• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo😄😄 Siz de problem yaşıyor musunuz
Ben uzun zamandır girmiyorum. Doktor bisi demedi ama yine de riske atmak istemem hicbir şeyi. Yani bu benim düşüncem tabii.

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo😄😄 Siz de problem yaşıyor musunuz
Yaşamıyoruz çünkü teeee milattan önce neyse yani yaşamıyoruz 🤣🤣🤣🤣

Bana ilişki yasak canım bu bir serzeniş mesajıydı

Eklentiler

• 223B540A-2C6C-40C4-97D2-9A11F6D7A1C6.webp
    223B540A-2C6C-40C4-97D2-9A11F6D7A1C6.webp
    42 KB · Görüntüleme: 64
Sen 5 e korkuyorsun benim genelde küçük 8 o zaman benim de mi korkmam lazım

Bekliyordum bunu , şerbetli tatlılar falan ohh yarasın 😁

Allah im bu ne al kucağına sev resmen 😍😍😍😍

Ben en son ayrıntılı usg de 23 haftalıkken gördüm o gün bu gündür yüzümü hiç göremedik 😔

Katılıyorum kilosu 18 ₺ arada bi yarım alıyoruz giderek yaza doğru ucuzlamasi lazım ama mümkün değil ucuzlamiyor,

Nasil denk gelmiş çok şanslısın vallahi ben ne zaman gitsem yok 🤷🏻‍♀️ fiyatı çok iyiymiş inşallah ben de denk getiririm
Ayrıntılı da bile eli hep yüzündeydi hiç net fotoğrafımız yok
artık iyi olsunlar da napalım nazlı çıktılar demek kki:KK12::KK12:

S Sebepsizk cevapla yapamadım bir türlü nedense.senin ikiside aynı sayılır 1 gün var arada sadece bak benimkinde 1 hafta var ikisi arası.30+2 ölçümleri sata gore.ikisi farklı olunca aynı şey değil diye dusunmusdum.aralarindaki farkida anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220511_141606.webp
    IMG_20220511_141606.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 72
S Sebepsizk cevapla yapamadım bir türlü nedense.senin ikiside aynı sayılır 1 gün var arada sadece bak benimkinde 1 hafta var ikisi arası.30+2 ölçümleri sata gore.ikisi farklı olunca aynı şey değil diye dusunmusdum.aralarindaki farkida anlamadım
Kız bende anlamıyorum ki bunu verdiler elime

Bizde uzun zamandır girmiyorduk aslında sanki ilk defa oluyormuş gibi ağrılı oldu zaten acaba çok fazla ara verdiğimizden mi bilemedim
Bende aynı sorunu yaşadım canım neredeyse 3 ay ilişkiye girmemiştik 2 hafta önce denedik ve ilk gece ben acıdan istemedim😅 ertesi gün tekrar denedik ama gerçekten sanki ilk kez ilişkite giriyormuş gibi hissettim. Bende ara verildiginden dolayı

2 tane hc yazıyor bende ama anlamadım

Back
X