Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar sanki bebek artik iyice buyudu karnimin neresne dokunsam bebisime dokunuyorum ust taraf tamamen bos bombos gobek deligimin oldugu kisim ve alti tamamen dolu bebegimi hissediyorum dokundukca sizdede aynimi durum

Öyle tabkdee canım haklsın. Aynen valla kiloları bile aynı galiba 😂 bak onu sorcaktm unuttum ama hiç öyle bişey demedi sadece suyu iyi herşey gayet normal dedi
Iyi ne guzel masallah 🤩

Ben bu ayin 24 te tekrar gidecegim bakalim 15 gunde kilosu ne kadar degismis gorcem🤗

Kitap detayını atlamayalım kitap şart 🤣🤣🤣 bide 💄 🤣🤣
Bu ne yahu :KK70:
Keşke m alsaydın..len kızımda 68 kilo iledoğuma girmiştim m beden çok rahat gelmişti..şimdi ben 68 kiloyum L beden aldım çünkü ikiz diye belki göbeğim kalır bayağı doğumdan sonra diye 🤷
Vallahi bi paket de m alayım derdim de bu sefer de L elimde kalır zate pahalı mecbur L giyeceğim artık umarım sızmaz bacaktan 🤷🏻‍♀️
Hiç buyumedi. Hala ayni 🙊
Benimde yaaa sütüm olmayacak gibi hissediyorum böyle olunca benim bildiğim hamilelerin gogusleri kocaman olur
Bende öyle hala 75 beden takıyorum ilk doğumumdada büyümemişti..en fazla 80 takmıştım 🤷
Benim de aynı hiç büyümedi hatta bazen küçüldü gibi geliyor 😅
Yok xağlamak şart değil ki zaten pijamalı üstüne çekiyorlar 🤣bişey olmaz..fakat yedek lazım olur mu bilmiyorum bebek kirli giydirirlerse değiştirdiğinde başka onun yerinebişey giydirmelisin
İki hastane çıkışı aldım ikisinde de var yeter herhalde ben hep alttan çıtçıtlı aldım çünkü
Ben bunu ilkine de hiç giydirmedim. Normal alttan çıtçıtlı badi giydirdik. Hemşireler direk ne verdiysek onu giydirdi. Göbeğe takılma batma falan olmadı 🙄

Geçen ütü yaparken bir zıbın geçti elime. Takımların içinde geldi yıkandı demekki. Hiç ütülemeden çöpe attım.
Kullanmam çok rahatsız geliyor gözüme nedense bebeği kucağa al koy derken toplanıyor..
Benimkiler de hep alttan çıtçıtlı

İşte benim ki zibinla durdu. Üstüne kısa kollu bile kalın oluyordu. Ama o zaman 9 sene önce inan Ankara bile aşırı sıcaktı. Bu sene yaz o kadar sıcak olmayabilir.
Ben en iyisi bi 5 tane de olsa salopet ve tulum alayım kısa kollu kısa bacaklı dursun ilk 0-3 ay için. 3 ay sonrası kış zaten
Hiç biyer de kilitli poşet bulamadım hep küçük var bu yüzden çamaşırlara başlayamadım en son Migros ve ikea ya bakıcam şokta gördüm 20 cm çıkarıp bakamadım ama büyük boyu daha iyi olur sanırım.
Trendyoldan aldım ben içinde 15 tane var 3 Lt inşallah yeter
Ben bir sürü aldım, şortlu kısa kollu gömlek salopetten, tuluma kadar çeşit çeşit.
Ağustos Eylül de ne giyecek işte onları giyecek. İlk hafta uzun kollu giydiririm sonra kısalır kollar bacaklar.
Ben de 5 tane de olsa alayım madem bakayım netten
Ben 5 tane aldım. Ama @ssevilll in bulunduğu yer sıcak Ankara o kadar sıcak olmaz belki. LCW den almıştım şu en baştaki tüllü olanı 22 TL ye almıştım. Şimdi artmis fiyati. yanındaki çizgili hala 22 diger ikisini ikili almıştım ama fiyatını unuttum
Eki Görüntüle 3065767
Minicity den bakacam ben de canım salopet ve tulumlara kısa kol ve şort olarak bakalım 5 tane alayım yeter 0-3 aylık alcam sonrası kış zaten

Benim evde hastaneye çok yakın o sebeple koyduklarim yeter. Aynı senin hesap bir şey lazım olsa eşim hemen gider alır gelir. Geçen hastane yattığımda da öyle oldu. Gittik bir anda yatırdılar. Evden aldı geldi. Sonra yemeği beğenmedim evden tost yaptı getirdi. 🤣

Kız neyi bekliyorsun acaba. 10 Haziran sana zor olmaz mı? Şahsen ben sonradan zor olur diye hepsini hallettim. Hatta çantayı da hazırladım koydum. 🙈 Kıyafetler yıkandı utulendi tabi eşim yaptı hepsini.☺️ Ben yerleştirme işini yaptım. Yatak da yıkandı yerleştirildi. Üstüne bir çarşaf örttüm. İlerde agirlasinca hiç yapamam. Başkasının yaptığı da benim istediğim gibi olmaz. ☺️ Ama benimde temizlikler kaldı. Cam silinecek mutfak dolapları halılar..... Daha iş çok. Ama doğumdan önce derslerimi bitirip sınavlarını da halletmem gerekiyor. O sebeple onalri da düşündüm ☺️

Tembellik yapma. Hazırla dursun. Bir de dünyanın kıyafetini aldın ne zaman yıkanıp utulenip yerleşecek onlar.

Kesinlikle çok haklısın. 😍 Kuzenin şaşırmış bence 🤣 Ben şimdi rahatım ama bebek aşağı inince yine kanamalarım olacak muhtemelen. Yine miyomu ittirerek. Yine doktor sürekli yat diyecek. Şimdi en azından ufak ufak işimi yapıyorum. Hazırda dursun malzemeler hiç zararı olmaz.
Muhtemelen yıkayip yikayip giydirecegim🤣

Kızlar selam şimdi kontrolden çıktık 2450gram 46cm olmuş tosunumuz ama zaten eşim de ben de 4kilo civarı doğmuşuz ve biraz iri yarı insanlarız normal dedi o yüzden hoca
Hastane çıkışları zamanında doğarsa kesin olmayacak 0-3ayları da kısa süre giyer dedi hoca neyse ki çok almamıştım 😅
S Sebepsizk canım adet sancısı gibi sancılar normalmiş önemli olan dinlenince, su içince vs kesilmesiymiş ağrı kesilmezse sorun dedi
27 haziran gibi doğum olacak
36.haftaya yani 3hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta gideceğiz
Bu arada ben de daha eşyaları yıkamaya vs başlamadım haftaya bayram sonrası annemler gelecek o zaman yapacağız 34. Hafta gibi umarım bebiş sürpriz yapmaz 🤔
Maşallah canım ins zamanın da gelir 🥰

Şu 5 tanesini alayım diyorum 0-3 ay için nasıl kizlar ben kısa kol şort ürünleri pek bilmiyorum çok kısa değil üşümez demi ?

Eklentiler

• Screenshot_20220514-152200_Chrome.webp
    Screenshot_20220514-152200_Chrome.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20220514-152127_Chrome.webp
    Screenshot_20220514-152127_Chrome.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20220514-151810_Chrome.webp
    Screenshot_20220514-151810_Chrome.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20220514-151920_Chrome.webp
    Screenshot_20220514-151920_Chrome.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20220514-151833_Chrome.webp
    Screenshot_20220514-151833_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 92
Şu 5 tanesini alayım diyorum 0-3 ay için nasıl kizlar ben kısa kol şort ürünleri pek bilmiyorum çok kısa değil üşümez demi ?
Bence güzel beğendiklerin ,bak bende böyle tarz aldım yaz için 3 aylık daha rahat olur tulumlar bence

Eklentiler

• 68DF75CB-D2C5-416C-99B3-DEF200707CD8.webp
    68DF75CB-D2C5-416C-99B3-DEF200707CD8.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 99
Bende baktım iki uygulamaya da bulamadım çünkü 🤣🙈
Bende fenomenlerden gördüm, alırken altındaaa zaten indirimin bitmesine dk lar kaldı yazıyodu, cidden dklar varmış demekki😂😂😂 ama hepsiburada hep aralarda 3saatlik indirimler yapıyo, bende aslında uyku tulumu alıcaktımda bebeğe, o indirime girmemişti🤦🏼‍♀️

Bence güzel beğendiklerin ,bak bende böyle tarz aldım yaz için 3 aylık daha rahat olur tulumlar bence
Hangi marka site canım bu?
Benim baktiklarim da 0-3 ay yazıyor öyle değilde direk 3 ay mı alsam acaba ?
Bir de benim baktiklarimin da boynunda ve altinda çıtçıt var yandan fermuar değil de .
Seninkinin bacakları daha uzunmuş ben de mi öyle baksam acaba

Masallah ne yediniz benm ki cok zayif olucak hissediyorum 😂😂 oysaki ben 4750 gr dogmusum babasina cekti bu cocuk 2600 dogmus esimde
Herşeyi çok yedim ben sağlıklı sağlıksız ne varsa yedim o yüzden pek tavsiye vermeyeyim 😅 Hatta +20kilodayım hoca diyetisyene yönlendirdi doğuma bi buçuk ay var daha fazla kilo almayalım diye

Canim sivi çamaşır ilaci daha guzel köpürüyor yazacaktim unutmusum 🙈

Garnuller çok köpürmuyor ve leke cikarmamisti 30 da yiakyinca kiuafet uzerinde kalmisti
Bakalım ben de duruma göre değiştiririm artık renklileri yıkayınca daha iyi anlaşılacak kalıntı yapıp yapmadığı beyazlara sorun yok gibi geldi gözüme asarken uzun programda yıkandılar ekstra durulama yaptırdım korkudan 🤣 olmadı ben de sıvıya geçerim sonra iki paket almıştım çünkü indirimden 🤣🤣

Hangi marka site canım bu?
Benim baktiklarim da 0-3 ay yazıyor öyle değilde direk 3 ay mı alsam acaba ?
Bir de benim baktiklarimin da boynunda ve altinda çıtçıt var yandan fermuar değil de .
Seninkinin bacakları daha uzunmuş ben de mi öyle baksam acaba

Sen yine nasıl almak istiyorsan al çok tatlı onlarda 😍 2-3 tane alınabilir giydirmek için😍 belki kız olsa bende öyle şeyler alabilirdim, ama erkek olunca daha sadece şeylere bakıyorum bu şekilde uzun daha çok tulumlaraaa giyip çıkartırkende yandan fermuar kolay olur diye, kafadan geçirmeli şeyler almadım küçükken ben.
Tulum e bebekden aldım

Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?

Yonca atmış ya benimkinin bacakları çok kısa sanki üşümez demi .. Bir de benim baktıklarım 0-3 ay acaba direk 3 ay mı alsam 0-3 ay ufak mı olur ki
Bence şimdilik kısa alma sen doğumdan sonra duruma göre al Ankara ne kadar sıcak olacak ki ben İstanbul olmasına rağmen kısa fazla almadım geneli uzun çünkü benim evim soğuk dışarısı 27 dereceyle benim ev 20 derece oluyor

Back
X