• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yani 🤬bana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor 🤬 anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu 😅
Ne kadar gereksiz şeyler yaa. Gerçekten en iyi kv olsa bile illa bir uyuzluk cıkıyor 😂😂 allah hepimize doğurduktan sonra sabırlar versın😂

Kızlar bez sordum geride kaldı kimse görmedi sanırım
Baby turco bez alan var mı 1 numarada çok küçük vs sorunu var mı
Zten 1 paket alcam 1 numara ama eğer boyutu vs küçükse direk 2 numaradan başlayayım

Zten 1 paket alcam 1 numara ama eğer boyutu vs küçükse direk 2 numaradan başlayayım
Ben prima aldim ama burada yorumlarda baby turco 2 numara onun 1 numarasına denk geliyor yazmislardi.

Ben 3 ve 4 aldım. 2 ye bebek doğduktan sonra karra vericem 😀

Yok yaa eskiler gercekden kilolu doğumu marifet sanıyor.ben önde cikdi diye korkuyorum aman şeker çıkmasın basima diye.bizimki beğenmiyor 1800 diyince şimdiden 3500 bekliyor galiba anlamadım 😅
Laf yapsında bak ben ona lohusaydim in arkasına saklanıp neler diyorum 🤣🤣🤣herşeye karışmaya bayılır zaten hiç ugrasamicam valla söyleyeceğim beni uzerse.zaten sinirlenince uzulunce insanın sütü kesiliyor tansiyonu çıkıyor vs hiç kendimi stres yaratamam 😒torunu sevecekse saygıyı öğrenmesi lazım.o bana ben ona yoksa işler karışır yani huyu fena.neler bekliyor bakalım beni 🥴
Aynen oyuzden dedim ya şimdi bunu diyen doğumdan sonra neler neler der, bencede lohusalığın arkasına sığın cvbını verrrr , 😃😃 bebeğimde maşallahı var yani 🧿🧿😃 çok biliyo bu eskiler çokkkkkkkk yoruyolar insanı😃😃

Ciddi ciddi ağladın mi? :KK53:
Heeee sorma 😅duygusal anıma denk geldi biraz safmiyim neyim 😅
Te allahım bu eski kafalılara anlatamazsın ki. Konuşmak olsun onlara çok biliyorlar ya 😂
Bende kilolu doğmuşum annemide hep bu çok kilolu hayatta yürüyemez diye üzerlermiş az yedirin derlermiş allahım yarabbim 🤦‍♀️🤦‍♀️ Onlara inat 9aylıkken yürümeye başlamışım bende 🤣🤣🤣 annem o yüzden hep söyler kimseye hiç bişey anlatma, anlatılanlarıda duyma diye, garibim çok çekmiş tabi 😂
Yaa işte herkes herşeyi çok biliyor, nerden anlamışlar hemen yürüyemecegini 🤔sende az inat değilmişsin hemen yuruyuvermissin 😅😅😅anneni ezdirmemissin 🤭
Neden ağladın ya salla🤣 bana bir kızın olmuyor birinden ah mi aldın dedi hic takmadim bile😆 daha iyi oluyor hatta aramıyorum gerekmedikce
Ne bileyim yaa üzüldüm o an hassas anima denk geldi 😅lafa bak yavv 😒cinsiyeti oğlu belirliyor onuda biliyomuymus acaba onu soylerken 😅bende aramıyorum valla böyle böyle soğuttu kendinden işte.
Bemim kaynana diyo 2 kilo olsa yeter 😀
Ohhh süper sıfır baskı 🤭şanslısın.

Benim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedi 😡 şok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan 😤😤🤣🤣

Benim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedi 😡 şok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan 😤😤🤣🤣
Ayyyyu sinir oldum şuan kv 😃😃😃 ne münasebettttttt 🙄🙄

Yaa işte herkes herşeyi çok biliyor, nerden anlamışlar hemen yürüyemecegini 🤔sende az inat değilmişsin hemen yuruyuvermissin 😅😅😅anneni ezdirmemissin 🤭
Eee o zaman ki mahalle profesörleri benim obez olduğumu düşünmüşler ondan yürüyemezmişim 🤦‍♀🤣

Herhalde yine doğuracaksın derdim ben olsam🤣 ben tabi çok laf altinda kalmam 10 yıldan sonra bakma sen bana🤣

Roosaa Roosaa bu arada simdi gittigim kadın dogum uzmaninin instagram hesabina tekrar baktm. Zira öyle birşey görmüstüm gibi hatırlıyordum. Tüp bebek ve infertilite merkezi açılışı hazırlıkları var. Hatta paylaşım 160 hafta önce yapılmış. Olmadı doktora sorayım açıldı mı ne durumda ne diye.
Merhabalar öğrenebildiniz mi acaba. Birkaç ay geçmiş biz konuşalı. Zaman yaklaştıkça araştırmaya başladım

Ben o konularda fazla açığım galiba.
Direkt belırtırim
Ve kimse de sesini çıkaramaz.

Ulen bı cocuk yapıcaz
Bıraksınlar da isimlerini de hevesle koyalım yani

Back
X