Benim evde hastaneye çok yakın o sebeple koyduklarim yeter. Aynı senin hesap bir şey lazım olsa eşim hemen gider alır gelir. Geçen hastane yattığımda da öyle oldu. Gittik bir anda yatırdılar. Evden aldı geldi. Sonra yemeği beğenmedim evden tost yaptı getirdi.
Kız neyi bekliyorsun acaba. 10 Haziran sana zor olmaz mı? Şahsen ben sonradan zor olur diye hepsini hallettim. Hatta çantayı da hazırladım koydum.

Kıyafetler yıkandı utulendi tabi eşim yaptı hepsini.

Ben yerleştirme işini yaptım. Yatak da yıkandı yerleştirildi. Üstüne bir çarşaf örttüm. İlerde agirlasinca hiç yapamam. Başkasının yaptığı da benim istediğim gibi olmaz.

Ama benimde temizlikler kaldı. Cam silinecek mutfak dolapları halılar..... Daha iş çok. Ama doğumdan önce derslerimi bitirip sınavlarını da halletmem gerekiyor. O sebeple onalri da düşündüm
Tembellik yapma. Hazırla dursun. Bir de dünyanın kıyafetini aldın ne zaman yıkanıp utulenip yerleşecek onlar.
Kesinlikle çok haklısın.

Kuzenin şaşırmış bence

Ben şimdi rahatım ama bebek aşağı inince yine kanamalarım olacak muhtemelen. Yine miyomu ittirerek. Yine doktor sürekli yat diyecek. Şimdi en azından ufak ufak işimi yapıyorum. Hazırda dursun malzemeler hiç zararı olmaz.