• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Birkaç gündür forumu takip edip alintilayip cevap atamiyordum , bugün bazı dertler paylaşılmış en kotu dertler bunlar olsun .

@obursirin bu kist olayı bir tanidigimin kızında da vardı doğumdan sonra görülmedi hiçbir şey ,öyle olacak senin kızindada ins. Benim doktor nts yi 35.haftada çatı muayenesini de 37.de yapıyor mesela . Her doktor farklı bir yol izliyor.

Ahah buna çok güldüm bendede tam tersi çatalın dudağıma degmemesi gerekiyor . Seninle aynı yerde yemek yiyemezmisiz ,genelde herkes rahatsız olur ben degdirdikce 😄

İzmir'de biz 12 bucuga anlaştık ama şuan zam gelmiş . Genel olarak farklı fiyatlarda duydum ama genel olarak 10 bin üstü duydum hep . Normal doğum ve sezeryani aynı fiyat alıyor doktorum .

Evvet bendede geçen ay oluştu , ilk görünce bı panikledim doktora sordum ama çok normal dedi ağrı da yapar hatta dedi .

Ay benim de korkum ya sezeryan olmak zorunda kalırsam. O kadar normal doğum istiyorum ki ama henüz bebek dönmedi , doktor zamanı var dedi dönmesi için ama yine de ya dönmezse diyorum.

Ya bir şey soracağım çatala çıkmadan doğum yaptiramiyorlar mi ya da açıklık bacaklarimizi açtığımızda belli olmaz mi. Bazen Instagram'da denk geliyor annenin istediği rahat ettiği pozisyona göre doğum yaptiriyor doktorlar . Ben çökerek doğurmak istiyorum çok rahat çıkacakmış gibi hissediyorum öyle 😁😁
Bir ara tahta kaşık çatal kullanıyordum ama o da pek sağlıklı değilmiş. Cam da denedim ama o da rahatsız etti. Çekilecek çilemiz varmış 😅
 
Anladım canım senin tarih de Haziran sonuymuş diğer sayfalarda okudum ben de. Zaten pek bir şey de kalmıyor gelecek haftadan sonra. Sağ salim al inşallah kucağına.
Sezeryan olacak. Agrın sizin olursa haftaya gel dedi. Ondan sonraki haftalarda ise
HEr hafta geleceksin dedi
 
Bencede tabiki yavruma kavuşayım istiyorum her şeye razıyım ne olursa olsun. Ama bizimkide can işte insan düşünmeden edemiyor bir de benim gibi korkaksanızz 🙈🤗
Bakma ben de çok korkağım😁😁lafta kolay da bazı şeyleri söylemek. Kan aldırırken bile 2 kere bayıldım hamilelik boyunca 🤭🤭
 
Back
X