Günaydın kızlar nasılsınız? Ben klasik bahar gribimi oldum çok kötüyüm ilaçta içemiyoruz sadece ıhlamurla geçecek mi bakalım? Yakın zamanda kızımın doğum günü de var acilen iyileşmem lazım ama erteleyeceğiz gibi geliyor bana çünkü herşey bana bakıyor giysilerin ayarlanması yerin ayarlanması ikramlar vs her işe ben koşacağım ama halim yok. Zaten bu gebelik olayı beni o kadar üzüyor ki tek ben miyim böyle hisseden? Mesela dün park istediler çok hastayım ama gittim mecburen bir de biz nereye gidersek hep anne baba çocuklar şeklinde olduğu için sadece babayla gitmekte istemiyorlar. Gittik ama daha beter oldum gözlerim burnum aka aka oturdum her yerim ağrıdı yatsam yatamam otursam oturamam o kadar zor ki kalkıp biraz oynayayım desem nefes nefese kalıyorum

Bir de yaza denize gideriz dimi diyorlar nasıl gideyim tam yaz ortası doğum 9 aylık halimle denizde duramam doğumdan hemen sonra el kadar bebekle gidemem ne yapacağım hiç bilmiyorum. Çocuklarımın hayatından çaldım gibi hissediyorum geçici bir süreç evet ama bir yazları boşa gidecek mesela bizim yüzümüzden. Sezaryen olacağım 1 hafta duş bile aldıramam çocuklara yazın ortasında

Düşündükçe o kadar üzülüyorum ki eşime dikkat etmediği için kızıyorum kendime de tabi. Ama karnımdaki de benim evladım ne suçu var diyorum bir yandan da. Son hamileliğin tadını çıkar diyorlar asla tadı falan yok elimde olsa bugün doğurmak istiyorum. Bir de sağlıklı olmazsa diye o kadar korkuyorum ki gerçi herşey normal dendi ama işte ne bilim sürekli sosyal medyada hasta çocuklar görmekten psikolojim etkilendi heralde o zaman ablalarının hayatı tamamen kararır benim de tabi hangi birine bölüneceğim

Aklımdan türlü şeyler geçiyor ya anlarsanız siz anlarsınız...