- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.481
Abi de yolunu bulmus.
Yani aslında bir nevi mantıklı ama kullanmayacak insana dayatma yapmak da saçma
İyi yere dükkan açmış dimi

Önceden kucakta çıkardı bebekler

Kucakta götürmek arabada güvenli olmaz. O kısım için erkenden puset edinmek daha iyi..
Zaten az kullanılıyor. Arabaya bağlanınca iyi de içinde bebekle birlikte çok ağır oluyor elde zaten. Arabada bırakılıyor puset. Bebek de bebek arabasına koyulup götürülüyor.
Ben olmasaydı da sıfır almazdım ikinci el bakardım..

çok şükür içimden geçen kızdı rabbim kız nasip etti etmeseydi de çok şükür ki 2 sene sonra evlat nasip etti erkekde olsa çok sevinirdim ben
çok şükür içimden geçen kızdı rabbim kız nasip etti etmeseydi de çok şükür ki 2 sene sonra evlat nasip etti erkekde olsa çok sevinirdim ben 

tüp bebek bu arada yumurtlama günü transfer yapılmıyor
tüp bebek bu arada yumurtlama günü transfer yapılmıyor  yumurtaları toplayıp yumurtalıktan, dışarda spermlerle aynı ortama koyup dolluyorlar laboratuvarda o tamamen şans hangisi dollerse.muhakkak canım rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı neyse onu versin önemli olan hayırlı evlat olması
yumurtaları toplayıp yumurtalıktan, dışarda spermlerle aynı ortama koyup dolluyorlar laboratuvarda o tamamen şans hangisi dollerse.muhakkak canım rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı neyse onu versin önemli olan hayırlı evlat olması

bayağı grupları var çünkü deneyenler.erkek olan ve planlı olanlardan yorum bekliyorum
bayağı grupları var çünkü deneyenler.erkek olan ve planlı olanlardan yorum bekliyorum