Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşım benim de şubatta transferim var.Insallah subT ayinda transfer olacagim gelin hepbirlikte bekleyelim ben cok heyecanliyim.....
Merhaba bende dün dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün 1.günüm bu 3.denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olurMerhaba arkadaşım benim de şubatta transferim var.
17 ocak test günüm ne olur heyecanımı biraz olsun azaltmak istiyorum zaman geçmiyor bu sefer oluruna bırakıcam diyorum yine olmuyor eşime bir evlât vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallahMerhaba arkadaşım benim de şubatta transferim var.
Hayır belli değil. Aralıkta opu oldum. Rahim dinlendirmedeyim. Ikinci adetin ikinci günü gideceğim. Şubatın 12si gibi başlayacak. Transfer öncesi tedavi yaklaşık 10 gün sürüyormuş. Tahminlerime göre transferimde şubat sonuna denk geliyor. Senin nasıl?Gunu belli deil dimi
Kızlar
17 ocak test günüm ne olur heyecanımı biraz olsun azaltmak istiyorum zaman geçmiyor bu sefer oluruna bırakıcam diyorum yine olmuyor eşime bir evlât vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip eder Kaçıncı denemeniz?
Stres yapmayın. Bu süreçte oyalanacak birşeyler bulun. Sürekli kendinizi dinleyerek ve belirti arayarak kendinize zulüm etmeyin nolur. Bazı şeyler tıptan öte. Biz ve doktorlarımız elimizden geleni yapıyoruz. Ama gerisi takdir-i ilahi.Kızlar
17 ocak test günüm ne olur heyecanımı biraz olsun azaltmak istiyorum zaman geçmiyor bu sefer oluruna bırakıcam diyorum yine olmuyor eşime bir evlât vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallah
Allah razı olsun hepimize nasip etsin inşallah Rabbim evlatlarımızıStres yapmayın. Bu süreçte oyalanacak birşeyler bulun. Sürekli kendinizi dinleyerek ve belirti arayarak kendinize zulüm etmeyin nolur. Bazı şeyler tıptan öte. Biz ve doktorlarımız elimizden geleni yapıyoruz. Ama gerisi takdir-i ilahi.
Insallah allah kucagimizi doldursunMerhaba bende dün dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün 1.günüm bu 3.denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur
Aralikta opu oldum 1. Adetim 2 gun once bitti 2. Adetin 2. Gunu gidicem oda ocak sonu yada subat basina denk geliyor. Transfer rahimin durumuna bagliymis cok heyecanliyimHayır belli değil. Aralıkta opu oldum. Rahim dinlendirmedeyim. Ikinci adetin ikinci günü gideceğim. Şubatın 12si gibi başlayacak. Transfer öncesi tedavi yaklaşık 10 gün sürüyormuş. Tahminlerime göre transferimde şubat sonuna denk geliyor. Senin nasıl?
Âmin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alır ve yazarızInsallah allah kucagimizi doldursun
Aynı zamanlara denk geliyor hemen hemen aramızda 10 gün var gibiAralikta opu oldum 1. Adetim 2 gun once bitti 2. Adetin 2. Gunu gidicem oda ocak sonu yada subat basina denk geliyor. Transfer rahimin durumuna bagliymis cok heyecanliyim
Merhaba bende şubat ayında transfer olacağım sizin kaçıncı denemeniz benim 3. Ama yine bir heyecan bir umut oluyorInsallah subT ayinda transfer olacagim gelin hepbirlikte bekleyelim ben cok heyecanliyim.....
İnsan ister istemez düşünüyor bende transfer süreçlerimde hep araştırma yapar gruplarda gezerdim . Ancak stres yap ya da yapma aslında ona bağlamamak gerek neler okuyoruz . Transfer sonrası ağır işler mi yapmayan ya da kalabalık misafir mi ağırlayan ama bakıyorsun tutuyor. Ben de dinlendim hep sağlıklı beslendim ama olmadı. KismetStres yapmayın. Bu süreçte oyalanacak birşeyler bulun. Sürekli kendinizi dinleyerek ve belirti arayarak kendinize zulüm etmeyin nolur. Bazı şeyler tıptan öte. Biz ve doktorlarımız elimizden geleni yapıyoruz. Ama gerisi takdir-i ilahi.
Ben transferi olumlu sonuçlansın diye stres yapmasın demedim. Elbette ki ona bağlanmayacağını biliyorum. Ama kişinin ruh sağlığı herşeyden önde gelir. Ev hayatı, kişisel başarı, kariyer yada hangi konuda uzmanlaşılmışsa. Bunların hepsi psikolojik sağlıkla ilintilidir. Anne olmakta, iyi bir psikolojiyle bütünleşir. Çocuk sahibi olmak burdaki herkesin, hepimizin ortak hayali ama demek istediğim şey, bu konu hayatlarımızın mihenk taşı olmamalı. Tevekkül etmek gerekir. Elimizden geleni yapalım elbette ki ama karalara bağlayıp mutsuz bir ömür geçirmeye de gerek yok ki. Ömür dediğimiz ne kadar zaten. Bende aynı yolculuktayım. Etrafımda ki herkese olumsuz sonuçlanmaların, hayatın sonu olmadığını empoze etmeye çalışıyorum. Emin olun bu telkinimle bir kişi bile, o depresif moddan çıksa benim için önemli.İnsan ister istemez düşünüyor bende transfer süreçlerimde hep araştırma yapar gruplarda gezerdim . Ancak stres yap ya da yapma aslında ona bağlamamak gerek neler okuyoruz . Transfer sonrası ağır işler mi yapmayan ya da kalabalık misafir mi ağırlayan ama bakıyorsun tutuyor. Ben de dinlendim hep sağlıklı beslendim ama olmadı. Kismet
Benim 3 embriyom donduruldu. Biri kaliteli diğer ikisi düşük kaliteli.Benimde ilk denemem 2 d3fa yumurta topladik ilk toplamada 1 tane embriyo olustu 3. Gun donduruldu orta kaliteydi. 2. Toplamada yine 1 embriyo olustu 3. Gun donduruldu ve 1. Kalite senin nasil
Ters birsey söylemek istemedim aslinda yani ne kadar dikkat edersen et tutamayacağı varsa tutmuyor bizde az bi stres yapsak tutmayınca ona bağlıyoruz. İster istemez insanin aklı orda oluyor o amaç için tedavi görünce insan aklında hep bu konuyla dolaşıyorBen transferi olumlu sonuçlansın diye stres yapmasın demedim. Elbette ki ona bağlanmayacağını biliyorum. Ama kişinin ruh sağlığı herşeyden önde gelir. Ev hayatı, kişisel başarı, kariyer yada hangi konuda uzmanlaşılmışsa. Bunların hepsi psikolojik sağlıkla ilintilidir. Anne olmakta, iyi bir psikolojiyle bütünleşir. Çocuk sahibi olmak burdaki herkesin, hepimizin ortak hayali ama demek istediğim şey, bu konu hayatlarımızın mihenk taşı olmamalı. Tevekkül etmek gerekir. Elimizden geleni yapalım elbette ki ama karalara bağlayıp mutsuz bir ömür geçirmeye de gerek yok ki. Ömür dediğimiz ne kadar zaten. Bende aynı yolculuktayım. Etrafımda ki herkese olumsuz sonuçlanmaların, hayatın sonu olmadığını empoze etmeye çalışıyorum. Emin olun bu telkinimle bir kişi bile, o depresif moddan çıksa benim için önemli.