıliriz güzel yanı 3 aylara girerken nasip oldu olmasak bile bi hikmet var umut kesmeden yolumuza devam rabbim vehhabdir karşılıksız verendir inş.güzel haber dilekleri ile amin.

İns canım benim cokk bı belirti gibi biseyler var mı. Ben adet olacak sanki belim agriyo böyle adet agriai gibi bacaklarımda ağrı var o yüzden çok umudum yok üzülüyorum ama 2 kimyasal gebelik geçirdim her ay bı umutla başlıyorum ama adet günüme yakın çok kafama takıyorum nedense hep bı depresyona giriyorum adet oldum mu bı umutla doluyo içim artık bı bebek sahibi olmak istiyorum rabbim isteyen herkese versin bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine dualarımizi rabbim kabul etsin

Amin Evet cnm hayırlısı benimde bağırsak hareketlerim artı 7 günüm bacak ağrım yok umarım hastalanmazsin adet olmayız inşallah olumlu düşünüp dua edelim ben hergün Meryem suresi yasin müftehul cenet ve fetih okuyorum bir dua var onu aticam bunları okuyamazsaniz bile bu dua güzel bir dua hergun okuyun.

Eklentiler

• 16443466045202218673427642762606.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 30
KIZLAR MERHABA 11.02.2022 DE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM O GÜN BETA HCG DEĞERİM 116 ÇIKTI 14.02.2022 DE 3 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRDIK 165 ÇIKTI NORMALDE 2 KATINA ÇIKMASI LAZIMDI DOKTOR DIŞ GEBELİK OLABİLİR YADA SAĞLIKSIZ İÇ GEBELİK OLABİLİR DEDİ. AMA ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ YÜKSELEBİLİR DE DEDİ BENİM GİBİ BENZER DURUM YAŞAYAN VARMI ACABA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU ARADA PROGESTORON TESTİ YAPTIRDIM 24 ÇIKTI ÇOK İYİ Bİ SONUÇ SAĞLIKLI GEBELERDE GÖRÜYORUZ DEDİLER YARIN TEKRAR TESTE GİDECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…