• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok şükür yüreğim ağzımda haber bekliyodum senden. İnşallah herşey iyi gider de evine taburcu ederler vakti zamanında doğar artık. O iğneden sonra doğum nekadar beklerse okadar iyiymiş benimki ikinci dozdan yalnızca 3 saat sonra doğdu. Şuan bi sorun olmamasına çok sevindim söyle kuzuna biraz daha sabretsin ki doğunca anasının kollarında olsun 🥰🤲🏻
Ahahah umarim ikinci dozu yapicaklarmi bilmiyorum bana bir kez yaptilar ama 🤔🤔

Yaramaz oglum evde durdurmadu bizi şükür odası gelmis kuruluyor

Eklentiler

• IMG-20220510-WA0007.webp
    IMG-20220510-WA0007.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG-20220510-WA0006.webp
    IMG-20220510-WA0006.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20220510-WA0010.webp
    IMG-20220510-WA0010.webp
    31 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20220510-WA0009.webp
    IMG-20220510-WA0009.webp
    28 KB · Görüntüleme: 101
Bitttter Bitttter ben daha öncede yazmıştım 20. haftama kadar günde 2 farklı kan ilacı kullanmama rağmen kanımın düşmesi engellenemedi bide aşırı bi kabızlık sorunu yüzünden kan ilacını bırakmak zorunda kaldım doktorum bana ferinject diye 3 tane iğne verdi bunu 200 ml lik seruma konulup damardan alacaksın ikisi 10 gün arayla 3. sü 30. Haftanda bu seni doğuma kadar götürür dedi ilk ikiyi vuruldum kanım 10 du en son ama kandan çok ferritin değerin yani depolarının iyi olması önemli artık değerlerim düşmüyor

Ben kullandım canım, lansinoh almıştım doğum öncesi hiç bir faydası olmamıştı çok yara olmuştu doktoruma danışınca garmastan Pomat önerdi onu aldım o iyileştirmişti.
Bunda yine öyle yaparım hiç lansinoh almadım bile. Sanırım lansinoh yara olmayan meme uçlarını rahatlatıp nemlendirmeye yarıyor yapısal olarak yara olmaya müsaitse bir iyileştiriciliği yok. Hem gümüş kalkan aldım bu sefer temas etmeyip nemli kalmasını kalmasını sağlıyoemuş hızlı iyileşiyormuş o sayede bir çok arkadaşım memnun kalmış. Sende öyle yapabilirsin bence
lansinoh hastaneden çıkarken doktor önerdi aldık hiç bir işe yaramadı .. garmastan Pomat ı yazdım bir kenara sorun olursa alayım bende 👏👍

En başından beri ben de günde bir demir kullanıyorum gebelik öncesi değerim 70 lerdeymis ama şuan hep 10 larda... artmıyor malesef .
Sadece gece atıyorum bi kere gün içinde attım tum gün mide bulantısı yaşadım

yildizsavascisi yildizsavascisi tamam canım dün biraz aksam yılan süzülür gibi mi desem balık kayar ya oyle mi desem icimde kaydı biseyler ama önceden daha fıkır fıkırdı. Persembe sorayım hatta soru listeme ekleyim simdi liste yapiyordum soracaklarimı 🤭
Seninle ayniyiz ,en son hangi gün gitmiştin doktora ,benim 1 ayi gecti yarin gidecegim baya merak ediyorum 🙈

Back
X