• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 subat ay'i transfer olacaklar

Evet orası öyle tabi ki ama önceki denemelerimde de 5.gün embriyo verilmişti, bakalım bu seferki tutar inşallah.
Ben 1 kez düşük 3 kez de dış gebelik geçirdim, tüplerim çok hasar gördü bu yüzden ve tüpleri aldırıp tüp bebeğe başladık. Bu sırada daha önce kullandığım ilaçlar veya ameliyatlar da yumurtalıklarıma zarar vermiş sanırım rezervde hızlı bi azalma olmuş. Böyle işte tüpler yok yumurta az çıkıyor deniyoruz böyle..
sizin nedir?
En azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz. Bizim açıklanamayan infertilite hiçbir sorun bulamıyorlar.

Mesajlarda hep bir yanlış anlama oluyor da 😊 ben 3. Deneme mi yapacağım şubat ayında adet ile başlayacağım sizin peki ?
Benimde 3 denemem olacak Aralık ayında pozitif gördüm ama kimyasal oldu malesef Şubatta dondurulmuş koyacagim

Benimde daha oncekilerde öyle olmuştu ilaçlarınızı dozları aynımı doktorunuzu değiştirdiniz mi ben doktorumu değiştirdim 2 denemede bu foktor farklı ilaçlar vermişti şaşırmıştım eski doktorumda iki kere klomen bir kere aşılama bir kere tüp bebek yapmıştık

Genetiğe gönderdiniz mi hiç embriyo? Kimyasal gebelik yaşayanlarda genetik öneriyorlar
Hayır göndermedik doktorda birşey denemedi hiç korkuyorum çok aynı şey olurmu diye ben neysede eşim inanılmaz yıprandı olmazsa bir daha ikna edebilirmiyirum bilmiyorum

Hayır göndermedik doktorda birşey denemedi hiç korkuyorum çok aynı şey olurmu diye ben neysede eşim inanılmaz yıprandı olmazsa bir daha ikna edebilirmiyirum bilmiyorum
Genetik olunca iş biraz daha netlik kazanıyor o yüzden sordum ama doktorunuz önermediyse vardır bir bildiği tabi. Sizin yaş kaçtı? Tüp bebek sebebiniz neydi? Nerde tedavi görüyorsunuz?

Genetik olunca iş biraz daha netlik kazanıyor o yüzden sordum ama doktorunuz önermediyse vardır bir bildiği tabi. Sizin yaş kaçtı? Tüp bebek sebebiniz neydi? Nerde tedavi görüyorsunuz?
Yasim 32 Bursa'da özel muaneye gidiyorum doktorum Mehmet Aral Atalay bahçeci tüp bebekte işlemleri yapıyor

Bende 32 yaşındayım. Bizimki açıklanamayan infertilite. Uludağ üniversitesinde tedavi görüyorum.
Aaa bursalimisoniz sizde benimde açıklanamayan infertilite ben Uludağ üniversitesi için çok uğraştım ama ne telefonla nede netten randevu alamadım şimdi hangi aşamada sin inşallah rabbim yüzünü guldurue

Evet bursa😊 geçen ay yumurtalarım toplandı. 1 ay rahim dinlenme verdiler. Ikinci adetin ikinci günü gideceğim. Bir aksilik olmazsa şubat ayında transferim olacak. Sizin ne son durumunuz?

Evet bursa😊 geçen ay yumurtalarım toplandı. 1 ay rahim dinlenme verdiler. Ikinci adetin ikinci günü gideceğim. Bir aksilik olmazsa şubat ayında transferim olacak. Sizin ne son durumunuz?
Çok memnunbl oldum tanistigima takipte olacağım sizi güzel haberinzi almak için nasıl başardınız randevu almayı benim geçen ay 2 tüp bebek denemem oldu pozitif gördüm ama ikinci gün değerim yukselmedi kimyasal gebelik dedi şimdi diğer adetinde dondurulmuslardan koyacağız eğer karar verebilirsek bir aşılama 2 tüp bebek olunca insan artık 3 için daha çok korkuyor olmazsa diye

Çok memnunbl oldum tanistigima takipte olacağım sizi güzel haberinzi almak için nasıl başardınız randevu almayı benim geçen ay 2 tüp bebek denemem oldu pozitif gördüm ama ikinci gün değerim yukselmedi kimyasal gebelik dedi şimdi diğer adetinde dondurulmuslardan koyacağız eğer karar verebilirsek bir aşılama 2 tüp bebek olunca insan artık 3 için daha çok korkuyor olmazsa diye
Uludağ üniversitesi başarı oranı çok yüksek kimden duyduysam hep olumlu inşallah sizde onlar arasına katilirsiniz

Benimde ilk denemem 2 d3fa yumurta topladik ilk toplamada 1 tane embriyo olustu 3. Gun donduruldu orta kaliteydi. 2. Toplamada yine 1 embriyo olustu 3. Gun donduruldu ve 1. Kalite senin nasil
Canım hayırlı olsun tedavin umarım gönlünce olur herşey. 2 defa yumurta toplandığını yazmışsın.Arka arkaya iki ay mı toplandı yoksa ilki toplanıp 1 ay ara verilip mi ikinci tedaviyi mi gördün?Yani ilk OPU’dan sonraki 2. Adetin ile mi tekrar tedavi görüp toplandı?
Benim çilem çok , 5 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum.Enfeksiyon sebebiyle tüplerim alındı.Doğal yolla gebe kalamıyorum yani, tek çarem tüp bebek. Daha anneliği yaşamadım.
Şu an 6. Tüp bebek denememi yapıyorum. Daha önceki tedavimden kalan dondurulmuşlar bitti , yeniden başladım.Havuzlama yani senin gibi birden fazla yumurta toplatacağım. İlk OPU yeni bitti, 2 yumurtam döllenmiş , bilmiyorum gideceklermi 3. Veya 5. Güne ama, ikinci OPU için önümüzdeki adette değil bir sonraki adette gel dedi doktor.Onun için sordum seninki nasıl oldu diye?

Son düzenleme:
Back
X