• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar isim olarak sizce hangisi güzel 🤣🤣
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Eğer kızım olsaydı Zeynep ikra düşünmüştüm. Zeynep zümra güzel ikizler için bnce. ☺️ Sağlıcakla gelsinler inşaallah 😍

Yaaaaaa bi kapı süsüne karar veremedim, 300 tl çok fazla beeee emekde yok yani çok sade bişiye o parayı vermek saçma geliyo😂😂 ama almakda istiyom offff 😂😂😂
Ya gelince baktım ki ben bunu yaparım. 🤣🤣🤣🤣 Ama sen ne beğendin başka yerlere bak. Benim aldığım da yastık da vardı ondan 300 ya da emin değilim 360a aldık. Gerçi babannesi aldı. ☺️

Ya gelince baktım ki ben bunu yaparım. 🤣🤣🤣🤣 Ama sen ne beğendin başka yerlere bak. Benim aldığım da yastık da vardı ondan 300 ya da emin değilim 360a aldık. Gerçi babannesi aldı. ☺️
Şuan deli gibi bakıyorım zaman az kaldı bide geç gönderirler fln nolur ne olmaz diye , 😃😃😃 bari başka model bakıyım, bi arada eminönüne gidipde bakıcam orda😂😂 seninki iyi en azından 2 tane😂

Bende peynir diye ölüyorum.🤣🤣🤣 Daha çok kaşar ama 🤣 ama hamilelikten önce de öyleydim.🙈 Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Kaşar bebeğin gelişiminde iyiymiş,
Bu arada sen atlattın gibi o zorlu yatışlar geçtimi, bi hafta söylemiştin ondan sonra rahat ederim diye unuttum ben o haftayı

Dimi yaaa bencedeeeeee öyleeee 2. De böyle olmayız herhalde , ne biliyimmmm kız olursa belki heveslenirim tekrar erkek olursa sanmam😂😂 aynı şeyleri onada giydiririm masraf olmaz😂
Öyle deme benim ki 2. 🤣İlkinde kv alip gelmiş ondan hiç bakmamıştım. Şimdi kendim bakıp beğenmek daha değişikti☺️

Kaşar bebeğin gelişiminde iyiymiş,
Bu arada sen atlattın gibi o zorlu yatışlar geçtimi, bi hafta söylemiştin ondan sonra rahat ederim diye unuttum ben o haftayı
Valla 22 demişti doktorum ama 22 den sonra kanamalar oldu. 🙈 Ama son ama 1.5 aydır iyiyim com sukur. Günde 15 dk yurumeme de izin verdi doktor. 🧿 Kanama ve lekelenme yok. Pregesteron u da günde 1 e düşürdüm. Daha hareketliydim bu ara çok şükür. Rahatım bu ara 🥰

Back
X