• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Neden ya ben dogurunca kapatırım açıgı😅
Ya sen yeni doğumuş halini de paylaştın ordan şüphelenmeliydim, DOĞURMAMIŞ gibi olman dışında bir sorun yoktu elbette 🤭🤭

Geçenlerde burda doğumda kaç kilo gittiği konuşulmuştu asla dahil olmadım, ben eve geldim sanırım 2. Gündü aa tartıya çıkarayım dedim bi çıktım hiç eksik yok, bu nasıl olabilir falan derken evdekiler ödemlisindir dedi🤷🏼‍♀️

Aynıyızz bende 100 takıyorum normalde ama bayramda destekli taktım bide küçük taktım biraz küçültsün diye ama yinede biyük duruyo tabi, cidden bende sırf memişler için resim çekilemiyorım. Bildiğin kötü duruyo, seni benden daha iyi kimse anlayamaz🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Doğumdan sonra süt dolucak belki dahada biyücek🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
iyi haber vermek isterdim ama gerçekten doğumda sütte dolacağı için baya bir büyüyecek , diğer oğlumda 3 gün sütüm gelmedi memeler kocaman oldu inanılmazdı eşim bile şok oldu bunlar böylemi kalacak dedi 🤔🤔 bana ama sonra zamanla küçüldü ,, şimdi aynı şeyleri yaşayacağım belli kaderdaşım

iyi haber vermek isterdim ama gerçekten doğumda sütte dolacağı için baya bir büyüyecek , diğer oğlumda 3 gün sütüm gelmedi memeler kocaman oldu inanılmazdı eşim bile şok oldu bunlar böylemi kalacak dedi 🤔🤔 bana ama sonra zamanla küçüldü ,, şimdi aynı şeyleri yaşayacağım belli kaderdaşım
Hadi yaaaaaa :rolleyes: :olamaz:
Kendimi yavaşdan hazırlıyım o büyük göğüslere, emzirdikçe küçülür inşallah cidden , hem göğüs büyük, boynumuzu ağrıtıyo
Hem bebek var beli ağrıtıyo cidden zor🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Listeyi atar mısın bakalım 😊

Fotoğrafını atar mısın ben de Pijama takımı bakıyorum ama kısa kol

Ben de bilmiyorum sagolsun dr lar da aydinlatmiyo😅
Kitap detayını atlamayalım kitap şart 🤣🤣🤣 bide 💄 🤣🤣

Eklentiler

• 17E9BED4-4C87-4293-93ED-31F230BFD805.webp
    17E9BED4-4C87-4293-93ED-31F230BFD805.webp
    96 KB · Görüntüleme: 120
Hadi yaaaaaa :rolleyes: :olamaz:
Kendimi yavaşdan hazırlıyım o büyük göğüslere, emzirdikçe küçülür inşallah cidden , hem göğüs büyük, boynumuzu ağrıtıyo
Hem bebek var beli ağrıtıyo cidden zor🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
😅😅 aynen öyle masa başında çalışıyorum şuan kaburgalarım omuzlarım sırtım kopuyor emzirme işi bitince göğüslerimi küçültmeyi slikon ile minnak yaptırmayı düşünüyorum ama 45.000 tl falan diyorlar 😤😤 10.000 tl falan olsa hemen yaptırıcam yani o denli bezdim..😂

Merveciiimmm sana bişey sorcam şmdi senin bebiş önde gidiyor ya benimkide öndee 2 hafta falan birde bendede gec döllenme muhabbeti var yani önde olması gec döllenme olayını kapatmş oluyor. Ama doktor hiç öyle bişey demiyor önde Bile demiyor sadece tombik olcak diyor senle de durum aynı olunca haftanı da değiştirdin ya kafam takıldı şmdi neye göre doğurcaz acaba 🤔🤔😂😂😂
😂

Ben de bir tane pantolonla bir tane elbise aldım. Sık kilo alıp veren bir insan olduğumdan 🙈bazı bol kıyafetlerim oluyor neyse ki 🙈 Elbiselerimden hala olanlar var. Bluzlerimden. Taytlarimdan 🙈☺️
Benim artık olmuyorlar. Özellikle meme ve popomdan kaynaklı. Karnım dururken onlara ne oluyor ben de anlamadım 😂😂

Back
X