• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 gunde önden gidiyor
Ama takvimi hic ellemedim. Doktor her gittiğimde 2 gün fazladan söylüyor cunku günü.

Sanki 2 gün fazla yazınca zaman daha hızlı gececekmıs gibi geliyor 😂😂
Bakalım benimde 6 gündü değiştimi merak ediyom😀
Ayyy boşver geçsin hemencikkkk zamanlar sen öndesin bizden, yarılalın gebeliği az kaldı😀😀

Bahar gelsin istiyorum kizlar ..
Ağaçlar çiçek açsın,
Kuşlar ötüşsün..
Kış bana kasvet veriyor, bunaltıyor hep oldum olası.. sizde de böyle mi??
Ay ben tam kış insanıyım. Yağmur yağsın şimşekler çaksın ben evde keyif yapayım :-)

Gunaydin sabah kahvaltida brbunya ve pilav jstedi canim yesem sorun olurmu 😂😂
Ne sorun olucak 😀😀 azar azar ye, ben haftaya doktora gidicem bebeği görmeye, kilı aldığımı düşünüyorum oyuzden bu hafta birwz daha afif şeyler yiyiorumki bi kaç kilo veriyim😂😂 yada en azından bu ay almıyım😂

Yok valla bu bebiş kahve seviyor. Dün de kahve içerken kıpırdadı bugün de 😂

Dün akşamüstü çikolata yedim hissetmedim şimdi kahve molası verdim yine tekme attı 😂😂
Ayyy gercekten hissettin mi 😂 ya dün benimde bişeyler oldu ama ilk oldugu için anlam veremedim ama ilk defa böyle mideme sanki tekme gibi iki defa bişey oldu acaba gercekten bebiş miydi 🤔😂

Ne sorun olucak 😀😀 azar azar ye, ben haftaya doktora gidicem bebeği görmeye, kilı aldığımı düşünüyorum oyuzden bu hafta birwz daha afif şeyler yiyiorumki bi kaç kilo veriyim😂😂 yada en azından bu ay almıyım😂
😂😂😂 Sabah sabah barbunya yemek guzel olcak 😂😂 bgerci insalar oglen yemegi yicek 😂😂

2 gunde önden gidiyor
Ama takvimi hic ellemedim. Doktor her gittiğimde 2 gün fazladan söylüyor cunku günü.

Sanki 2 gün fazla yazınca zaman daha hızlı gececekmıs gibi geliyor 😂😂
Doktor 2 gün önde 3 gün geride vs dediğinde değiştiremek gerekiyor zaten.
Ben onu sormuştum doktor anne karnındaki gelişimini beslenmesini büyümesini takip ediyoruz bununla seni yanıltmasın dedi.

Kızlar cinsiyet için dr a gitmek ayıp olurmu acaba? Özele gidiyorm kontrol süresi içindeyim çok merak ediyorum göstermedi enson birdaha gitsem bakarmısınız birdaha diye sorsam azar yermiyim sizce 🤭

Doktorun tepkisini bilmem de ben zararlı diye bu kadar sık girmek istemem ☺️
Kontrol süremde gitmiştim bir hafta önce ultrasona girdim zararlı diye teklif etmedim..

Back
X