• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hıhhh evet canım..hemşire bundan istemişti ilk doğumumda çıtçıtlı hiç giydirmedik ilk hafta..göbeği hava alsın diye kurusun diye..ben çıt ıtlı zıbın yerine 4 tane bundan koydum valize..🤷tabi tercih meselesi çotçıtlıyı düşününce bebeğin her altını açmada çıtçıtlı zıbın ğöbüşüne takılabiliyor 🤷
Anladim.
Ya çok fazlasına gerek yok bence. Zamanında aldirdilar var kullanıyim dedim 🤣 Eskiden alttan çıtçıtlı body mi varmış. Eskiler bunu kullanmış işte. Annemle kv aldırdı işte zamanında x🤣
Simdi sen de böyle diyorsun bilemedim. Belki bi tane falan alirim. Hastanede kullanilsin diye. Cok emin olamamıstim. Bakalım bakalım.

Alttan çitcıtlı body olmaz mı yani illa gömlek gibi üst üste kruvaze gelenlerden mi olmalı? Bebegim gobek kordonu vs olacak ya cok emin olamıyorum ya. Tulum seklinde bişey almamistim ben alt üst seklinde ice body seklinde var ama nasıl yapsam🤔
Göbek kordonu yüzünden onu oneriyorlar zaten. Alttan çıtçıtlı rahatsız edebilir giydirilen diye.

Benim hastane çıkışı içinde var o içe giyilen gömlek ama ne çıtçıtı ne de bağlama ipi var kendim diksem mi ip bağlamak için yandan direk öyle açılmaz mi içerde?

Bende haşimatoyum 😔
Hadi yaa 😔 sinir bozucu bi hastalık.
Hastane çıkışının içinde oluyor bazılarında..seninkinde yok mu
Ehe ben hastane cikisi almadim. Kayinvalidem bi gaz ben alcam dedi aldı. Ama cok uzakta gelmeyi dusunuyordu ama isler degisti gelemiycek doguma. Ben de hastane cıkışı yerine onda bulunanlardan bi kac takım almistim. Ama bu ic dıs zıbınlardan yok böyle. Ayriyetten alirim sorun degil ya napalm bulunsun 🙂

Benim hastane çıkışı içinde var o içe giyilen gömlek ama ne çıtçıtı ne de bağlama ipi var kendim diksem mi ip bağlamak için yandan direk öyle açılmaz mi içerde?
Yok xağlamak şart değil ki zaten pijamalı üstüne çekiyorlar 🤣bişey olmaz..fakat yedek lazım olur mu bilmiyorum bebek kirli giydirirlerse değiştirdiğinde başka onun yerinebişey giydirmelisin

2 hafta sonra gel dedi dün. 2 hafta sonra gidince sorsam mi ki? artik 32 hafta oluyorum ama hala önemli mi acaba

Artık bebeği bile usg de bir seferde göremiyorlarki. Parça parça bakıyorlar. Rahim ağzı mesafesini görebilirler mi bilemedim.
Alttan bakalım o zaman dermiş 😂
Sen merak ediyorsan sor yine de tabiki canım..

Benim normalde haftaya pazartesi kontrolüm vardı. Ama plan denk gelmedi iptal ettim. Cuma gideceğim kısmetse. 3 hafta sonra demişti ama 5 hafta olacak gitmeyeli 😁

Ben bunu ilkine de hiç giydirmedim. Normal alttan çıtçıtlı badi giydirdik. Hemşireler direk ne verdiysek onu giydirdi. Göbeğe takılma batma falan olmadı 🙄

Geçen ütü yaparken bir zıbın geçti elime. Takımların içinde geldi yıkandı demekki. Hiç ütülemeden çöpe attım.
Kullanmam çok rahatsız geliyor gözüme nedense bebeği kucağa al koy derken toplanıyor..

Maşallah sizin göbekleri görünce kendimi davulgibi hissediyorum..benimkide küçük olsa keşke daha rahat 🤣🤣
İkiz bebek annesi olacaksınız. Olsun o kadar 🥰 bence hamile görünmek kilo almış gibi görünmekten iyidir ☺️ Benim karnım çok çıkmadı ama vücudumun diğer uzuvları kilo aldı 😅

Öyle bir riskim yok. Hatta 32 den sonra çalısacagim. Doktorum çalısabilirsin dedi. Ne biliyim açılmayı hemen tetiklemez mi ki dedim. 31. Haftadayim da. Bi arastirayim bunu son ay yapsam diyordum da belki de son ay içinde yeterli olmaz bilmiyorum ki
Ben de tam bilmiyorum ama bir şey olacağını sanmıyorum

Benim doktor hic rahim agzi uzunlugu söylemiyor bence bakmiyor da. Baksa dosyaya not düşerken hemşiresine söylerdi ben de o ara anlardm. Önceleri daha cok veri giriyordu dosyaya simdi kilo ac fl bdf vs onları söyledi plasenta konumunu soyledi suyu normal dedi. Kalp atimi var dedi baska da bisey demedi heralde . Aslinda merak ediyorum rahim agzım ne kadar oluyor ilk hamileligim cunku var mi bi durum bilmiyorum. Daha sonra hamilelik istersem bununla ilgili bir bilgim de yok 🤷‍♀️
Yok cnm öyle düşünme Allah’ın izniyle herhangi bir durum yok yoktur .
Ölçümü hafif kadık tarafına doğru yapıyor cihaz ucuyla, bi nebze peçete koyduğumuz yere doğru iniyor ölçmek için

Back
X