• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
kızlar son günlerde modum düşmüş,içim sıkılmış vaziyetteyimm
3.trimester böyle bişey mi,hormonlar mı coştu
eşim dün diyor ki kaşlar hep çatık :)))üzülüp sıkılacağım bişey de olmadı ama derbeder gibiyim:KK20:

Ben de öyleyim valla. Hiç keyfim yok. Olsa da çabuk kaçıyor suratım düşüyor. Hiç de sevmediğim bir psikolojidir bu.

Dün yemek yapmadım ama bir tatlı yapayım dedim. Günlerdir malzemeyi bekletiyordum.
İnan ayakta yapana kadar of pof çekip durdum. Akşam da keyifle yiyemedim deli gibi uyku ve yorgunluk çöktü 🤷

Gömlek azıcık dışarda olsa almazlardı bizi içeri ya 😢
İlkokulda sıra dayağı vardı şaka gibi 🤷‍♀️

Şimdi öyle rahatlarki öğrenciler. Kendilerine üzülüyorum özdisiplin sorumluluk sıfır. Hayata atıldıklarında ne yapacaklar merak ediyorum
Aynen öyle öz disiplin sorumluluk sıfır ama öz güven tavan maalesef. Herkes onlara mecbur herkese her istediklerini söyleyebilirler. 🙈

Evet alo 170i aramıştım başka birşey için. 12 ay dedi. Sonra acaba yanlış mı anladım diye tekrar aradım 12 ay ortalaması diyor normalde son 3 ay ortalamasıydı. Şikayet oluşturdum. Sizler de oluşturun lütfen. Kimsenin haberi yok muhtemelen daha yeni. Fox ihbar hattına da yazacağım. Haber yapsınlar. Yazık günah değil mi? Memur arkadaşlar hamileliklerini evde geçirdi komple neredeyse. izinlerinde de tam maaş alacaklar. Bizim suçumuz günahımız ne? Böyle pat diye kanun mu değiştirilir. Özel sektör çalışanına doğurmayın diyor devlet açık açık.
Hiç böyle bi haber görmedim ama,ben de arayıp sorayım
acaba son 12 ay 90 günlük prim yatırılması gerekiyor ya,onun için söylemiş olabilir mi ?

Ben de öyleyim valla. Hiç keyfim yok. Olsa da çabuk kaçıyor suratım düşüyor. Hiç de sevmediğim bir psikolojidir bu.

Dün yemek yapmadım ama bir tatlı yapayım dedim. Günlerdir malzemeyi bekletiyordum.
İnan ayakta yapana kadar of pof çekip durdum. Akşam da keyifle yiyemedim deli gibi uyku ve yorgunluk çöktü 🤷
kesinlikle ben de hiç sevmiyorum bu modda olmayı.Güle oynaya geldim bu günlere şükür bi sıkıntımda olmadı ama şu bi kaç gündür boğazımı sıkıyolar gibi hissediyorum,sonra bebişin tekmeleri yetişiyor imdadıma ben burdayım der gibi toparlanmaya çalışıyorum.
Akşamları ben de öyleyim , hemen uykum geliyor yatağa zor atıyorum kendimi

Hiç böyle bi haber görmedim ama,ben de arayıp sorayım
acaba son 12 ay 90 günlük prim yatırılması gerekiyor ya,onun için söylemiş olabilir mi ?
Hayır doğumdaki rapor ücretim nasıl hesaplanacak diye sorarsan 12 ay brüt ücretinin ortalaması diyecektir. Çok yeni değişti büyük ihtimalle. İnternetteki doğum ücreti hesaplama sistemleri bile hala son 3 ay olarak alıyor. 2 binliradan fazla düşüyor benim maaşım.

Hayır doğumdaki rapor ücretim nasıl hesaplanacak diye sorarsan 12 ay brüt ücretinin ortalaması diyecektir. Çok yeni değişti büyük ihtimalle. İnternetteki doğum ücreti hesaplama sistemleri bile hala son 3 ay olarak alıyor. 2 binliradan fazla düşüyor benim maaşım.
Bi bu eksikti,ben de şikayet edeyim bari ne saçma olmuş yazık günah

Araştırıyorum şu an bakıyım cesaret edebilirsem deniycem 🤗🤗
Canım senin beğendiğin bundan değil mi
Screenshot_2022-05-12-11-39-56-783_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Screenshot_2022-05-12-11-41-53-567_com.dmall.mfandroid.webp

Ben bu süsten almıştım kızlar, indirimdeydi geçen ay 170 tl ye aldım

Ama yapabiliyosanız yapın hakkaten basit yani bu kadar para vermeye değmez

kızlar son günlerde modum düşmüş,içim sıkılmış vaziyetteyimm
3.trimester böyle bişey mi,hormonlar mı coştu
eşim dün diyor ki kaşlar hep çatık :)))üzülüp sıkılacağım bişey de olmadı ama derbeder gibiyim:KK20:
Bu bana da oluyor bikaç haftadır ama geçici bendekiler bazen çok depresif çok sinirliyim ama sebepsiz :işsiz: bazen de çok keyfim yerinde bebek için acayip mutlu oluyorum :KK76: bende adet öncesi de olurdu böyle şimdi daha yoğun yaşıyorum

Acıkcası ıkı cocukta olsada olur olmasada kafasına gırdım ben bi tık ne gerek var ya modundaydım ama ilke yaptım buna yapmazsam haksızlık olur dıye ilke ne yaptıysam bunada yaptım 😬 ana yüreğine gelde laf anlat
Dimi insan bi tık ona yapmadım diye üzülüyodur ama ister istemez 2. Bebişler ilk bebeğin şeylerinimkullanıholar gibi ben 2.yim mesela abimden kalan beşil, bebek arabası hepsini kullanmışım😂😂

Aa harika 💙 normal Dr um Sehir Hastanesinde Nihat İnan. Bir de Esogu ye perinatologa gidiyorum. Eşimin arkadaşları orada kim denk gelirse🍀
Ben de ikili testini Nihat inana yaptırmıştım😊 şimdi Murat şenola gidiyorum ondan da çok memnunum ama inanılmaz yoğun koştur koştur girip çıkıyoruz. Ama doktorumu sevdiğim için devam ediyorum

Back
X