- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 53
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #25.561
Ayy çok teşekkür ederimmEstafurullah sorabilirsin tabikide
Keseyi görmek yeterli sadece ,keseyi gördüyse zaten hamile olduğunu anlaşılıyor7.haftadada kalp atışını duymaya gidersin Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin hayırlı olsun çok sevindim,,
Tüp bebekle hamile kalanlara çok seviniyoeum tutmasınaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ohh çok sevindimCok şükür geçti canım. Yattım sürekli. Sende yat dinlen
Aaaaa daha demin tüp bebek sandımAyy çok teşekkür ederimmhenüz tecrübesiz olunca herşeyi merak ediyorum hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım inşallah ama benim tüp bebek değil doğal yol
Amin canım inşallahOhh çok sevindimsağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ayy o benim tahlil sonucumdada çıktı doktor kesinlikle az pismis et çig kofte disardan salata yesillik asla yemiyceksin dedibu ciddi biseymi sence ben pek anlamadim risklerini
Ayy o benim tahlil sonucumdada çıktı doktor kesinlikle az pismis et çig kofte disardan salata yesillik asla yemiyceksin dedibu ciddi biseymi sence ben pek anlamadim risklerini
Canım 2 litre içiyorum ben 1 litrelik sürahiyi günde 2 kez doldurup içiyorum yazın 3 litreye çıkarıcamKızlar merhaba günde ne kadar su içiyorsunuz
Normalde bile en ufak şeye midem bulanır ama şimdi hiç bulantı kusma yaşamıyorum çok ilginçAmin canım inşallahben o sıra çok çıkartıyordum. Kasiklarim çok ağrıyordu sanırım o yüzden oldu. Sonra sadece bulantı kaldı.simdi iki gündür tekrar çıkarmaya başladım .ama çok şükür çok kasmıyorum bu sefer. Dikkat et hiç kalkma.wc dışında hep yattım.insallah seninde hemen geçer,,
14 şubatAyyy yazarsın yazarsın merak etme bidahki kontrol nezman
Kızların genelde değişmiyor canım erkek derse kıza dönebiliyorKızlarrrherkeze iyi akşamla diliyirm
Yarin doktor kontrolümüz var çok sabirsizlaniyorm2 li test sırasında yüzde 80 kiz demişti herkez cinsiyet değişiyor falan dedi çevremdekiler tabiki şuan 15+4 um değişmiş mi gidip bakacaz
Aaa olur vallahi cokta iyi olur zaten muayeneyle detaylinin günü arasi 10.15 gun olur dimi ozelden yazarmsn bana yardimci olursan cok sevinirim yaTamam canım etiketlerim ben seni yarın gideceğim.avrupa yakasına gelebilirim dersen detaylı için devletten randevu alman icin yardımcı olurum canım yoncayada haber edicem2 kere gelmen gerekir ama 1 öncesinde muayene için. Muayene olduğun gün randevu alıp hastaneden, birde detaylı günü için.
Kac haftalık oldunNormalde bile en ufak şeye midem bulanır ama şimdi hiç bulantı kusma yaşamıyorum çok ilginçama insan buna bile takar mı neden midem bulanmıyo acaba diye düşünüyorum
İlk dogumumu yaptgim hastane cok memnun kalmistim ayni doktorum yoktu baska doktora gidiyorum suan ama memnunum çamlıca erdem hastanesi dr ayşe katrancı birde ayni hastanede vefa yilmazer var o baska hastanedeyken ilk hamilelikte onada gitmistim gayet iydi ama hastane sartlari hosuma gitmemisti suan bu dedigim hastaneye gecmis :)Hangi doktor özeldeki? Ben de arıyorum hala Anadolu yakasında da...
Inşallah canım bi oğlum var gönlümdeki kız diKızların genelde değişmiyor canım erkek derse kıza dönebiliyor
5 bitmek üzere 6 hafta olucakKac haftalık oldun
Devlet hastanesimi bu cnm detaylidami yapiliyor ordaBen Anadolu yakasında İlhan Varank Hastanesi'ne 11 Şubat a randevu aldım. Bakalım Detaylı için ne zaman randevu verir.
Kuzummm seninkinin cinsiyeti ne oldu ben bayadır girmiyordumOooo en güzel tarihh
Gosterirse guzel bir tarih olucak ciddenOooo en güzel tarihh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?