- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #3.561
İşin kötüsüde o bulantılar baslamadan önce cok güzel su içme alışkanlıgı kaZanmıştım ama şimdi anca folik asidi içerken bir bardak icebiliyorjm onda bile midem kalkıyorBenmde aynı canım, şanssız kesimdeyiz maalesef. Bol su iç ve nolursa olsun yemek yemeye çalış aç olunca daha çok bulanıyor. İyi olsunlarda.
8. Haftada başlamış oluyorsun bence o kadar da geç olmaz sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum canım, ama bu zamanlarda iki haftada bir gitmek gerekiyor, neden 3 hafta sonra vermiş anlayamadımAllah razı olsun canım doktor henüz kalp atışı ve bebek olmadığı için iğneye başlamam dedi tamam dedim vallahi regl hesabına göre sat 13 Ekim aşılama 25 Ekim işte uaklasim 4+5 oluyorinan ne kese cm ne kaç haftalik ile uyumlu hic bir şey sormadım.. geç olmaz değil mi yani canım uc hafta sonra .. belki iki buçuk hafta sonra gelirim garanti olsun diye
Aminnnn kuzum çok teşekkür ederimMahidevranSultan canım çok geçmiş olsun hem şaşırdım hem üzüldüm allahtan ümit kesilmez belkide üçüzlerin seni bırakmaz Rabbim hayırlısını nasip etsin
Evet insanın sudan bile midesi bulanıyor maalesef, folik asitle daha da korkunç. Kusmaya çalış olmadı canım kusarsan kısa bir süreliğine rahatlarsın o arada suyunu falan içersin birkaç birşey yersin.İşin kötüsüde o bulantılar baslamadan önce cok güzel su içme alışkanlıgı kaZanmıştım ama şimdi anca folik asidi içerken bir bardak icebiliyorjm onda bile midem kalkıyor
bizde de şubat ayında beli oluyor 13 sene önce oğlumu doğurunca çıkmıştım buradan gene çıkarım diye kesinlikle zam olayını düşünürler bakalım hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyimBizim zamlar Şubat ayında belli olur. Ama gittiği yere kadar giderim. İlk çocuğumda doğum iznimden sonra 6 aylık ücretsiz iznimin 2 ayını istedim diye kovacaklardı olmadı.
Hamile olduğumu duyarlarsa anında sepet havası çekerler
Her zaman onlar mı çakallık kovalayacak. Biz de salak değiliz..
İkinci daha erken belli olur derler. Ama göreceğiz. Oğlumda 6 aylıkken az göbeğim vardı. Salaş giyince anlaşılmıyordu.
Yaşasın salaş giyim modası
Ayva yiyince gamzeli olur derler ben iki oğlumda da yedim birinin çok güzel gamzeleri var diğerinin yokKızlar bol bol ayva yiyin.. gebelikte 3 ay ..hadisde ğeçiyor .ğebe kadınlar yemeli..bebeğiniz güzel olsun
Iyi olmana sevindim canım ne zaman gidecektin doktora beta takibi yapiyormusunİyiyim canım çok şükür bir sıkıntım yok beklemedeyim günler geçmiyor biran önce gidip keseyi ve bebişi görmek istiyorum
Canim hosgeldin hayirli olsun benimde 2. Cocugum olcak ilki kaç yaşinda kizmi erkekmiSlm herkese bende 4 gün önce gebelik testiyle öğrendim hamile olduğumu bugünde kan testi ile netlestirmis olduk çok sukur hcg 208 cikti insallah sorunsuz ilerler iz hepimiz
Caglunal canım bni de ekler misin listeye yas 30 2. Cocuk sat 16.10.21 sinop da yasiyorum
Bende kızımdada bol bol yedim..cildi o kadar parlak ti millet diyor bu nasıl parlak..nazar değiyorAyva yiyince gamzeli olur derler ben iki oğlumda da yedim birinin çok güzel gamzeleri var diğerinin yokiyi hoşta mideme çöküyor ayva
Aynen canim inşallah benim birde 1.5 yaşinda kizim var surekli kucak istiyor batmalarim var hafif agrilar giriyor ve ustune emziryorum yarin gideyimde netleşsin yoluma bakayimCanım hayrlısı olsun aynıyız bende bugün 5+2 yim ben gecen hafta keseyi gördüm minicik sende görürsün bence hiç merak etme
Kız bacim kizimda yemediğim ayva kalmadıydı elini ayvaya sür yanaklarina bastir dediler yaptim çenene sür dediler onuda yaptim simdi ne gamze var ve çukurlukKızlar bol bol ayva yiyin.. gebelikte 3 ay ..hadisde ğeçiyor .ğebe kadınlar yemeli..bebeğiniz güzel olsun
Hepsini sorarim canım bakalim ne diycekKüçücük bir kesecik görüceksinben ultrason fotosu almayı unuttum sen unutma al , birde kaç mm olduğunu sor
Ayva yiyince gamzeli olur derler ben iki oğlumda da yedim birinin çok güzel gamzeleri var diğerinin yokiyi hoşta mideme çöküyor ayva
Canım en son cumartesi yapmıştım 240 çıkmıştı benim geç döllenme ya daha bi 10 gün beklerim heraldeIyi olmana sevindim canım ne zaman gidecektin doktora beta takibi yapiyormusun
Canim hosgeldin hayirli olsun benimde 2. Cocugum olcak ilki kaç yaşinda kizmi erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?