• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ogffff bende yok yaaaaaa geçen sene evlendim keşke çeyizimde alsaydım🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Eşime aldırmam lazım cidden doğum dan sonrada sanada kolaylık olur o cidden🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Arkadaşlarım aldığında popüler diye alıyorlar ne gereksiz alet demiştim ama eski süpürgem 11 yıllık biraz büyük sürükleyemeyince aldım iyiliğe almışım hele mobilyaların altında gezebiliyorsa hiç toz çıkmıyor

Günaydınnnnn ben yine annemdeyim miss gibi yatışlarda😍😃😃 bizde yarın pikniğe gidicez😃 yonca doğurmadan gidelim dediler yazın ben gidemem daha😃
Pazartesiden itibarende bahar temizliği yapıcam yazlıklar kışlıklar kalkıcak, tüller perdeler yıkanıcak, halıları yıkarım makinaya atıp , mutdağı komple indirip yıkayıp silcem😂 1hafta temizliğe ayırcam 😃😃😃😃
Annemler de Çarşamba Adrasan a gidiyorlarmış😂
Dedim beni de götürün 😂😂😂
Dedi bende bundan korkuyordum 😂

Gizli saklı iş yapma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Normal yaptığın şey bile olsa bu sefer alınganlık yapar.
Seni olduğun gibi kabul etsin istiyorsan
Gereksiz şeyleri gizleme😀sonra yaptığında " değişti bu kız "oluyor
Doğruuuu ben hep eşimle hallettiriyorım işleri 😃😃Ben galiba baya mesafeliyim ama dediğin gibi olur arkamdan laf yapmasın😂😂

Aman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak 🤣🤣😃
12 yıllık evliyim 5 tane ev değiştirdim hiç duvar silmedik 😂 isim de yazılmıyor şimdi denedim 😂😂😂

Back
X