- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #49.841
Büyük şeyleri halletmişsin bende hallettim onlarıSelam kızlar :)
Bütün bebek kiyafetlerini nevresim pike ne varsa yikadim ütüledim.. Hastane çantamı hazırlayıp geldim geriye birtek temizlik ve oğlumdan kalan normal beşiği ve otomatik beşiği kurmak kaldıtemizlik gözümde çok büyüyor özellikle camlar ve perde annem uzak kv den ölsem istemem . Baska birinede yaptirsam icime sinmez oyüzden camlari gün gün silecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun inşAllah
Bu arada hastane çantası bir tek el valizi hazirladim onunla gidecegim..
Valiz valiz gidenelere imreniyorum asla gözüm okadar kalabalik götürmüyor birde dogum sonrasi hastaneden getirip tatil valizi gibi valiz boşaltmayi hiç gözüm kesmiyor yapabilene helal olsun
Ben az ve öz tek çantamla gidiyorum sonrası dag basinda degiliz hastanede evime cok uzak degil bisi lazim olrsa gidilr evden alinir ayrica ilk dogumdada abartmadim tam yetti ne eksikti ne fazla :)
Eşin var o halleder, hatta camları o silsin yaparsa
Bende daha çanta hazırlamadım yaaaaa bide o var annem yapalım diyoda, bende bari onu haziram başı gibi yapalım şimdi odada durmasın öyle boş boş dedim
Allahdan biyük olanlar bitmiş, bende üstümden yük kalkmış gibi hhissediyorum bitti diye misss